- Konu Sahibi Canansever
-
Bende merak ediyorum Erdem çağlar a ameliyat olan yok mu kısmetse haftaya görüşmeye gideceğimUzun zamandır burun estetiği doktorlarını araştırıyorum ama bütçe olarak kısıtlıym erdem çağlar iyi gibi geldi ama hiç yorum bulamadım erdem beye amaliyat olanlar yorumlarınızı bekliyorum
Görüşünce bilgi verirmisinizBende merak ediyorum Erdem çağlar a ameliyat olan yok mu kısmetse haftaya görüşmeye gideceğim
Tabi kiGörüşünce bilgi verirmisiniz
Çok teşekkür ederim bekleyeceğim çünkü ben erdem bey ve ali alper bayram arasında kaldımTabi ki
Ilk kez amaliyat olucam ahmet alp iyi ama uçuk geldi bana fiyatı sormuştum maalesf 10 .000 tl yi aşamamRevizyon ameliyatı mı olacaksınız?
Ben çok doktor arasında kararsızım oğuz Kaan önder, Selim Turan, ahmet alp var
Maalesf bütçem yeterli değil ama yinede iyi doktor arıyorum tabiki ınş bulurum bu arada erdem beyle görüşeceksiniz dimiAnladım benden size tavsiye çok iyi seçin doktoru ucuza olup sonra tekrar revizyon ameliyatı olmayın ben şimdi ikinci ameliyat olmayı düşünüyorum ve daha pahallı hemde riskli
Peki teşekkür ederimEvet haftaya görüşmeye gideceğim
Benim de dr arayaşım var görüşmenizin sonucunu bende merakla bekyorum rEvet haftaya görüşmeye gideceğim
Anldm peki yaptırmayı düşünüyormısunuz sunuz? Ben de İstanbıl ve Ankarada araştırıyorum karar veremedimErdem hoca ile görüştüm çok sıcak kanlı revizyon ameliyatı 15 bin yapabilceklerini yapamayacakları söyledi fakat garanti vermedi
Şimdi inceledim Erdem Beyin hep tek tip burun yapıyor sanırım o tarz isteyenler için iyi minik kalkık burunlarAnldm peki yaptırmayı düşünüyormısunuz sunuz? Ben de İstanbıl ve Ankarada araştırıyorum karar veremedim
Kararsız kaldım çünkü bana tam garanti vermedi ameliyat masasında belli olur dedi bende o riski almak istemiyorum açıkçası birde ikinci ameliyat benimAnldm peki yaptırmayı düşünüyormısunuz sunuz? Ben de İstanbıl ve Ankarada araştırıyorum karar veremedim
Anldm peki yaptırmayı düşünüyormısunuz sunuz? Ben de İstanbıl ve Ankarada araştırıyorum karar veremedim
Kararsız kaldım çünkü bana tam garanti vermedi ameliyat masasında belli olur dedi bende o riski almak istemiyorum açıkçası birde ikinci Evet sizin daha dikkatli düşünüp karar vermeniz gerekiyor ama bence 20 Ekim'den sonra netleştirin 20 Ekim'den Önce karar verip kafanıza şekillendirmeyin Merkür rötardan çıksın En azından Çünkü Merkür terazide üreterde terazide estetikle ilgili konularda aktif olduğu için bu dönemde verdiğiniz kararlar sakıncalı olabilir
Çok fazla değil rötarlara dikkat ediyorum..Astroloji ile mi ilgileniyorsunuz
Peki ekimden sonra uygun olur mu retronun etkisiÇok fazla değil rötarlara dikkat ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?