• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Mesaj sayını doldurman için bir başlık var ordan tamamlayabilirsin yoksa yaz yaz dolmaz:) 2 hafta önce buluştuk biz whiterabbit in operasyon öncesi ocak ayında jelesec in iyileşmesini kutlamak için yine buluşacagız operasyonundan önce olursa hiç kaçırma bence :) kıyıdan kıyıdan durmana gerek yok direk atla ortaya operasyon öncesi ve sonrası yaşadıklarını ve yaşayacaklarını bilen kısaca seni anlayan insanlar olması çok güzel mesela ben çevremde 2 kişi biliyor eşim hariç kimseyle konuşamıyorum ama hem burda hemde dışarıdaki görüşmelerimde rahat rahat konuşuyorum çok iyi geliyor :)

Bestecim bende aynı hiç konuşamıyorum bilen yok çünkü.Bir tek kızım biliyor.Buluşup konuşmak nldglp ve jelesece ile telden konuşmak beni rahatlatıyordu gerçekten.

walla hergun burdayoım bulustugunuzu duyunca kosa kosa katılırım :)))

İnşallah canım toplantı olduğunda yazılıyor burda yer olarak adı özelden msj yazılıyor.Kısmet olup herkes geldiğinde yeni ameliyatlı dahil nerdeyse ay ay kendinde olacak değişikliği tahmin edebiliyorsun bu da süper yönü wc muhabbeti :52:

Öğretmen dayanışması :nazar::nazar::nazar:
Kedisinden veya sekreterinden randevu aldıysanız alınmıyor.Danışma ve ilk gittiğiniz için ücretsiz.Sonrasıda hiç aldığını duymadım.Ben kendi namıma söyliyim sekiz ay oldu ameliyat olalı bir çok kez gittim kendisine hiç muayne ücreti ödemedim.Hatta bir kez arkadaşı ziyaret amaçlı gitmiştim görünce hal hatır edip gelmişken gel bir bakayım muayne edeyim diyecek kadarda insan.
Sanırım Ercan beyi ilk kez göreceksiniz telde konuşmuşunuz.Görünce Ercan Bey için yazılanların eksik olduğunu bile yazarsınız o kadar eminim.İkinizede başarılı bir ameliyat diliyorum.Her şey gönlünüzce olsun.Yakındır sizler için :nazar: olduda bitti maşallah :nazar: diye yazmamız :54:

Çok teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için valla burda herkes herkese yardımcı.Ama anladığım kadarıyla karın germe göğüs küçültmeden baya zor bir ameliyat ben de korkuyorum ama en azından sadece göğüs küçültme olucam en iyisi çok konuşmayayım:)

Arkadaşlar göğüs küçültme ameliyatında hastanede 1 gece mi kalıyorduk?Bir de direnler ne kadar duruyor?

Merhaba Meltem.Evet 1 gece kalınıyor ters bir durum olmadığı takdirde.Direnler gelen kan miktarına bağlı çıkması.Genelde 15cc olunca çıkartıyor doktor.İlk günlerde benim hep 50 -55 cc idi.hergün biraz daha azaldı.5. gün hepsini birden çıkardı benim direnlerimin.Yani senin kanama durumuna bağlı Meltem cim.Mesela whiterabbit in ameliyatı cumartesi oldu pazartesi sabah 2 direnini çıkardı ama diğer 2 direni yarın alınacak.

Çok teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için valla burda herkes herkese yardımcı.Ama anladığım kadarıyla karın germe göğüs küçültmeden baya zor bir ameliyat ben de korkuyorum ama en azından sadece göğüs küçültme olucam en iyisi çok konuşmayayım:)

Eee bizler sizin gibi araştırıp doğru bilgilere ulaşmak için çok zorlandık.Sanırım canlı örnek olarakta bir ilke imza attık.İnşallah yardımcı oluyoruzdur.
Göğüs olmadığım için bilemicem ama karın beni zorlamadı açıkçası.Zorlamadı derken anormal ağrılar vs. hiç olmadı çok şükür.Normal sürecimi yaşadım.
Hastanede bir gece kalınıyor.İsteyen 2 gecede kalabiliyor.Drenler kişiye göre değişiyor.Genelde 3. yada 4. gün çıkıyor.İlk gün çıkanda var on gün sonra çıkanda.Benim 4.gün çıkmıştı drenlerim.Göğüste aynı canım.

