Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

wallla b en bu gıdısle baska seylerde mı yaptırsam :))) ama cok sukur sımdılık bu kadar kalca,basen,bacak normal:))) tutuşada bakktı :) oda iiimş dedı cok utandım:))sımdılık bukadar heralde sırtımıda soolııım ben ozanman saolun kızlarrr

Oooo maşallah size tüm görüntü bize kurtarma operasyonu.Çıtırlara tam görüntü,Kartların nesine :14::14::14::

:52::52::52:

Ben de gelim miii? :16::16::16: Şaka bir yana gelirim Allah kısmet ederse.

Burcucum sana da uğramaya çalışırım.:nazar:

Meltemcim sen gel 26 sında bence.Alıştırma yapmış olursun :16:

merhaba meltemcım:)) ben eger 2 gece kalırsam p.tesı senı muhakkak gormeye gelırım cıkmadan ama 1 gece kalırsam pazar cıkmıs olurum ve ertesı gunü hastaneye sanırım tekrar gelmem mumkun olmaz :))))

Tamam canım inşallah hayırlısıyla atlatırız da ameliyatları ondan sonra da ağız tadıyla tanışırız:)

Yazım dilinden,kişilik analizim iyidir.Kendime güvenirim bu konuda.O kadar güzel yansıtıyorsun ki anlamamak elde değil bıcır bıcır olduğun:34: Merak etme hemen gelmiyoruz zaten.Artık piri olduk bu işin.Biraz ayılınca geliriz biz.Gece ziyaretim bile vardır benim;))) Whiterabbit anlatsın istersen:34:
çok güzel olmuştu ya gerçekten:) akşam kapı açıldı, bi baktım sarı bir fıstık:)

Yazım dilinden,kişilik analizim iyidir.Kendime güvenirim bu konuda.O kadar güzel yansıtıyorsun ki anlamamak elde değil bıcır bıcır olduğun:34: Merak etme hemen gelmiyoruz zaten.Artık piri olduk bu işin.Biraz ayılınca geliriz biz.Gece ziyaretim bile vardır benim;))) Whiterabbit anlatsın istersen:34:

Arkadaşımda ne cevherler varmış haberim yoktu.Tanışmadan önce beni nasıl tanıdın acep pek merak ettim gerçekten.Değil yazım dili tanısam da kişilik analizi oldum olası yapamam.Çok isterdim çokta kızarım kızarım bu özelliğime.

Valla Ercan bey gözüne batan her şeyi hallediyor.Orantılı olması gerekiyormuş göze batan bir şey olmaması için.Benim gözüme karnım batıyordu bir tek.Ercan bey bir başladı orası burası şurası.Yok ya bir karnım gitse yeter bişey yok ki bende kilo yok dedim.Bir tek karın olursa sonradan bunlar göze batar deyip başladı anlatmaya.Sonrası sırt ve bel bölgesi lazer lipo yapmış.İykide yapmış sütyen kısmı pörtlemiyor artık.
Bana ameliyat öncesi söylemişti yani bir sor sen yinede aklında kalmasın ah keşke söyleseydim dememen için canım.

merhaba bentoprak.dun dayanamadım aradım sızın tabırınızle Baycan'ı :)))) saolsun tum sorularımı yanıtladı:))) belıme karnıma ve mıde kısımlarıma önce lazerlipo yapacakmıs zaten sonra kescekmıs:))).sırtımıda soledım. hepsı bı anda olursa meme-karın,lazer bişey oluşurmus hatırlayamadım adını şimdi nekroz mu öle bişi işte oluşurmuş.onuda sonra yaparız dedı hemen ırtıbatı kesmeyelım cnm yıne gelırsın hemne ne kaçıosun dıyede espırı yaptı.bılmıorum ben dıorumkı amelıyat gunu yınede bı daha sorıııımmm:))) hhihihihihi

merhaba bentoprak.dun dayanamadım aradım sızın tabırınızle Baycan'ı :)))) saolsun tum sorularımı yanıtladı:))) belıme karnıma ve mıde kısımlarıma önce lazerlipo yapacakmıs zaten sonra kescekmıs:))).sırtımıda soledım. hepsı bı anda olursa meme-karın,lazer bişey oluşurmus hatırlayamadım adını şimdi nekroz mu öle bişi işte oluşurmuş.onuda sonra yaparız dedı hemen ırtıbatı kesmeyelım cnm yıne gelırsın hemne ne kaçıosun dıyede espırı yaptı.bılmıorum ben dıorumkı amelıyat gunu yınede bı daha sorıııımmm:))) hhihihihihi

