• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

bı dakka bı dakkaaaaaaa ben dun annemle gune gıttım gezdım tozdum. bugunde nautılıusta 3-4 saat gezındım alıswerıs vesaıre yaptım.yapmamamm mı lazımdı_??? dr un demesınımı beklıcektım yoksaaa eywahhh amanınnnnnn acıl cewappppppp

Burcu cum sen çok acele davranmışsın be bebeem.Bu ne hız? Aman diim kendini sakın.Biri çarpar marpar amann diim çok dikkat et.Kendini iyi hissediyorsan bilemem ama bana yürüyüşe başla artık demişti hatta uzun şemsiyemle dolaşıyordum baston gibi.Senin kaçıncı günün?

bı dakka bı dakkaaaaaaa ben dun annemle gune gıttım gezdım tozdum. bugunde nautılıusta 3-4 saat gezındım alıswerıs vesaıre yaptım.yapmamamm mı lazımdı_??? dr un demesınımı beklıcektım yoksaaa eywahhh amanınnnnnn acıl cewappppppp

Seni telaşeli senii.Hem gez toz ohh ondan sonra kestane kabap,acele cevap:60: geçti bor un pazarı çıkıp gezmişim bikerem:34:

Burcu cum sen çok acele davranmışsın be bebeem.Bu ne hız? Aman diim kendini sakın.Biri çarpar marpar amann diim çok dikkat et.Kendini iyi hissediyorsan bilemem ama bana yürüyüşe başla artık demişti hatta uzun şemsiyemle dolaşıyordum baston gibi.Senin kaçıncı günün?

walla bı sıkıntı olmadı gayet rahat rahat dolastım bugun tam 1 hafta oldu ıste:))) bnm tek derdım sırtım agrıo ya :(( bıde gece yatarken kuyruk sokumum altına yastık koyuyorum bole yatagın heryerı yatarken yastıktan gozukmuo:)))

walla bı sıkıntı olmadı gayet rahat rahat dolastım bugun tam 1 hafta oldu ıste:))) bnm tek derdım sırtım agrıo ya :(( bıde gece yatarken kuyruk sokumum altına yastık koyuyorum bole yatagın heryerı yatarken yastıktan gozukmuo:)))

Ben en çok bacaklarım alt kısmına koyduğumda rahat ediyordum hafif V gibi yani.Gerginlik olmaması lazım yatarken.Yastıklar bayağı işe yarıyor.Önümüzdeki hafta bu şikayetlerin çok azalacak burcu cum.Hatta diyeceksin ki her gün daha iyi oluyorum.Bak inan buna.Şimdilik benden bu kadar güzeller.Sizlerle olmak ve sohbet etmek çok güzel.Öpüyorum...

selam lına_k sen ne amelıyatı olacaksın_???merak etme sayılı gun ınan cbk gecıo.arkadaslar bnm gun saymama 2 ay sahıt oldular:)))))saolsunlar:))))

evet çabuk geçiyomuş gerçekten de... kaldı 9....

canım, inan, en zor kısmı ameliyat gününü beklemek.. kombine ameliyatlar belki biraz daha zor ama çok ağrı hissedeceğini sanmıyorum senin.. yalnızca karındı değil mi?

ben göğüs küçültme ameliyatı olacağım.... umarım ağrı hissetmem :D ameliyata girer ve hiç ağrısız çıkarım :D ne güzel olurdu öle olsa

Merhabalar herkese,
Drenlerim alındı çok rahatladım.
Ben sizden biraz daha ağrılı geçirdim ameliyatımı, ama olsun sonucu görünce değer dedim kendi kendime:))
Hem karın germe hem de meme küçültme ameliyatını beraber yaptıranlara helal olsun...:))
Evime döndüm ve ilk işim eski sütyenleri çöpe atmak oldu:52::52::52:
Yan taraflarım mosmor, liposuction yapmış meme yanlarına.
Sizede yaptı mı aynı işlemi??
Neyse bundan sonra sefam olsun :ssz:
Yaptırmayı düşünen arkadaşlar korkmayın, ertelemeyin.
Keşke daha evvel yaptırsaydım diyorum şimdi.

