• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Sanırım 4-5 ay kullandım.Ama daha fazlada kullanılabiliyor.Yıkanırken çıkarıp ameliyat yerini iyice kuruladıktan sonra yine aynı bantı kullanabiliyorsun .Ameliyat yerini saç kurutma makinesi ile kurutabilirsin bilgine canım.

bilgi için teşekkür ederim..
ben bandın su geçirmeyeceğini düşünüyordum.
çıkarınca tekrar yapışıyor mu?

bilgi için teşekkür ederim..
ben bandın su geçirmeyeceğini düşünüyordum.
çıkarınca tekrar yapışıyor mu?

Evet canım yapışıyor.Zaten uzun kesiyorsun parmak kalınlığında. Çıkardığında temiz bir yere yapışkanı üste gelecek şekilde koy.Banyodan sonra dikişlerini iyice kurut tekrar yapıştır.Yapışkanı gittiğinde yani yapışmadığında zaten iyileştirme özelliğini yitirmiş olur yenisini kes kullan.

Herkese Merhaba,
Dün activ'm bandımı çıkardım. Altı iltihap olmuş..
Taze yaranın bu kadar süre havasız kalması bana mantıklı gelmemişti.
Kullanım şeklini araştırdım.

Acti’M nasıl kullanılır?
- Bandı günde 24 saat boyunca uygulamak en iyi sonucu verir. Aynı bant 3 – 5 gün kullanılabilir.
- Yara izleri, doğal bir sabunla her gün temizlenmelidir.
- Bant, yapışkanlığını kaybettiğinde değiştirilmelidir.
- Aynı bandı 5 günden fazla kullanmayın. Islaklık ve yumuşama gözlenirse tedaviye bir süreliğine ara verin.
- Uygulamaya 2 ila 4 ay süreyle devam etmek önerilir. Bir yaranın tedavisi bir yıla kadar uzayabilir.

Yani hergün yara izi doğal bir sabunla yıkanmalı, bant yapışkanlığını kaybedene kadar kullanılanilir..
Daha evvelki yazıları okurken banttan ötürü iltihap olanları okumuştum.
Bilginize:))

Verdiğin bilgiler için teşekkürler.Ben hergün sabunlamadım Allahtan bir şey olmadı.İki günde bir banyo yaptığım için iyicene kurutup bantı taktım.Valla iki gün kaldı bende.Kullanacaklar verdiğin bilgilere dikkat eder artık.Teşekkürler.:54:

ben amelıyattan 15 gun sonra takmaya basladım bu bantı zaten dıkısler kurumustu hıc sorun yasamadım.haftada 2 kez banyo yapıyorum ve her seferınde yenısını kesıp takıorum çunku çıkardıklarımı takmak benım pek hosuma gıtmedı :) bugun tam 1 ay oldu:))) kabuklarda gıdınce daha bı duzgun ve guzel gozukuo dıkıs yerlerım sanırım cok ız kalmıcak gıbı :)))

Bende kulanıyorum bu bantları şu an bir sorunum yok umarım da olmaz ama bantlarla duş alınabiliyor yazıyor internetteki bilgilerinde bende bantlarla duş aldım ve hiçbir sorun yaşamadım çünkü bantlar altına suyu geçirmiyor.Ama her banyo çıkışı mutlaka saç kurutma makinesiyle kurutuyorum.Bu bantları baya uzun süre kullanıcaz sanırım insan da sıkılıyor yaa siz ne kadar kullanmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben 3 ay kadar düşünüyorum.Nerdeyse 1 ay aldu 2 ay daha kullanır bırakırım diye düşünüyorum.Artık darısı yeni olacak arkadaşlara bizlerde eskidik valla Burcuuuuuu:)))

Bende kulanıyorum bu bantları şu an bir sorunum yok umarım da olmaz ama bantlarla duş alınabiliyor yazıyor internetteki bilgilerinde bende bantlarla duş aldım ve hiçbir sorun yaşamadım çünkü bantlar altına suyu geçirmiyor.Ama her banyo çıkışı mutlaka saç kurutma makinesiyle kurutuyorum.Bu bantları baya uzun süre kullanıcaz sanırım insan da sıkılıyor yaa siz ne kadar kullanmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben 3 ay kadar düşünüyorum.Nerdeyse 1 ay aldu 2 ay daha kullanır bırakırım diye düşünüyorum.Artık darısı yeni olacak arkadaşlara bizlerde eskidik valla Burcuuuuuu:)))

:nazar: Şaka gibi bir ay geçti mi şimdi.Sizde burcu ile kıdemli oldunuz yani :nazar: Darısı yeni ameliyat olacakların başına.Her şeyin güzel gitmesine de sevindim meltem :54:

selam meltemcıgım :))) walla yaa 1 ay olduda gecıo bıle:))) ben bantları banyodan once cıkarıyorum banyodan sonra yenısını tekrar takıorum.heralde dedıgın gıbı bı 2 ay daha kullanır bırakırım:)) bızler eskı sayılırız artık darısı yenı olacak arkadasların basına:)

selam meltemcıgım :))) walla yaa 1 ay olduda gecıo bıle:))) ben bantları banyodan once cıkarıyorum banyodan sonra yenısını tekrar takıorum.heralde dedıgın gıbı bı 2 ay daha kullanır bırakırım:)) bızler eskı sayılırız artık darısı yenı olacak arkadasların basına:)

:nazar: yazdıklarınızı okudukça yaşadıklarım gözümün önüne geliyor bir tebessüm yüzümde.Siz eskidiniz biz tarih olduk senesi geldi :nazar:
Kızlar çok iyi kurutun ameliyat yerlerinizi saç kurutma tutun uzaktan sonra yapıştırın bantları unutmayın :54:

:nazar: yazdıklarınızı okudukça yaşadıklarım gözümün önüne geliyor bir tebessüm yüzümde.Siz eskidiniz biz tarih olduk senesi geldi :nazar:
Kızlar çok iyi kurutun ameliyat yerlerinizi saç kurutma tutun uzaktan sonra yapıştırın bantları unutmayın :54:

merhaba bentoprak hanım:))) yok ne bız eskırız nede sız tarıh olursunuz.sadece kıdemlı oluruz dıorum :))) way ne laf edermısım hihiihi:))) ama öle:)walla bnm ızlerde ne kabuk kaldı ne potluk:) dumduz ıncecık bı cızgı.bornozla kurutmam yetıo .ızlerde cokkkk hafıf. sanırım derimin cinsi iiiimiş.

merhaba bentoprak hanım:))) yok ne bız eskırız nede sız tarıh olursunuz.sadece kıdemlı oluruz dıorum :))) way ne laf edermısım hihiihi:))) ama öle:)walla bnm ızlerde ne kabuk kaldı ne potluk:) dumduz ıncecık bı cızgı.bornozla kurutmam yetıo .ızlerde cokkkk hafıf. sanırım derimin cinsi iiiimiş.

Siz daha gençsiniz rütuşlanıyorsunuz.Ben tarih olduğumdan ellibin bakımına girdim şekerim :52: :52: :52: Tam tadilat anlayacağın :34: bak bende güzel laf yazdım amaaa :46:

Burcucum maşallah diyim kaşı ha nereyi kaşıcanı biliyon dimi :nazar: Herşey gönlünce olsun :71:

Back
X