- Konu Sahibi Canansever
-
Evet doğru ,memnun olmayanlara karşı drların tavrı nasıl ona bakıyorum yoldaki %100 memnuniyet zaten olmaz sanırım rabbim bizi özenerek yaratmış yine beğenmiyorumŞans gerçekten her doktordan şikayetçi olan var aslında önemli olan memnun sayısının çok olması
Prof olmasına sakın kanmayin. Çevremde çok pişman olan hastası var.Salih aydın a baktınız mı prof onda yaptığı burunlar güzel gibi
Doğru İlk doktorum prof tu mahvetti burnumu şimdi revizyon olacağımProf olmasına sakın kanmayin. Çevremde çok pişman olan hastası var.
Salih aydın da aynı şekilde. Sizin doktorunuz kimdi. Siz galiba Salih aydını düşünüyormuşsunuz emin olun eski prof doktorunuzdan daha beter hale sokacaktır.. keşke zamanında ben daha çok araştırsaydım bir anlık hata hayatıma mahal oldu. Revizyon olacağım bende.Doğru İlk doktorum prof tu mahvetti burnumu şimdi revizyon olacağım
Doğru İlk doktorum prof tu mahvetti burnumu şimdi revizyonProf olmasına sakın kanmayin. Çevremde çok pişman olan hastası var.
Başka doktora oldum çok üzüldüm instagramda da çok güzel görünüyor burunlarSalih aydın da aynı şekilde. Sizin doktorunuz kimdi. Siz galiba Salih aydını düşünüyormuşsunuz emin olun eski prof doktorunuzdan daha beter hale sokacaktır.. keşke zamanında ben daha çok araştırsaydım bir anlık hata hayatıma mahal oldu. Revizyon olacağım bende.
Şaban Çelebi hakkında bilginiz var mıSalih aydın da aynı şekilde. Sizin doktorunuz kimdi. Siz galiba Salih aydını düşünüyormuşsunuz emin olun eski prof doktorunuzdan daha beter hale sokacaktır.. keşke zamanında ben daha çok araştırsaydım bir anlık hata hayatıma mahal oldu. Revizyon olacağım bende.
Benim de aynı maalesef çok iyi anlıyorum sizi ..Salih aydın olmayin da kime olursaniz olun. Benim tek bir sorunum vardi. Guzel burnun bile icine edip bambaska hale sokan biri. Ve oncesinde dumduz ucu ince olan burnumu nasıl becerdi bilmiyorum ama yamuk ve ucu top gibi kalin yaptı. Burnum eskisine gore 2 kat buyudu. Cok iyi araştırın. Ben hergun nasil bu hatayi yaptim da ona güvendm diyorum.Benim bu hayattaki sinavim salih aydınmış.
Merhaba, Oğuz Kaan Önder'e yakın zamanda muayeneye gideceğim de, siz kendisini elediniz mi? Ben bir kaç şikayetten başka bir şey görmedim.Tabi yazarım Şu an oğuz Kaan önder, Burak bayraktar ve Şaban Çelebi var aklımda sizde Bi araştırın olumsuz yorum görürseniz yazarsanız sevinirim
Ben görüşmeye gittiğimde hastalarını gördüm 1 senesi dolan 2 aylık olan falan şekilleri güzeldi beğendim fakat ben revizyon ameliyatı olacağım için bana kendisi iyi düşün dedi ilk ameliyat değil dedi bana taam güven vermedi ama sizin ilk ameliyat ise daha başka diyebilir görüşün mutlakaMerhaba, Oğuz Kaan Önder'e yakın zamanda muayeneye gideceğim de, siz kendisini elediniz mi? Ben bir kaç şikayetten başka bir şey görmedim.
teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Benim ilk ameliyatım olacak. Alın geçiş bölgem yüksek, yunan burnuna sahibim. Kendisinin yaptığı, benimkine benzer bir iki burnu çok beğendim. Bakalım gittiğimde ne diyecek.Ben görüşmeye gittiğimde hastalarını gördüm 1 senesi dolan 2 aylık olan falan şekilleri güzeldi beğendim fakat ben revizyon ameliyatı olacağım için bana kendisi iyi düşün dedi ilk ameliyat değil dedi bana taam güven vermedi ama sizin ilk ameliyat ise daha başka diyebilir görüşün mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?