Beni gerdiniz :18::18::18: ne kanı looo ? direnin çıktığı yerden mi geliyor ?

karında ki diren çekilince çok mu açıyor yani memeye göre :18::18:

Ha ha bak işte Baycan germeden bedavaya gerildin kıymet bil arkadaşım :52:

Doğrusu direnlerden bende çok korkmuştum.Ebderle bir gitmiştik kontrole sağolsun derin nefes al dedi nefesini verirken işlem bitmiş olur.Öylede oldu :34: korkma canımıniçi.

cnm bnm yaaa yok ne acıması cıkartırken aynı gogusler kadar acıdı ben bakmadım temızlıo sandım me-ger cekmıs bıle anla işte okadarcık.kan falanda öle abartı olmadı.drenler alındıktan 3 gun sonra o kısımdan hafıf sızıntı oldu.ercan bey bırıken kan o bırak aksın dedı bekledıgımız bısı dedı korkma dedı.bende azıcık oturdum bekledım sızmasını habıre sıoldım sonundada bıttı ztn ugun hıc olmadı.ama o sızıntıdan sonra orası rahatladı:))) demekkı orada ya bırıktı cıkamadı yol buldu cıktı.ıııkıde cıktı.suan cok rahatım:)) jeleseccıım korkulacak ınan hıcbısı yokmus.ben gozumde acaıpp buyutmusum ama hıc bekledıgım yada korktugum gıbı olmadı.ııı dusun ııı olsun.bak nede guzell tavsıyeler verırımısım ben:)

Harikasın burcu ne güzel bilgilendirme.Tecrübe konuşuyor artık süpersin.İyi ve memnun olmanada çok sevindim.Daha da güzel olacak canım.

Merhabalar herkese,
Ben sizden biraz daha ağrılı geçirdim ameliyatımı, ama olsun sonucu görünce değer dedim kendi kendime:))
Hem karın germe hem de meme küçültme ameliyatını beraber yaptıranlara helal olsun...:))

Çok geçmiş olsun atlattın çok şükür sende :nazar: Darısı olacakların başına :nazar:

Süpeer dünya turuna çık hızını almışken :nazar:
Canım şaka bir yana yürüyüş yapman güzel.Kendini zorlamadan özellikle karın kasını yormadan hareket yapabilirsin.Bende yürüyüş çok yaptım dışarı çıkmadığım zaman evde yürüdüm.Yürüye yürüye dik durmaya başladım.Ercan bey muaynede düz yatarken iki ayağını birden kaldırtıyor, karın kasın acıyor.Acıyan yeri göstererek burayı zorlayacak hareketler yapma dedi.Ben günlük 15 dk yürüyüş yap derim ama sen 20 dk yada yarım saat sonra yorulursun.Ne zaman yorulursan o zaman bırak zorlama demişti.
Yorulup zorlamadıktan sonra korkma.:34:

Süpeer dünya turuna çık hızını almışken :nazar:
Canım şaka bir yana yürüyüş yapman güzel.Kendini zorlamadan özellikle karın kasını yormadan hareket yapabilirsin.Bende yürüyüş çok yaptım dışarı çıkmadığım zaman evde yürüdüm.Yürüye yürüye dik durmaya başladım.Ercan bey muaynede düz yatarken iki ayağını birden kaldırtıyor, karın kasın acıyor.Acıyan yeri göstererek burayı zorlayacak hareketler yapma dedi.Ben günlük 15 dk yürüyüş yap derim ama sen 20 dk yada yarım saat sonra yorulursun.Ne zaman yorulursan o zaman bırak zorlama demişti.
Yorulup zorlamadıktan sonra korkma.:34:

merhaba bentoprak:)) walla doru dıosunuz yurudukce dıkleşmeye basladım.bugunde sınemaya gıttım ondan oncede palladıumda 2 saat dolaştık bı sorun olmadı gayet raahattım:)) yurumeye basladıgım an bıraz egık baslıorum ama aradan 10dakka gectıkten sonra acılıomuyum ne dıkleşebılıorum :) neyse bole bole düzelıcez ınsallah bunada cok sukur dıorum :))

