• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

ercan bey benim de karnıma taktı :D illede yaapalım diyor hatta burnuma da dedi :D bi kere aşılandık devamı gelir gibi....
bu arada bişi sorcam ya benim bu dikişler acaip kaşınıyor. böle hatır hatır kaşıyasım var. bu hep böle mi gitcek.... :18::18:

selam lına-k :) walla bnm 3 hafta doldu hatır hatır hala kasınıorum.bıde bnm gobekte kasınıo.butun gun uyuz olmus gıbı elım korsenın ıcınde kasıorum gören olsa dıcek bu kız naaapıo loooo böle :o :)))

ercan bey benim de karnıma taktı :D illede yaapalım diyor hatta burnuma da dedi :D bi kere aşılandık devamı gelir gibi....
bu arada bişi sorcam ya benim bu dikişler acaip kaşınıyor. böle hatır hatır kaşıyasım var. bu hep böle mi gitcek.... :18::18:

doktorumuz takıntılı gözüne güzel görünmeyen heryeri yontar diker biçer :1: yaptır yaptır karın burun meme dört dörtlük çıkarsın :9:

iyileşiyor güzelim

Çok sağol canım hastaneyi aramıştım onlar yönlendirdiler bende ücretini yolladım gönderecekler 5 adet.Böylece bu işte başarıyla tamamlandı:)))
Bu arada Ercan Bey'le cumartesi görüştüm senin burnunla karnını da yapalım süper olur valla dedi bir de yapılmış burunlar gösterdi yine aklımı çeldi valla:)Hatta eşiminde nefes almasında problem var ona da seninkini de yapalım dedi.Hatta tomografi istedi eşimden.Valla bu gidişle biz bütün parayı Ercan Bey'e gömücez:)))

Meltemcim yaptır da canlı burun örneği görmedim :23:senden sonra bende yaptırayım :34:bende iş çok karın,burun ayak,kol estetiği :9:

Bas bas paraları doktora :1:

doktorumuz takıntılı gözüne güzel görünmeyen heryeri yontar diker biçer :1: yaptır yaptır karın burun meme dört dörtlük çıkarsın :9:

iyileşiyor güzelim

:D benim eşim kan görünce bayılanlardan. damar yolu açılırken odadan kaçtı düşün artık. sen birde kaşır diyosun :DDDDD:52::52::52::52:
doktor taktı karnıma illede yaptıralım diyo. burnumu da eşim dedi diye söyledi. ben ameliyattan çıkınca eşim demiş keşke burnunu da yaptıraydık da ikisi bi arada çıkaydı diye :D doktora diyince o da süper olur dedi :D :42:

:D benim eşim kan görünce bayılanlardan. damar yolu açılırken odadan kaçtı düşün artık. sen birde kaşır diyosun :DDDDD:52::52::52::52:
doktor taktı karnıma illede yaptıralım diyo. burnumu da eşim dedi diye söyledi. ben ameliyattan çıkınca eşim demiş keşke burnunu da yaptıraydık da ikisi bi arada çıkaydı diye :D doktora diyince o da süper olur dedi :D :42:

hahahaahah bende eşin gibiyim aslında ama yinede estetik ameliyatı dedin mi canım çekiyor kanı manı unutuyorum :ssz:

hoşgeldin estetik hastalığına :9: yaptır yaptır bulmuşken işinde iyi olan doktoru elden geçirt kaportayı :9:

Kızlar kaşınma evresine gelmişler.Çok güzeldir kaşınan yerleri yavaş yavaş kaşımak.İçim geçerdi kaşırken.Hepsi geçecek merak etmeyin.Meltem,Lina hafiften estetik zehirlenmesi başlamış sizde de,hadi kolay gele:9:

Kızlar kaşınma evresine gelmişler.Çok güzeldir kaşınan yerleri yavaş yavaş kaşımak.İçim geçerdi kaşırken.Hepsi geçecek merak etmeyin.Meltem,Lina hafiften estetik zehirlenmesi başlamış sizde de,hadi kolay gele:9:

dün banyo yaptım ercan bey pazar günü yap ilk banyonu dediydi. banyodan sonra benim tansiyon bi düştü.... eşimi çağırdımm yardıma bakamadı garibim.... aman erkeğin de böle konulara hassası hiç iyi olmuyo.
zehirlendik bi kere:D :32::32::32:

dün banyo yaptım ercan bey pazar günü yap ilk banyonu dediydi. banyodan sonra benim tansiyon bi düştü.... eşimi çağırdımm yardıma bakamadı garibim.... aman erkeğin de böle konulara hassası hiç iyi olmuyo.
zehirlendik bi kere:D :32::32::32:

Ayy bak ne aklıma geldi:25: Tam bir hafta olmuştu ameliyat olalı.Hafta sonu eşim evde diye annemi eve gönderdim biraz dinlen,Ptesi gene gelirsin dedim.Demez olaydım:( Eşim titizdir,düzenlidir ve evde hastalık falan olunca çok huzursuzlanır.Ben de bu tepkilerine kızdım biraz.Senmisin kızan.Zaten ikibüklümüm.Birden sanki dünyam karardı,kulaklarımdan von von von sesler çıkmaya,sanki beynim uyuşmaya başladı ve küt bayıldım.Kulaklarımda yoğun bir uğuldama ve etrafım simsiyah bir müddet yarı baygın kendime gelemedim:( çok üzülüp ağlamıştım.Keşke annemi yollamasaydım demiştim.Sanırım ameliyat stresi ve sonrası heyecan ağır gelmişti bana.İlk zamanlar banyo yaparken yanınızda mutlaka birileri olsun Linak cım.Sonuçta öyle ya da böyle kan kaybı oluyor.Dolayısıyla halsizlik,tansiyon düşüklüğü yaşanabiliyor.Aman dikkat:40:

Back
X