Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Yazamadan duramadım tavşanım.ama sana (C) cup gerçekten büyük.Ama senin ne istediğinle de alakalı tabii.Bir de 85 benim sırt ölçüm bebeem.Senin sırt ülçün olsa olsa 75 dir.Yani 75C demek istemiştir.

ben çok büyük istemem kuzum zaten.doktorun dediği bu.
o gün bol şeyler giymiştim, fark etmediniz belki ama geniş göğüs kafesim:) neyse, yaptırmadan önce gösterip fikirlerinizi alacağım zaten buluşmada:)

meltemcim, boyun ve kilon nedir?

ben mesela, 173cm boyundayım, ve 56 kgyum...full B cup'ım. Bakıldığında bir miktar dolgun görüntüdeyim. Amabence C cup, yıllarca büyük memeden çekmiş biri için, ameliyattan 6 ay sonra iri meme hissi verebilir. Zira ameliyatın ilk günü, C bile olsa sana çok çok küçük gelecek. Daha önce da yazmıştım hatırlarsan, ameliyattan sonra ilk 1 ay göğüslerimi fazlasıyla küçük buldum. Ama son 5-6 aydır, keşke full B yerine B yaptırsaymışım diyorum:34:

benim her daim tercihim B cup.

Boyum 1.68 kilomda 68 ne yapsam bilemedim okulumda da bir arkadaşım var silikon taktırmış onunki B ama keşke C olsaydı bu da çok küçük deyip duruyor kafam karıştı:(

Şu an 95C takıyorum kızlar ama ağzıma girecekler nerdeyse:)Mümkünse insani boyutta olsunlar istiyorum:)))

hemen olctum kızlar 85D ölçtüm:((( kocamannn:(((( hadı ya gun saymaktan takvımlerı cızmekten fenalık geldı içimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

Baak ben dedim sen 90 değilsindir diye.Ama varya ben DD idim biliyormusun? Hatta E cup bile zaman zaman oluyordu:( 85DD idim 85B oldum.Kendin hangisini seviyorsan onu ol tatlım iyi düşün karar ver.

Boyum 1.68 kilomda 68 ne yapsam bilemedim okulumda da bir arkadaşım var silikon taktırmış onunki B ama keşke C olsaydı bu da çok küçük deyip duruyor kafam karıştı:(

hemen olctum kızlar 85D ölçtüm:((( kocamannn:(((( hadı ya gun saymaktan takvımlerı cızmekten fenalık geldı içimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

Bakın ikinize de bir fikrimi söyliim.Şimdi ameliyat olacağınız sabah ben,ogltkn ve jelesec gelelim.Çin çin açalım göğüsleri büyüklük sırasına göre.Benimkisi B ,ogltkn dolu B,jelesek C hangisini kendinize isterseniz onda karar kılın.ha,olmamıı??

Bakın ikinize de bir fikrimi söyliim.Şimdi ameliyat olacağınız sabah ben,ogltkn ve jelesec gelelim.Çin çin açalım göğüsleri büyüklük sırasına göre.Benimkisi B ,ogltkn dolu B,jelesek C hangisini kendinize isterseniz onda karar kılın.ha,olmamıı??

çin çinnnn kısmı çok hoşuma gitti:)))) ben karar werdım 85B ama dolu olmıcak:))) bı kaç fotoda buldum en azından ıstedıgımı dr umuza bı gösterımde o hangısı bana uyacak yanı sırıtmayacak bana söler onuda yapar.ama kesınlıkle ufak olacak.yanı aynı kalsın da sarkıklıgı kaldırsın dıııl bnm ıstedıgım bıldıgın ufalsın:)))))ama sız yınede gelebılırsenız cok sewınırım:))))

çin çinnnn kısmı çok hoşuma gitti:)))) ben karar werdım 85B ama dolu olmıcak:))) bı kaç fotoda buldum en azından ıstedıgımı dr umuza bı gösterımde o hangısı bana uyacak yanı sırıtmayacak bana söler onuda yapar.ama kesınlıkle ufak olacak.yanı aynı kalsın da sarkıklıgı kaldırsın dıııl bnm ıstedıgım bıldıgın ufalsın:)))))ama sız yınede gelebılırsenız cok sewınırım:))))

Çin çin kızlar :))) Evet senin kafandaki olmak istediğin boyut oluşmuş artık.Kararını vermişsin.Darısı Meltem imizin başına:16:

cin cin olayını ben bitirdim canım:9: aç kapa aç kapa adım çıktı :34:

karın ameliyatını olayım boydan fotoları koyacağım dört bir yana :kkk: görmek isteyen öncesi hediye alacak yok bedava albüm bakmak:34:

banane canım dr dan:51: biz işi kaptık arada ondan artık hastaları biz alcaz sen hariç :1: bu kadar tecrübe sahibini birarada zor bulursun :54:

sevinirim beni almayın ameliyata :8: bentoprak olabilir:) yüz daha önemli ameliyat sizler gibi tecrübeli ekip bir daha bir araya gelmez kaçırma bentoprak :29:

banane canım dr dan:51: biz işi kaptık arada ondan artık hastaları biz alcaz sen hariç :1: bu kadar tecrübe sahibini birarada zor bulursun :54: tehdit var bu mesajda kötü içerik yapayım :4:

kırmızıyla belirledim iyice göreyim diye :)) canım topluca kötü içerik yapsanız da site yönetimi beni biliyor atılmam uğraşmayın lütfen :33:

Son düzenleme:
Back
X