Erdem çağlar'a burun estetigi olan var mı

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
Uzun zamandır burun estetiği doktorlarını araştırıyorum ama bütçe olarak kısıtlıym erdem çağlar iyi gibi geldi ama hiç yorum bulamadım erdem beye amaliyat olanlar yorumlarınızı bekliyorum

Uzun zamandır burun estetiği doktorlarını araştırıyorum ama bütçe olarak kısıtlıym erdem çağlar iyi gibi geldi ama hiç yorum bulamadım erdem beye amaliyat olanlar yorumlarınızı bekliyorum
Bende merak ediyorum Erdem çağlar a ameliyat olan yok mu kısmetse haftaya görüşmeye gideceğim

Revizyon ameliyatı mı olacaksınız?
Ben çok doktor arasında kararsızım oğuz Kaan önder, Selim Turan, ahmet alp var

Anladım benden size tavsiye çok iyi seçin doktoru ucuza olup sonra tekrar revizyon ameliyatı olmayın ben şimdi ikinci ameliyat olmayı düşünüyorum ve daha pahallı hemde riskli

Anladım benden size tavsiye çok iyi seçin doktoru ucuza olup sonra tekrar revizyon ameliyatı olmayın ben şimdi ikinci ameliyat olmayı düşünüyorum ve daha pahallı hemde riskli
Maalesf bütçem yeterli değil ama yinede iyi doktor arıyorum tabiki ınş bulurum bu arada erdem beyle görüşeceksiniz dimi

Erdem hoca ile görüştüm çok sıcak kanlı revizyon ameliyatı 15 bin yapabilceklerini yapamayacakları söyledi fakat garanti vermedi

Erdem hoca ile görüştüm çok sıcak kanlı revizyon ameliyatı 15 bin yapabilceklerini yapamayacakları söyledi fakat garanti vermedi
Anldm peki yaptırmayı düşünüyormısunuz sunuz? Ben de İstanbıl ve Ankarada araştırıyorum karar veremedim

Anldm peki yaptırmayı düşünüyormısunuz sunuz? Ben de İstanbıl ve Ankarada araştırıyorum karar veremedim
Kararsız kaldım çünkü bana tam garanti vermedi ameliyat masasında belli olur dedi bende o riski almak istemiyorum açıkçası birde ikinci ameliyat benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…