Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Ercan Bey bana sabah 7'de hastanede ol 8.30'da da ben gelirim dedi.Hemen alıyor mu ameliyata gelince?Acaba kaç gibi ameliyata girmiş olurum?
Meltem cim tabiiki geleceğim.Sizlerle aylardır yazışıyoruz.Bir sürü güzel yazılar paylaştık.Anneler hep aynı inan.Rabbit in annesi nasıl ağladı arkasından bir görsenAnneciğine tam 2 saat hiç durmadan birşeyler anlattım kafasını dağıtmak için:)) Çok da tatlı bir anneciği vardı.Bizler de anneyiz sonuçta.Bizim de evlatlarımız aynı şeyi yapsalar bizim de içimiz yanar, tedirgin olur,geriliriz mutlaka.Benim oğlum 23 yaşında ama geçen gece anne ateşimmi çıktı bir baksana deyince başımdan kaynar sular döküldü sanki.Annelik her yaşta her an hatta ölene kadar içimizde bitmeyecek bir duygu...
Haftaya bu saatlerde sende heyecan dolu son dakikalarını yaşayacaksın.Burcu da sana kıs kıs gülecek sanırım:)) küçülmüş memeleriyle havasını atar hepimize artık)
Bu arada şuna kanaat getirdim ki söylemeden geçemeyeceğim.Ercan beyin yaptığı bütün göğüsler gerçekten gösterişten tamamen uzak,tamamiyle doğal ve olması gereken boyutlarda oluyor.Rabbit in ve fleur un dün baktımda memeleri o kadar güzellerdi ve o kadar doğal duruyorlardı ki, içinizde size yapacağı boyutlarla ilgili en ufak bir şüpheniz olmasın.Ne gerekiyorsa onu yapıyor zaten.Baktığımda dedim ki biraz fazla yapsa büyük olurmuş,biraz az yapsa da küçük olurmuş.Bence boyut olarak yaptığı hem meme büyütme olsun hem meme küçültme,hepsi tam kıvamında.İçinizde bu konu ile ilgili hiç bir şüphe kalmasın bence![]()
sevgili nldglp iiyiki geldin yanıma:)ilk gelişinde narkozun etkisinden pek ne dediğimi hatırlayamıyoem ama ikincisinde gayet nettim:)çok çok mutlu oldun geldigine vbe her arkadasıma anlattım:)sayende whiterabbitle de tanısmıs olduk:)dun oglen eve geçtim drenlerım cıkmadıgındankollarımı cok rahat kullanamıyorum bu yuzden cok uzun yazamayacagım. tesekkur etmeden cıkmıyım forumdan dedım ama.opuyorum kocamannn![]()
sevgili nldglp iiyiki geldin yanıma:)ilk gelişinde narkozun etkisinden pek ne dediğimi hatırlayamıyoem ama ikincisinde gayet nettim:)çok çok mutlu oldun geldigine vbe her arkadasıma anlattım:)sayende whiterabbitle de tanısmıs olduk:)dun oglen eve geçtim drenlerım cıkmadıgındankollarımı cok rahat kullanamıyorum bu yuzden cok uzun yazamayacagım. tesekkur etmeden cıkmıyım forumdan dedım ama.opuyorum kocamannn![]()
bir soru dahaaaaa :)))) bana bıde lazer lıpo yapacakmıs :)) o nedır??? tecrubenızı anlatın kızlarrrrrrrr:))))
meme büyütme(kas altı)-dikleştirme ve bacak içi germe ameliyatlarımızı olmuş bulunmaktayız:)kollarımı biraz daha rahat hareket ettirmişken birkaç bir şey yazmak istedim.
ikisini de çok güzel yaptı doktorum yine, acıdan daha yeni yeni güzellik kısmına odaklanabiliyorum.ama ikisi de gerçekten çok zor ameliyatlarmış.belki birlikte oldukları için de ekstra zor geldi bana.360 derece karın-kalça ameliyatı bunların yanında hiçbir şey o kadar diyeyim.
bu karar doktorun verebileceği bir karar kesinlikle ama kas altı olmamayı tercih edin eğer bir tercih hakkınız varsa (ki olmaz sanırım). göğüslerimin eskiden ne kadar kötü olduğunu yeni halini görünce anladım.durşun değişiyor resmen..aynen doktorun dediği gibi...