Merhabalar herkese,

selam munamuna ohhh sefan olsun wallaaa :)) gule gule kullan ıiyi olmanada cok sewındım.bnm yanlarda lıpo yok zaten alttanda kesmemıs belkı ondan memede hıc sıkıntım olmadı:)) walla ıkısı bırarada brz cesarettı ama oluwerdım ::))) iiikide olmusum sonuclarım cok gzl:))sıs olmasına ragmen dıorum:)))

mrb herkese bu dr. kaca yapıyor ve bu dr.a burun estetıgı yaptırıp memnun olan varmı ya ben dogal dursunda yanı dogal dıye buyuk burun bırakmalarını ıstemıyorum kucuk ve hafıf kavıslı hic mınık bır burun ıstıyorum,:D bu Dr.un seklı nasıldır genelde olan kısılerden foto beklıyoruz saygılar :)

Son düzenleme:
karın-kalça germede hastaneden çıktığım gün avmye gidip yemek falan yedim, en az 1 saat yürümüşümdür o gün toplamda:) hiç de sorun olmamıştı valla:)
vücut sana ne yapıp ne yapamayacağını o kadar güzel söylüyor ki...

herkese merhaba,
ercan bey ile hafta sonu tanıştım bacak bölgeme lipo için çok sevdim gerçekten samimi birisi ancak merak ettğim işlem sonucunda gerçekten bacaklar inceliyormu? 1,2 cm olacaksa o masaya yatmaya değmez diye düşünüyorum nolur yardım bacaklarımdan nefret ediyorumda:)

mrb herkese bu dr. kaca yapıyor ve bu dr.a burun estetıgı yaptırıp memnun olan varmı ya ben dogal dursunda yanı dogal dıye buyuk burun bırakmalarını ıstemıyorum kucuk ve hafıf kavıslı hic mınık bır burun ıstıyorum,:D bu Dr.un seklı nasıldır genelde olan kısılerden foto beklıyoruz saygılar :)

Merhaba Gözde.Bu topikde bütün arkadaşların hemen hemen hepsi Meme büyütme,meme küçültme,karın germe olan arkadaşlar.Bizlerin fotoları var ama hep meme ve karın ameliyat fotoları.Ercan bey tabiiki yapıyor burun ameliyatlarını ama bu forumda ameliyat olup paylaşan kimse benim bildiğim yok.Fakat şöyle söyleyeyim.Bir gün doktoruma kontrole gitmiştim.Çok tatlı bir bayan oturuyordu.Birbirimize bir kaç soru sorup,muhabbeti arttırdık.Kendisi pek anlatmak istemedi ama ben sanırım üstüste bir şeyler sorunca söylemek zorunda kaldı.Meğerse kendisi Ercan beyin Memorial daki kendi ameliyat hemşiresiymiş.Başka bir hastanede farklı bir doktora burun ameliyatı olmuş.Fakat sanırım başarısız olmuş sonucu.Çok üzgün olduğunu ve Ercan bey e revizyon yaptıracağını söylemişti.Ben de çok şaşırdım neden bu hastanenin doktoruna değil de başka yerde oldunuz deyince,Kendi çalıştığı hastanede ameliyat olmak istemediğini kendince bazı haklı nedenlerinin olduğunu falan söylemişti.Kontrollere gidip geldiğimde hep görüyordum burun ameliyat olmuş hastalarını ama o an için gözler şiş burunlar kocaman halde oluyorlardı.Malesef yapılmış bitmiş bir burun örneğini görmedim.Burun çok önemli bir organ iyice araştırın derim.Meme ameliyatları olsun,karın germe olsun göz önünde olmadığından olumsuz bir sonuç da olsa saklanabiliyor ama yüzdeki operasyonlar gerçekten çok önemli.Bu arada bu topiği açan arkadaşımız da Ercan bey e yüz germe ameliyatı olacak.Kolay gelsin.

herkese merhaba,
ercan bey ile hafta sonu tanıştım bacak bölgeme lipo için çok sevdim gerçekten samimi birisi ancak merak ettğim işlem sonucunda gerçekten bacaklar inceliyormu? 1,2 cm olacaksa o masaya yatmaya değmez diye düşünüyorum nolur yardım bacaklarımdan nefret ediyorumda:)

Ercan beye bacak lipoliz olan arkadaşımız Jelesec.Bacak germe ve lipo olan arkadaşımız da Whiterabbit.Ben Jelesec in bir toplantıda bacak resimlerini gördüm gözlerime inanamadım.Acaip bir değişim olmuştu.Whiterabbit da 45 kilo verip bacaklarında ve diğer bölgelerinde sarkma yaşayınca geçtiğimiz 2 ay içinde 2 operasyon geçirdi.İlk olarak 360 derece karın germe ve lipo,2.ameliyatı da bacak germe ve göğüs toparlama ameliyatı oldu.Sonuçlarını kendisi de burdan paylaştı zaten.Yazınızı okuyunca o da cvp verir size mutlaka.

