• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Ercan Bey'le görüştüm haftasonu gerçekten kibar ve güleryüzlü bir insan.28 Ocak'ta kesin yapıyor ameliyatımı.Çok minyon bir kadın olmadığım için vücuduma uygun bir göğüs olsun istedim.O da zaten öylesinin daha iyi olacağını söyledi.28'inde sabah 7'de hastanede olacağım bakalım hayırlısı inşallah güzel geçer herşey.

Meltem cim hayırlısı olsun.Çok sevindim.Her şey istediğin gibi olsun inşallah.

Doktorumun topiğine de yazmasam olmaz tabii.Hepinize gönlünüzce olacak sağlık,huzur,mutluluk,ve estetik dolu harika bir yıl olsun.

$533677_10151342497914427_621031525_n.webp

Ercan Beyle telefonda görüştüm, başka doktora olmak istemiyorum, mart nisan gibi olmayı çok istiyorum, Allah nasip ederse.Hastanenin yanında otel varmış, orda kalabilirmişim, direnler ortalama kaç günde çıkıyor ve refakatçisiz gelsem çok zorlanır mıyım?

Ercan Beyle telefonda görüştüm, başka doktora olmak istemiyorum, mart nisan gibi olmayı çok istiyorum, Allah nasip ederse.Hastanenin yanında otel varmış, orda kalabilirmişim, direnler ortalama kaç günde çıkıyor ve refakatçisiz gelsem çok zorlanır mıyım?

karın germede yazışmıştık önceleri doktor görüşmelerine başlayacaktın o dönem yanlış hatırlamıyorsam;hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah :29:

ada22.diye arkadaşımız var o yurt dışından gelmişti otel pahalı diye öğretmen evinde kalmış çok da memnun ayrılmıştı :34: bu alternatifi de değerlendirebilirsin :34: refakatçi yoktu yanında hemşireler zaten yardımcı oluyor ama doktora önceden söyle bu durumu hemşirelere bilgi verir.

Burcu selam.Tatlım yıkanırken vücut jeli,sabun gibi şeyler ilk etapta kullandırmamıştı doktor.Sadece başımızı yıkadığımız şampuan aksın gitsin üstünüzden demişti.Ameliyat yerlerine dokunmadan ovalamadan sadece duru su ile yıkanıyoruz.Daha sonra temiz bir havlu ile dikiş hattının üzeri tampon yapar gibi fazla suyu ve nemi alıyoruz.Ve çok sıcak olmayan ılık diyebiliriz fön makinesi ile bütün beyaz bantlı yerler iyice kuru kalacak şekilde kurutuyoruz.Ben özellikle 3-5 dak. sonra tekrar fönlüyordum.Bantların altında dikişler hala olduğundan ve hala iyi bir şekilde iyileşmediğinden bantlar hafif nemli bile kalırsa altındaki dikiş yerlerinin yaraya dönmesi kaçınılmaz oluyor.Bunu bir çok kişi yaşadı forumda.Doktor da özellikle bunun üstünde dururdu.

Bundan ibaret yapılacaklar:) Sen bir ol ameliyatını, burdan sana tecrübeler aktarılır merak etme:34:

merhaba nldglp ciğimm:)) sanırım sezeryanda yaptıgımız ve yasadıgımız seylerı yasayacagım asagı yukarı:)))gıbı tahmın edıorum :)) bılgılerınız benı yeterınce aydınlatıor belkı amelıyattan once telden bıle konusmak ısterım sızle:))) gercı sonra zırtpırt ararım ya cok ewhamlıyım ben nooolcak :)))basınızı cokkk agrıtıcam hihihihihih

Ercan Bey'le görüştüm haftasonu gerçekten kibar ve güleryüzlü bir insan.28 Ocak'ta kesin yapıyor ameliyatımı.Çok minyon bir kadın olmadığım için vücuduma uygun bir göğüs olsun istedim.O da zaten öylesinin daha iyi olacağını söyledi.28'inde sabah 7'de hastanede olacağım bakalım hayırlısı inşallah güzel geçer herşey.

selam meltemcım :)) sen 28'ı ben 26'sı aynı anda hastanede olucaz bırbırımıze moral ve destek werırırz:)))

hadi hayırlısı canım..inşallah her şey çok güzel olup biter..
göğüs büyütme anladığım kadarıyla?

canım nereden geliyorsun? bir de karın germe olacaksın sadece, değil mi?

karın germede yazışmıştık önceleri doktor görüşmelerine başlayacaktın o dönem yanlış hatırlamıyorsam;hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah :29:

ada22.diye arkadaşımız var o yurt dışından gelmişti otel pahalı diye öğretmen evinde kalmış çok da memnun ayrılmıştı :34: bu alternatifi de değerlendirebilirsin :34: refakatçi yoktu yanında hemşireler zaten yardımcı oluyor ama doktora önceden söyle bu durumu hemşirelere bilgi verir.
2 doktorla görüştüm, zaten Ercan Bey'e olmazsam bu doktorlardan birine olacam, Ama yazdıklarınızdan ve gördüğüm resimlerden dolayı Ercan Beyi istiyorum, bir kere olucam ve gerçekten yurtdışından gelenler varken ben Ankaradan gelemezsem ayıp olur, hayırlısı olsun, ben zaten sitesindeki paket programı görünce heveslendim, havaalanında karşılama falan.....Olur inşallah, netleşince çok sorularım var, yazarım.

