Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

whiterabbit yakalşık 40.kg vermiş komple vucut estetiği oldu canım bu son ameliyat bildiğim ileride başka yeri yaptırmazsa bitti ameliyatları...

diğer arkadaşımız meme büyütme oldu burada yazmıyor ayrı başlıkta yazıyor sürecini :34: bizler eskidik ondan kim nerede ne ameliyatı oluyor hangi doktora forumlarda gezerken görüyoruz ,sen hep burada takılıyorsun açıl biraz çok güzel başlıklar var

Haberim var aldım dedikoduları :1: nlglpd beyaz tavşana yemek yedirirken fotosunu gönderdi hemen aradım , benim melek jelesec olayını sana devrettim al tepe tepe kullan ben senin kadar yardım sever değilim dedim koptuk gülmekten :23: diğer arkadaşa da uğramış Ercan beye görünmeden memelerine bayılmış ay jelesec görsen bayılırsın diyor sulanmış kızın memelere :1: senin uğradığını da hemen arada iletti ayaklı gazete maşallah.

Kahvaltıda artık görüşürüz bende özledim hepinizi:16:

Bilemedin jelekecim sırada kol germesi varmış rabbitin.Hatta dedi ki ben yaptırayım beni gör,sonra sen de yaptırırsın dedi:34: Tam canlı örnek yani:)

Bilemedin jelekecim sırada kol germesi varmış rabbitin.Hatta dedi ki ben yaptırayım beni gör,sonra sen de yaptırırsın dedi:34: Tam canlı örnek yani:)

baştan sona yenilenecek yani hadi hayırlısı herkes rabbit in peşinde dolanacak şimdi örnek görmek için rabbitim sen en iyisi ücret al operasyon ücretleri çıkar :)

Eveeet 2 gündür gönüllü hemşirelik yapıyorum arkadaşlar.Dün rabbitimiz ameliyatını oldu.Tam karın germe olmuştu 1 ay önce.İzleri innncecik mükemmel olmuş inanın.Sanki doktor dikiş atmamışta nefis incecik dövme yapmış gibiydi.Rabbitimiz çok şanslı derisi de çabuk iyileşen bir yapıda olduğu için maşallah:nazar: Memeler harikaydı top top bana bakıyorlardı:21: Bacak germe de oldu ama tam korse olduğu için oralarını göremedim.Dün ameliyathaneye kadar indirdim tavşanımı.El sallayarak gönderdim.Annesi memleketinden ve uzaktan gelmiş.Yanlız bırakamadım saat 2 de girdi dün ameliyatına 8 de odasına çıkarıldı.Bende 4 e kadar annesini bırakmadım daha sonra bir işim vardı halledip tekrar gittim ama daha çıkmamıştı saat 6 da.Akşam için programım olduğundan dün akşam ameliyattan çıkışını göremedim.Bugün 11-12 gibi gittim yanına tekrardan ve akşam 6 ya kadar yanındaydım:) arada anneciği ile optimum dan rabbitimize önden fermuarlı bir eşofman üstü almaya gittik.Bir beden bol aldık çünkü memeleri çok acıdığından doktor takamamış sütyenini.En azından bol bir üst olursa değmez dedik göğüslerine daha rahat eder.

Bu arada biz yokken o da uyumuş biraz.Öğlen yemeğini akşam yemeğini de ben yedirdim canım tavşanıma.Çok zevkliydi:16: sanırım 22 yıl sonra oğlumdan başka birisine yemek yedirdim:) saat 6 olunca yanlarından ayrıldım biraz ağrısı vardı göğsünde kas altı silikon konulduğundan ağrı daha çok oluyormuş.İnanın hep meme küçültme daha zordur diye düşünürdüm ama 2 kuzenim de meme büyütme oldular tavşanımız da aynen meme büyütme,hiç bu kadar ağrılı olacağını düşünemezdim.Sonuçta kesilip çıkarılan dokular daha fazla acı verir diye düşünürdüm.Tam tersi oluyormuş bunu kendimden de yaşayarak ve kıyaslayarak gördüm.Meme küçültme de narkozdan ayılırken ve sonrası 2 saat sadece yanma gibi bir acı olmuştu.Ama 2 saatte geçivermişti.Hatta demiştimki allah allaah bu kadarmı yani acısı:51:

Bu arada 2 ünite kan verildi tavşanıma.Diğer ameliyatını da 1 ay önce olduğu için anemi si de olduğundan doktor 2 ünite verilmesini uygun gördü.Zaten kan verildikten sonra daha da iyi oldu diyebilirim.İnşallah yarın daha iyi olacak güzel tavşanım:29:

Fleur arkadaşımız da doktorumuza meme büyütme oldu.Aslında kendisi ile pek yazışmamışız ama bu topiğe yazmıştı birkaç kere ordan biliyorum.Tesadüf onun da ameliyatı vardı bu sabah.Sabah olmuş ameliyatını 1 saat sürmüş.Çok çekinerek gittim odasına.Kapıyı bile çalıp çalmamakta tereddüt ettim.Ama sonunda çalıp girdim içeriye.Tabii haliyle tanımadıkları için bakakaldı yüzüme sevgili fleur:) ben dedim forumdan k.k den nldglp:9: nassı tanıştırmışım ama kendimi?:34:

Çok şaşırdı ve memnun oldu.Çok sevecen ve pozitif bir arkadaştı bayağı muhabbet ettik annesi kendisi ve yakın bir arkadaşıyla.Arkadaşı da karın germe istiyormuş hatta annesi de sanırım meme büyütme düşünüyormus.Canlı kanlı örnek olaraktan kendi memnuniyetimi de alıntılayıp biraz show yaptım onlara da:32:

Benim için çok keyifliydi dün ve bugün:) İnşallah burcu cuğum ve meltem ciğim de hayırlısı ile ameliyatlarını olduklarında güzel haberlerini veririz buradan.Şimdilik benden haberler bu kadar.Hepiniz sevgiyle ve güzel günlerle kalın tatlı bayanlar:16:

Ablaa bizi arkadasimizin saglik durumu konusunda bilgilendirdigin icin cok cok tsk ederim. Bende istiyorum :) banada artik yemegimi sen kendi ellerinle yedirirsin (hehehe :D özel istek). Yok saka bi yana cok sevindim iyi olduguna.

Bideee benim ameliyatim varrr :) bende kesinlikle o doktor`da yapicam büyük ihtimal. Cok güvenli geldi bana. Bakalim artik hayirlisi geldigimde bi tanisayim :) doktorumla.

selam kızlar haftaya bu saatlerde ınsallah hastane odamda olacagım:))))) bırsey sormak ıstıorum :))) hadı bakalım basladık gene sorulara :))) amelıyattan 2-3 gun once bagırsakları bosaltan bı ılaç ıcılıomus dr. bana bısı demedı sız yaptınız mı ben yapım mı???? ıkıncısı: yara ızı ıcın krem warmıs bızım dr onerıomu??? ucuncusu: yedek korse yada sutyen alım mı alırsam ne almamı onerıosunuz?? en ııısı olsun.onerılerınızı beklııorummmmmm:))))))

Vallahi ben ameliyata girmeden 1 gün önce doğumgünümdü.Onun şerefine arkadaşlarımın hazırladığı doğumgünü sürprizi olan mamaları pastaları en son akşam 9 gibi yedim.Ve ondan sonra saat 12 de suyumu içip yatmıştım sadece. Bence sakın alma derim zira allah korusun bir de ishal falan yapar o daha kötü bence.3. günü ben çok rahat tuvaletime çıkmıştım.Hatta doktora mesajla bildirmiştim bi de.:)) kremleri ve sonradan alacağın antibiyotik,ağrı kesici,mide koruyucu ve krem ,jelleri doktor reçete olarak yazıp veriyor merak etme.Hastanenin altında da eczane var.Yakının hemen gidip alabiliyor.Bence yedek korse ve sütyene gerek yok.Yıkayıp hemen kaloriferin üstünde kurutuyordum ben.Hatta çabuklaştırmak için annem fön makinesi ile kurutuyordu.