bacak izlerimi ise nefis saklamış, izler nerede, ben bile zor görüyorum aynada ama bakımı ve iyileşme süresi zor bir ameliyat bacak da..dikiş açılma ihtimali en yüksek olanlardan biri sanırım.cidden çok özen göstermek lazım...
neyse, zor kısmı atlattım sanırım.birkaç günü daha atlatırsam baya baya bitmiş olacak işim...
benim sırt ve karnıma biraz lazer uygulayacaktı(yağ almadan, sadece sıkılaştırmak için) ama anestezi uzmanı kan değerlerimi yetersiz gördüğü için uyandırma kararı almış..onlar da kol ameliyatıma kaldı artık...
durum böyle canlar..sorularınız olursa belki hemen dönemem ama yazarım muhakkak.bacak germe hakkında özellikle, çok fazla bilgi yok forumda zira...
Çok büyük geçmiş olsun tavşanım.Büyük ameliyatlar atlattın iki ay içinde.Allah sana güç versin.Okudukça kendim olmuş gibi gerildim.Kendi olduğum ameliyat neymiş ki senin geçirdiklerinin yanında.
En güzeli memnun olman,çektiğin sıkıntılara değmesi.Tez zamanda iyileşmen dileği ile.
canım benim, çok teşekkür ederim..
az önce nl ile de konuştuk; bacağımın bu kadar, iz-gerginlik dengesi anlamında, iyi olacağını tahmin edememiştim..doktora ayıp etmişim bu tahminle, onu gördüm:)
benim yapabileceğim en basit çözüm şuydu aslında; bu ameliyatı kol-bacak olarak yapıp göğsü yalnız başına sonra yapmak. ya da kol-göğüs sonra bacak idi..
neyse ama, en zoru bitti diye avutuyorum kendimi:) şu 1 hafta daha geçse...
Çok geçmiş olsun davşan iyi olmana sevindim annene selamlar gelirken pastırma isteriz :)
az önce nl ile de konuştuk; bacağımın bu kadar, iz-gerginlik dengesi anlamında, iyi olacağını tahmin edememiştim..doktora ayıp etmişim bu tahminle, onu gördüm:)
benim yapabileceğim en basit çözüm şuydu aslında; bu ameliyatı kol-bacak olarak yapıp göğsü yalnız başına sonra yapmak. ya da kol-göğüs sonra bacak idi..
aman pastırma mı dedin![]()
meme büyütme(kas altı)-dikleştirme ve bacak içi germe ameliyatlarımızı olmuş bulunmaktayız:)kollarımı biraz daha rahat hareket ettirmişken birkaç bir şey yazmak istedim.
ikisini de çok güzel yaptı doktorum yine, acıdan daha yeni yeni güzellik kısmına odaklanabiliyorum.ama ikisi de gerçekten çok zor ameliyatlarmış.belki birlikte oldukları için de ekstra zor geldi bana.360 derece karın-kalça ameliyatı bunların yanında hiçbir şey o kadar diyeyim.
bu karar doktorun verebileceği bir karar kesinlikle ama kas altı olmamayı tercih edin eğer bir tercih hakkınız varsa (ki olmaz sanırım). göğüslerimin eskiden ne kadar kötü olduğunu yeni halini görünce anladım.durşun değişiyor resmen..aynen doktorun dediği gibi...
bacak izlerimi ise nefis saklamış, izler nerede, ben bile zor görüyorum aynada ama bakımı ve iyileşme süresi zor bir ameliyat bacak da..dikiş açılma ihtimali en yüksek olanlardan biri sanırım.cidden çok özen göstermek lazım...
neyse, zor kısmı atlattım sanırım.birkaç günü daha atlatırsam baya baya bitmiş olacak işim...
benim sırt ve karnıma biraz lazer uygulayacaktı(yağ almadan, sadece sıkılaştırmak için) ama anestezi uzmanı kan değerlerimi yetersiz gördüğü için uyandırma kararı almış..onlar da kol ameliyatıma kaldı artık...
durum böyle canlar..sorularınız olursa belki hemen dönemem ama yazarım muhakkak.bacak germe hakkında özellikle, çok fazla bilgi yok forumda zira...
Çok geçmiş olsun davşan iyi olmana sevindim annene selamlar gelirken pastırma isteriz :)
rabbitim meme zor mu ya küçültmede o bu kadar ağrı sızı olmuyor bacım, neyse atlattın dediğin gibi zor olanı![]()