Hayırlısı olsun senin namına çok sevindim.Doktorla yüz yüze görüşmek farklı.Biz ne kadar paylaşırsak paylaşalım farklı vücutlara sahibiz sonuçta.Doktorumuz gerçekten çok şeker :nazar: Hakkında hayırlı olur inşallah.

Hayırlı olsun arkadaşım.Bende martta olmuştum.En ideal aylardan biri.Korse iki ay takınca çok sıkılmıyor insan.Sıcaklarda zor olur diye düşünüyorum.Tek başına gelen oldu.Hemde yurt dışı.Otelde de kalabilirsin karşısında öğretmen evi var ordada kalabilirsin.Zaten iki günün hastanede geçer.Hastane çalışanları ve doktor çok ilgili.Her konuda yardımcı oluyorlar sağolsunlar.Doktorumuz da saat kavramı yok gece gündüz takipte.Ben çok memnun kaldım ilgilerinden.

Direnlerin çıkması gelen sıvı miktarına göre değişiyor.Ertesi günde çıkan var,daha geç çıkanda.Ben cumartesi oldum salı çıktı drenlerim.Öğretmen evi düşünürsen şimdiden yerini ayırt nacizane fikrim.

merhaba nldglp ciğimm:)) sanırım sezeryanda yaptıgımız ve yasadıgımız seylerı yasayacagım asagı yukarı:)))gıbı tahmın edıorum :)) bılgılerınız benı yeterınce aydınlatıor belkı amelıyattan once telden bıle konusmak ısterım sızle:))) gercı sonra zırtpırt ararım ya cok ewhamlıyım ben nooolcak :)))basınızı cokkk agrıtıcam hihihihihih

Sezeryandan daha kolay diyebilirim.Sezeryanda yedi kat kesiliyormuş çünkü.Çok evhamlanma iyi düşün iyi olsun.Aklına kötü şeyler getirme ne kadar fit olacağını düşün.Heyecan yapma desemde adı ameliyat olunca doğal.Zaten ameliyat öncesi sakinleştiri sanırım veriyorlar daha rahat oluyorsun.İstediğin zaman arayıp merak ettiklerini sorabilirsin.Başımız ağırmaz çünkü senin geçtiğin yolu iyi biliyoruz ve seni çok iyi anlıyoruz inan.Her şey gönlünce olsun.:nazar:

Heyecan durumu nasıl ? Zaman yaklaşıyor olsan da bitse beklemek daha sıkıcı inan :34:

Heyecan durumu nasıl ? Zaman yaklaşıyor olsan da bitse beklemek daha sıkıcı inan :34:

merhaba Jelesec;
sorma yaaa hergun gun sayıyorum :(( gercekten olsamda bıtse bu bekleme çok uyuz bişey :)))) gercı hala vermem gereken su 3-4 kıloyu veremedım.Amelıyattan sonra versem noolur? bide amelıyattada kılo gıdıo dımı?

merhaba Jelesec;
sorma yaaa hergun gun sayıyorum :(( gercekten olsamda bıtse bu bekleme çok uyuz bişey :)))) gercı hala vermem gereken su 3-4 kıloyu veremedım.Amelıyattan sonra versem noolur? bide amelıyattada kılo gıdıo dımı?

Merhaba canım;

ben de ay sayıyorum karın germe için kasım 25.de olacaktım sağlık sorunum yüzünden ertelendi şimdi nisana mayısa kaldı :ssz: olsun bitsin modundayım yaza tam güzel olayım:1: kiloya çok takma kaldı ki senin çok kilo fazlan da yok benim 10.kg neredeyse nlglpd,bestemelodi ameliyat sonrası verdiler sorun olmaz senin için 3.4.kg...

Dualarımız seninle çok güzel olsun karnın ve memelerin inşallah :29:

Yukarda söylediğim gibi Ankaradayım, karın germe olucam. Kendibaşıma gelsem halledebilir miyim acaba

2 gün hastanede kalırsın ve hemşireler yeterli olur..Ama sonra hemen dönsen yolda, dönmesen otelde birine ihtiyaç duyabilirsin. Biri olmadan da olur bence ama biraz zor olur sanki..

Back
X