Ayy bak ne aklıma geldiTam bir hafta olmuştu ameliyat olalı.Hafta sonu eşim evde diye annemi eve gönderdim biraz dinlen,Ptesi gene gelirsin dedim.Demez olaydım
Eşim titizdir,düzenlidir ve evde hastalık falan olunca çok huzursuzlanır.Ben de bu tepkilerine kızdım biraz.Senmisin kızan.Zaten ikibüklümüm.Birden sanki dünyam karardı,kulaklarımdan von von von sesler çıkmaya,sanki beynim uyuşmaya başladı ve küt bayıldım.Kulaklarımda yoğun bir uğuldama ve etrafım simsiyah bir müddet yarı baygın kendime gelemedim
çok üzülüp ağlamıştım.Keşke annemi yollamasaydım demiştim.Sanırım ameliyat stresi ve sonrası heyecan ağır gelmişti bana.İlk zamanlar banyo yaparken yanınızda mutlaka birileri olsun Linak cım.Sonuçta öyle ya da böyle kan kaybı oluyor.Dolayısıyla halsizlik,tansiyon düşüklüğü yaşanabiliyor.Aman dikkat
![]()
banyo süresince bişiyim yoktu sonrasında sanırım dikişleri ilk görmemden kaynaklı bi korku mu oldu nedir

anneler hiç bırakmamalı yavrularını.... kaynanalar değil tabi

evet bulaşıcı. ve evet ercan bey bağımlılık yapıyor... benim sülale kocamaaaannn göğüslü hep... gelene gidene tavsiye ediyorum