Merhaba Meltem.Evet 1 gece kalınıyor ters bir durum olmadığı takdirde.Direnler gelen kan miktarına bağlı çıkması.Genelde 15cc olunca çıkartıyor doktor.İlk günlerde benim hep 50 -55 cc idi.hergün biraz daha azaldı.5. gün hepsini birden çıkardı benim direnlerimin.Yani senin kanama durumuna bağlı Meltem cim.Mesela whiterabbit in ameliyatı cumartesi oldu pazartesi sabah 2 direnini çıkardı ama diğer 2 direni yarın alınacak.

son drenlerim de alındı bugün.pek az ağrıdı..normalde salı günü alınabilirdi ama doktorum yurtdışına gitmişti, o nedenle bugüne kaldı..

burcu ve meltem canlar, drenler canınızı sıkmasın.bugün çok daha dik yürüttü doktor, gayet de rahat yürüdüm..korkulacak bir şey yok yani.ki benim ki 360 derece kesildi...

son drenlerim de alındı bugün.pek az ağrıdı..normalde salı günü alınabilirdi ama doktorum yurtdışına gitmişti, o nedenle bugüne kaldı..

burcu ve meltem canlar, drenler canınızı sıkmasın.bugün çok daha dik yürüttü doktor, gayet de rahat yürüdüm..korkulacak bir şey yok yani.ki benim ki 360 derece kesildi...

:nazar::nazar::nazar: maşallah Allah nazardan saklasın.Tavşanım nasıl yattın 360 derece kesilince tahmin edemiyorum.Allah kolaylık versin.

canım arkadakiler çok etkilemiyor da yandakiler zorluyor biraz sanırım...

Gerçi düşününce dikiş yerleri değil de kaslar hareketlerde zorluyor.Ağrı falan olmadı benim mesela.Ama yüz üstü yatamadığım için belde ameliyatlı olunca nasıl olur diye düşündüm.Çok zorlanmadığına sevindim.

Gerçi düşününce dikiş yerleri değil de kaslar hareketlerde zorluyor.Ağrı falan olmadı benim mesela.Ama yüz üstü yatamadığım için belde ameliyatlı olunca nasıl olur diye düşündüm.Çok zorlanmadığına sevindim.

işte benim kaslar dikilmediği için bu kadar rahat atlattım bu çapta bir ameliyatı bence kuzum.. hapşırmak falan çok zor gelmiyor mesela..

işte benim kaslar dikilmediği için bu kadar rahat atlattım bu çapta bir ameliyatı bence kuzum.. hapşırmak falan çok zor gelmiyor mesela..

Evet haklısın bak düşünemedim.Benim kaslar dikilince herkesin dikildi gibi geliyor.Hala öksürük hapşırıkta belli bir noktam ben burdayım der.Bir operasyonun daha var yanlış hatırlamıyorsam doğrumu?

benim alınacak dikişim yokmuş bebeğim..10 gün sonra kontrole gidecekmişim sadece..

Nasıl dikişin yok mu senin hemide 360 derece de.Ercan Bey sana torpil mi yaptı beyaz tavşan.Baktı fıstık gibi dünya güzeli bir kız dikişle zorlamayım deyip uğraşmış.Bizim gibi kartlara da bunlar alışık iki dikiş attırı verem uğraşmıyayım demiştir.

Ah Ercan ah jelesece koş bacım bak dikişsiz yapılmış bilgine.Bizim tren kaçtı sen tut bariiii.......

Son düzenleme:
Evet haklısın bak düşünemedim.Benim kaslar dikilince herkesin dikildi gibi geliyor.Hala öksürük hapşırıkta belli bir noktam ben burdayım der.Bir operasyonun daha var yanlış hatırlamıyorsam doğrumu?

evet canım, bir tane daha var maalesef.. bacak içi ve göğüs(ya da kol).. göğüs-kol arası karar vermem lazım, sizlerin de fikirlerini alacağım gelecek görüşmede:)

Nasıl dikişin yok mu senin hemide 360 derece de.Ercan Bey sana torpil mi yaptı beyaz tavşan.Baktı fıstık gibi dünya güzeli bir kız dikişle zorlamayım deyip uğraşmış.Bizim gibi kartlara da bunlar alışık iki dikiş attırı verem uğraşmıyayım demiştir.

Ah Ercan ah jelesece koş bacım bak dikişsiz yapılmış bilgine.Bizim tren kaçtı sen tut bariiii.......

ercan bey o kadar sevmiyordur beni tahminen:)))

canım benim göbek deliği etrafında dikiş yok, büyük ihtimalle o yüzden alınacak dikişim yok..o tip dikişlri daha çok göbek deliği civarında kullanıyorlar sanıyorum ki.

Back
X