Son düzenleme:
Ablaa bizi arkadasimizin saglik durumu konusunda bilgilendirdigin icin cok cok tsk ederim. Bende istiyorum :) banada artik yemegimi sen kendi ellerinle yedirirsin (hehehe :D özel istek). Yok saka bi yana cok sevindim iyi olduguna.

Bideee benim ameliyatim varrr :) bende kesinlikle o doktor`da yapicam büyük ihtimal. Cok güvenli geldi bana. Bakalim artik hayirlisi geldigimde bi tanisayim :) doktorumla.

şimdi nldglp ye abla denince bana çok tuhaf geliyor nedeni şu kendisi hiç abla gibi durmuyor cıvıl cıvıl görüntüsüde öyle :) yaşını bilmesem o bana abla dese yadırgamam :34: sadece kendi fikrim size eleştiri değil :61:

Gülo cum inşallah tatlım hakkında hayırlısı olsun diyorum.İlkönce git bir tanış bakalım:34: elenktrik ler sigortalar birbirini tutacak mı? :1: Tavşanımız gerçekten çok başarılı olmuş ameliyatı.Gözlerimle görüp tam puan verdim gerçekten.Çünkü gördüğüm sayısız ameliyat sonuçlarının en iyisiydi diyebilirim tavşanımınkisi.:34: Belki karşılaşırsın whiterabbit le.10 gün sonra çünkü kontrole gelecek memleketinden.

şimdi nldglp ye abla denince bana çok tuhaf geliyor nedeni şu kendisi hiç abla gibi durmuyor cıvıl cıvıl görüntüsüde öyle :) yaşını bilmesem o bana abla dese yadırgamam :34: sadece kendi fikrim size eleştiri değil :61:

Sağolasın bestecim ya:29: teşekkürler fikirlerin için.Ama hasogülo ile benim oğlum neredeyse yaşıt:37: Bu da hayatın bir gerçeği işte naapacaksın:34:

Tabiki öyledir eminim. Ruhununda benden daha genc olduguna da eminim. Fakat ben benden yasca büyük olan insanlara abla, abi diye hitap ettigim icin canim ablamada öyle hitap ediyorum. Yoksa katiyen baska bi sebepten degil.

Mesela: Nisanlimin yengesi benden 2 yas büyük ama onada abla derim. Bilmiyorum ben böyle alistim :).

Ama tabi ben her konuda da ayak uydururum. Yani ismiyle hitap etmemi isterse öyle derim. :)

Gülo cum inşallah tatlım hakkında hayırlısı olsun diyorum.İlkönce git bir tanış bakalım:34: elenktrik ler sigortalar birbirini tutacak mı? :1: Tavşanımız gerçekten çok başarılı olmuş ameliyatı.Gözlerimle görüp tam puan verdim gerçekten.Çünkü gördüğüm sayısız ameliyat sonuçlarının en iyisiydi diyebilirim tavşanımınkisi.:34: Belki karşılaşırsın whiterabbit le.10 gün sonra çünkü kontrole gelecek memleketinden.

Hayirlisi olsun abla bakalim haftaya istanbula gelir gelmez tanismaya gidip kararimi belirlicem.

Whiterabbit`le kesin tanismak isterim. Ben 8 gün sonra istanbuldayim. Iyimis 10 gün sonra tekrar istanbula gelicekse, zamani oldugunda kesin tanisiriz.

senin de işin çok whiterabbit gibi bak şanslısın aynı süreci yaşayan arkadaşımız var :34: nlglpd yemek yedirme işini bana da yapar artık zira benim eş beceremedi önceki ameliyat da :9: vallahi doktorum diye söylemiyorum dikişi tekniği yaptığı işler bir başka nazara gelmesin :nazar::nazar:

Tabiki öyledir eminim. Ruhununda benden daha genc olduguna da eminim. Fakat ben benden yasca büyük olan insanlara abla, abi diye hitap ettigim icin canim ablamada öyle hitap ediyorum. Yoksa katiyen baska bi sebepten degil.

