• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Ama öötmenimm yazdım ya sonucumun daha iyi olmasını sonradan verdiğim 8 kiloya bağlıyorum diye.Hatta bu konuda doktorun hep takdirini almışımdır:34: Aslında ben ameliyata gitmeden önceki bir ayda 2 kilo alıp gitmiştim:26: Ama hiç bir problem yaşamadım.Hepsini verdim.Her halükarda sonuç iyi olur merak etme;)

tamamdır anlasıldı :)))ozaman korkulcak bişi yok.ben hep ya weremezsem amelıyattan sonra werırsem yıne sarkarsa dıe korkuodum demekkı bısıcık olmuo.eskısı gıbı olmamıza ımkan yok herlade ahahhaha:))))

arkadaslarrr hayırlı olsun şimdiden bende 19unda göğüs buyutme olacagım ercan hocamızaaa...artık ben kontrollere geldigimde umarım denk geliriz de ugrarım yanınızaaaa;)

Çok şanslısın hep yazıyorum meme dalında özelikle uzmanlaşmış bir doktor :nazar:

seninle de tanışmak isteriz tabi bizler tanıştık kaynaştık :29:

Ah ah 3 hafta değil 3 ay geçmiş bizim gibi sende burdan yardımcı olmaya başlamışın..Bende böyleydim,şöyle oldu vs. vs.Meşaleyi devrederiz artık sana.Sen yazdıkça benimde o günler aklıma geldi.Yana yana doktor aramalar.O doktor senin bu doktor benim görüş günleri.Bazı topikleri hatim indirdim yaa :1: Gece gündüz oku biri cevap yazacak diye tek tek dolan topiklerde.Yazdıklarım hiç yabancı gelmedi dimiii :36:

aynen dediğin gibi:)))aylardır topik başı oldum her yazılan cumleyi her acılan konuyu okudum defalarca:))ama doktorla gorusmeye baslamadan hiççç bişi oturmuyo kafada:)

yaaaa kusme nooolur zaten heyecanlıyım :)))) kalbım durcak sımdı .affedınnn benı:)))) ama baka dıkkat et yazdıklarıma hep karın germe ıle ılgılı aklıma takılanlar .yoksa memeden senden yeterınce bılgı aldım :)))

moralimi bozma benim nisana mayısa kaldı ameliyat işi yaza yetişmem mi :14::14::14:

Eh sen az biraz geç gibi ama Nisan başı olursan süper olur;) Karın germe de korse olayı olduğundan sıkıntı olmasın diye o da.Nasılsa İstanbul a Temmuz başından önce yaz gelmiyor.Meraklanma:34:

özel mesaj hakkım yok suan ama cok az kaldı bu hakkı elde etmeme:) o mertebeye ulasınca sizlerle tek tek irtibata gececegim:)

Hadi bakalım hemen 100.tamamla da özelden de kaynaşalım :21:

meme büyütme olanlar oldu Ercan beye ama 3.4.kere yazdılar işleri güçleri yüzünden sonra girmediler; bana soran çok oluyor ama ben küçültme oldum süreci bilmiyorum yardımcı olamadım tabi sen en azından canlı örnek olur yazar bilgilendirir sin :34:

Sürecini takip edeceğim herşey gönlünce olsun :16:

yaaaa kusme nooolur zaten heyecanlıyım :)))) kalbım durcak sımdı .affedınnn benı:)))) ama baka dıkkat et yazdıklarıma hep karın germe ıle ılgılı aklıma takılanlar .yoksa memeden senden yeterınce bılgı aldım :)))

Pıtırlıktan başka dansözlük de var bu Burcu da:8::8::8:

:16::16::16::9::9::9: tamam öğretmenim küsmem :29: ben hepsinin karnını elledim:27: baktım incelediğim için soru sormuyorum tecrübe bol bende :24::24:

Canım telde konuşmamız yarım kaldı kusura bakma yarın döneceğim bekle beni :9:

:25: sız benım anlarsınız heyecanımı.kusmezsınız :((( naaapiimm kafayı yedım dıorum ya okumaktan sordugum seylerı yıne soruorum ıste kafa kalmadıkı:))) neyse bundan sonra artık sormayıp sabırla surecı bekleyecegım:)))) nasılsa ıyı olacak herseyyyyyyyyyyyyy:)))))))))))))

Hadi bakalım hemen 100.tamamla da özelden de kaynaşalım :21:

meme büyütme olanlar oldu Ercan beye ama 3.4.kere yazdılar işleri güçleri yüzünden sonra girmediler; bana soran çok oluyor ama ben küçültme oldum süreci bilmiyorum yardımcı olamadım tabi sen en azından canlı örnek olur yazar bilgilendirir sin :34:

Sürecini takip edeceğim herşey gönlünce olsun :16:

ercan bey konmusunda ıcım cok rahat calısan arkadaslarımında verdigi yuksek referans rahat nefes aldırıyo..umarım hersey yolunda gider ve bende sonrakılere ısık olurum bu konuda:))

:25: sız benım anlarsınız heyecanımı.kusmezsınız :((( naaapiimm kafayı yedım dıorum ya okumaktan sordugum seylerı yıne soruorum ıste kafa kalmadıkı:))) neyse bundan sonra artık sormayıp sabırla surecı bekleyecegım:)))) nasılsa ıyı olacak herseyyyyyyyyyyyyy:)))))))))))))

YOK YOK GÜZELİM ÖĞRETMENİM:29: SOR YAZ RAHATLA :34:BEN VE KIZLAR GEÇTİK O SÜRECİ SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUZ :34:

HELE BENİM İLK ZAMANLAR BURALARDA DELİ DANALAR GİBİ GEZMEMİ GÖRSEN ACIRDIN HALİME :ssz:

Back
X