Kombine ameliyat seninki tam lazer lipo yapılırsa risk olabilir doğrudur.Benim sadece karındı.Yağımda yoktu fazla.Kilolu biri değilim.Bu ameliyatlarda alınan yağ oranı önemliymiş.Baycan risk faktörünü en aza indirmeye çalışıyor diye düşündüm.Sonuçta ne kadar rahat geçtiğini söylesekte büyük bir ameliyat.En doğrusunu doktor bilir canım.İnşallah her şey gönlünce sorunsuz geçer.

Günler yaklaştıkca sorular azalıyor.Gel 26 Ocak gel...:16:

Burcuda bayağı bilgilendi 26 ocak ta ilk tecrübesini yaşayacak Allahın izni ile.Ben farklımıydım ah ah ilk yazdıklarımı okumuştum bir ara nostalji yapmıştım.Gözlerim doldu nedense okurken duygulandım yaşlanıyormuyum ne :50:

Son düzenleme:

Doğru dr bey o kadar işlemi birarada yapmıyor bende bacak istemiştim risk olur sizin için diye yapmadı başka bir dr yapmayı kabul etmişti ama benim kafamda soru işaretiydi çok içime sinmemişti Ercan Bey de bu düşüncemi aynen söyleyince bir daha sormadım :)

Kızlar Ercan Bey bana senin göğüslerini 85 C yapalım dedi gittiğimde sizce nasıl ölçü yine büyük olmaz değil mi?Minyon bir kadın değilim ama yine de kafama takıldı...

Vücut yapına göre ölçü söylemiştir.85 çok büyük bir ölçü değil ki.Minyon olmadığına göre :34: :16:

Kızlar Ercan Bey bana senin göğüslerini 85 C yapalım dedi gittiğimde sizce nasıl ölçü yine büyük olmaz değil mi?Minyon bir kadın değilim ama yine de kafama takıldı...

Meltem cim ne istediğine bağlı aslında.Ben de iri bir bayanım.Bana da (C) cup demişti.Ama ben eşimin de çok istemesi ile illa B cup olsun dedim.Zaten resimlerimi gördün.Eğer gene göğsün olsun ama dik olsun çok da küçülmesin dersen C cup yap.Ya da amaan küçülmüşken sütyensiz de gezebileyim rahat olayım düşüncesindeysen de (B) cup en ideali diyebilirim.Bu sorunu Jelesec ve ogtkn de cevaplasınlar bence.Ben tam (B) cup ım.Sanıyorum ogltkn Dolu B cup Jelesec de (C) cup diye biliyorum.(Ayy inşallah yanılmamışımdır:26:) Ne istediğin mutlaka bellidir kafanda.Ama iyi karar verip doktora iyi anlatabilmen lazım istediğini Meltem cim.Zira sonradan hep ayy biraz daha küçülsemiydi diyenler çok oluyor.Bak en yakın örnek meme küçültme topiğinde Fatma3410 nickli bayan arkadaşın dün gece yazdığı yazıda görülüyor.İnşallah herşey istediğin gibi olur Meltem cim:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...i-ilgili-tecrubelerimizi-paylasalim-1208.html bak bu sayfada Fatma hanımın yazdığı mesajı oku.

meltemcim, boyun ve kilon nedir?

ben mesela, 173cm boyundayım, ve 56 kgyum...full B cup'ım. Bakıldığında bir miktar dolgun görüntüdeyim. Amabence C cup, yıllarca büyük memeden çekmiş biri için, ameliyattan 6 ay sonra iri meme hissi verebilir. Zira ameliyatın ilk günü, C bile olsa sana çok çok küçük gelecek. Daha önce da yazmıştım hatırlarsan, ameliyattan sonra ilk 1 ay göğüslerimi fazlasıyla küçük buldum. Ama son 5-6 aydır, keşke full B yerine B yaptırsaymışım diyorum:34:

benim her daim tercihim B cup.

Son düzenleme:
Back
X