Mesela: Nisanlimin yengesi benden 2 yas büyük ama onada abla derim. Bilmiyorum ben böyle alistim :).

Ama tabi ben her konuda da ayak uydururum. Yani ismiyle hitap etmemi isterse öyle derim. :)

İçinden ne geliyorsa öyle olsun:34: bak jelesenk bana neler diyordu gıkım bile çıkmıyordu:1:

Bu akşamüstü konuştuk annesinden gizli gizli:23: kesin kararlıymış çünkü koltukaltına gizleyecekmiş doktor.Bu yüzden olmuşken hepsi olsun dedi.

eeeeeee o zaman senle benimkini de koltuk altına gizler o zaman :21:

o ameliyatı ne zaman olacak yarına mı :1:

senin de işin çok whiterabbit gibi bak şanslısın aynı süreci yaşayan arkadaşımız var :34: nlglpd yemek yedirme işini bana da yapar artık zira benim eş beceremedi önceki ameliyat da :9: vallahi doktorum diye söylemiyorum dikişi tekniği yaptığı işler bir başka nazara gelmesin :nazar::nazar:

Vallaha canim ya hic sorma benimde ooo bir sürü yapmam gereken islemler var. Allahtan bu konuda bi örnek arkadasimiz var :). Vallaha bilmem abla ya sen yada nlglpd abla :) ikinizden biri yardim eder bana. Yokyok siz gelin yanima o da bana yeter.
Evet öyleymis gercekten yani inan cok okudum hatta ben bunu internette, cok memnun kalan insanlar var o doktorda.

Gidip yüz yüze konusmayi sabirsizlikla bekliyorum doktorla.

eeeeeee o zaman senle benimkini de koltuk altına gizler o zaman :21:

o ameliyatı ne zaman olacak yarına mı :1:

En cok korktugum ameliyat kol germe aslinda cünkü bana hep görünür dediler. KOltuk altina yapma isleminide duydum ama bunu cogu doktor yapmiyor.

Birde ben ilk kol istiyordum ama bana doktorlar hep onu son olarak yapiyoruz denildi.

İçinden ne geliyorsa öyle olsun:34: bak jelesenk bana neler diyordu gıkım bile çıkmıyordu:1:

bana da abla diyor kız ne var yaşlıyız kabul et :6: resimlerini gördün mü hasonun ne güzel biri bayıldım hele yüzü maşallah :nazar:

gıııı nlglpd bana özelden iki arkadaş yazmış senin vucudunun resimlerini gösterebilirmiyim :23: örnek olması açısından istek gönderecekler sana güvenilirler ekle okey :16:

Son düzenleme:

İtinayla yemek yedirilirrrr :32: :8:

Gerçekten ben de bugün birkez daha şuna karar verdim.İyi ki kendisine ameliyatımı olmuşum.İyi ki hayat yolum doktorumla kesişmiş.İyi ki bu ameliyaları olmuşum,iyi ki,iyi ki,iyi ki....İsteyen herkesin bu yolda allah yanında olsun.Bizleri bu kadar mutlu eden doktorumuza da allah hep güzel ve başarılı operasyonlar nasip etsin.Emekleri çok büyük hepimizde.İnşallah prof luğunu görmeyi de nasip etsin.Başka ne dyelim:34:

Vallaha canim ya hic sorma benimde ooo bir sürü yapmam gereken islemler var. Allahtan bu konuda bi örnek arkadasimiz var :). Vallaha bilmem abla ya sen yada nlglpd abla :) ikinizden biri yardim eder bana. Yokyok siz gelin yanima o da bana yeter.
Evet öyleymis gercekten yani inan cok okudum hatta ben bunu internette, cok memnun kalan insanlar var o doktorda.

Gidip yüz yüze konusmayi sabirsizlikla bekliyorum doktorla.

Nlglpd doktor daha gelmeden biter yanında evi 10.dakika hastaneye :10: geliriz gelir sen işlerini hallet daha var nasılsa zamanın

Back
X