Benim eşim de jinekomasti ve karın bölgesine lipo yaptırdı.İnanılmaz değişti gerçekten.Yanlız bu değişim tam olarak 3.ayında başladı.Arkadan bakıldığında katmer katmer olan görüntü şuan hiç yok.Göbek diye bir problemi hiç kalmadı.Zaten çok kilosu yoktu.1.83 boy 83 kilo idi.Ameliyattan sonra kendide 5 kilo verdi şu an 78 kilo.Sadece lipo yaptıranlara şunu diyebilirim sonucu hemen beklemeyin.4. yada 5. ay sonucu tam olarak görüyorsunuz.Bu arada 1-2 cm demişsiniz ama her bir bacakta 2 şer cm demek toplamda 4 cm demekdir bu da tam bir bedene denk gelir.:34:

Son düzenleme:
Ercan beye bacak lipoliz olan arkadaşımız Jelesec.Bacak germe ve lipo olan arkadaşımız da Whiterabbit.Ben Jelesec in bir toplantıda bacak resimlerini gördüm gözlerime inanamadım.Acaip bir değişim olmuştu.Whiterabbit da 45 kilo verip bacaklarında ve diğer bölgelerinde sarkma yaşayınca geçtiğimiz 2 ay içinde 2 operasyon geçirdi.İlk olarak 360 derece karın germe ve lipo,2.ameliyatı da bacak germe ve göğüs toparlama ameliyatı oldu.Sonuçlarını kendisi de burdan paylaştı zaten.Yazınızı okuyunca o da cvp verir size mutlaka.

Benim eşim de jinekomasti ve karın bölgesine lipo yaptırdı.İnanılmaz değişti gerçekten.Yanlız bu değişim tam olarak 3.ayında başladı.Arkadan bakıldığında katmer katmer olan görüntü şuan hiç yok.Göbek diye bir problemi hiç kalmadı.Zaten çok kilosu yoktu.1.83 boy 83 kilo idi.Ameliyattan sonra kendide 5 kilo verdi şu an 78 kilo.Sadece lipo yaptıranlara şunu diyebilirim sonucu hemen beklemeyin.4. yada 5. ay sonucu tam olarak görüyorsunuz.Bu arada 1-2 cm demişsiniz ama her bir bacakta 2 şer cm demek toplamda 4 cm demekdir bu da tam bir bedene denk gelir.:34:

cok tesekkurler :) benim kilom çok yok ama bacaklarım vucuduma göre çok kalın :(

yavrular selam..
bacak germe için konuşuyorum; arkadaşın sorduğundan farklı biraz benimki aslında ama; incelme olmuyor tabii ama şekli düzeliyor.. benim bacaklarımın pek incelecek yeri kalmamıştı ama ve zaten lipo olmadım.

lipo olanları biliyorum ama. tabii ki inceliyor. ama biraz zaman alıyor tam sonucu görmek sanırım. vücudun ne kadar aşağısındaysa yapılan işlem o kadar geç oturuyor galiba.. ki zaten nl meleğim de söylemiş..

incelme yok diyorum bacaklarım için bu arada ama şekli düzelince daha ince görünüyor tabii..

Merhaba,burun estetiği yaptıranı gidip geldiğim zamanlarda gördüm.Topikte paylaşan yok bildiğim kadarı ile.Doktorla konuş yakın zamanda yaptıran olursa görmek istediğini falan söyle.
Nasıl burun istediğini yazmışın ama yüz hatlarına yakışacakmı biliyormusun böyle burun senin yüzüne gider dedimi doktor.Yüz bu çok önemli.İyice araştır doktor tekniklerini canlı görmeye çalış.Çok zor işin valla Allah kolaylık versin canım.

Back
X