erdem hastanesi Ayse katrancı

CINCIK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
718
0
116
İstanbul
kızlar ben cakmaktakı erdem hastanesıne gıttım ılk kontrolumdu Ayse hanıma muayne oldum cok yogun ılgı vardı bende merak ettım ama cok begendım ıyı bırıne benzıyo bılgısı olanlar varsa yazabılırmı 2 gun sonra yıne gıdıcem..

canım merhaba.
ayse hanım ablamın doktoruydu 2cocugunda da ona gitti. suan bende hamileyim ve erdem hastanesine gidiyorum ama adalet hanıma gidiyorum. Ayşe hanım cok iyi bir doktor ancak cok hastası var beklemesi insanı öldürüyor diye adalet hanımı sectim ben.

ben erdemdeki bütün doktorlara muayene oldum arkadaşım hepside iyi ama bişey anladım doğum esnasında gözün doktor falan görmüyor yani hepsi aynı ilgiyi gösteriyor bence doktor seçiminde fazla kafanı yorma derim

pazar gecesi ayse hanıma muayene oldum acilde nöbetciydi.. cok memnun kaldım..

Son düzenleme:
evt dr. cok yogun ama bı okadarda ılgılı ben cok memnun kaldım ..
iyimi diye konuyu acmıstım ama sımdı tavsıye edrım inşallah hep bole gıder..

Bende yeni Ayşe hanıma muayene oldum ilk gidişimdi...Gerçekten çok yoğun,çok hastası var...Bu iyimi kötümü bilemiyorum...Saat 15.00 civarı kadın öğlen yemeğini yiyecekti...Çok koşturuyor...Tabi sizde çok bekliyorsunuz bu durumda...Ama güler yüzlü ve pozitif biri...ilgili...Kadın doğum doktorları arasında hasta sıralamasına baktım da kızlar Ayşe hanımın liste hiç azalmıyor, Adalet hanım onu takip ediyor..Sonrasında diğer hekimler..Gerçi bir doktorun çok yoğun olması bana göre iyi değil... Şahsi fikrim..

arkadaşlar bende ilk defa cumartesi gitmeyi düşünüyorum ama çok tedirginim ilk olduğu için.15 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamadım daha fazla beklemenin anlamı yok.özlem hanıma gidicem ablamın doktoruydu ayrıca çok güleryüzlü insanı rahatlatıyo,bence buda çok önemli diye düşünüyorum

özlem hanım asıl doktorum cok iyidir bende cok memnunum..

mrb arkadaşlar bende bundan 1.5 ay önce afiyet hastanesıne gittim aslında erdeme gidecektim ama ayşe hanıma randevu alacaktım alamadım ve bıran önce gıdım dedim randevu sorunu yok diye afiyet hastanesine gittim serçin hanım diye bı doktor ama hiç menun kalmadımtahlıllerle beraber 100 tl verdim
kontrole gitmiştim muayene esnasında bana doktor dedıkı acele et daha çok hastam var ama ben naqsıl çabuk olim sorunlarımı anlatmamıştım daha söyleyeceklerini anlamadan acele et dıyor bence doktor seçimi çok önemli benım sorunum şu bitane 6 yaşında oğlum var 2.ciyi düşünüyoruz yumurtalıklarımda kistim var geçmiyor bende en kısa zamanda ayşe katrancı hanıma gitmeyi düşünüyorum allah herkesın dileğini kabul etsın ...

canım ben de 2 aylık hamileyim bende ilk gidişimde serçin hanıma gittim afiyete daha hamile değilken memnun kalmıştım tek tek alıyodular hastaları sonra hamile kalınca gittim nisan ayında 3 er 3 er aldılar ayrıca hiç birşey konuşturmuyor hiç dinlemiyor bile seni heyecandan tansiyonum yüksek çıktı diye herşeyi yemek konusunda yasaklamıştı bana bende bi daha gitmedim ona çamlıcadaki erdeme gidiyorum orda diler hanımdan randevu almıştım ama sonra iptal edilmiş o günki randevuları meltem hanıma gittim güler yüzlü ılımlı bi bayan o hiç bir şeyi yasaklamadı ve rahatça soru sorabildim ne eksik ne fazla cevap verdi serçin hanım gereksiz şeyler anlatıp merak ettiğin şeyi sordurmuyor dinlemiyo çünki

mrb arkadaşlar erdem hastanesinde muayene ücreti ne kadar çakmaktaki bide şunu sorucam bilgisi olan varsa yazsın verdıklerı tahlilleri dışarda devlet hastanesinde yaptırabiliyomuyuz acaba çünkü tahllıller çok pahalı tşkler

muayene ssk lıya 30 tl. tahlilleri dısarda yaptırmayı denemedim bilmiyorum ama cok pahalı değil kan idrar vs.. ssk da geciyor tahlillerde

çakmaktaki erdemin muayene ücreti 30 tl çamlıcadaki erdemde 15 tl muayene benim doktorum istediğin yerde yaptırabilirsin dedi ama ben hastanede yaptırdım rutin testleri,kan sayımı,idrar tahlili,açlık kan şekeri,rubella,toxplazma, adını hatırlayamadığım bi kaç test daha toplam 9 testi 177 tl ye yaptırdık.
şimdi ikili test var sırada ama onu çakmaktaki erdemde yapıyolarmış ve 2-3 hafta önceden randevu almak lazım ve 250 tl dediler onu başka yerde yaptırcam

tşkler cavabınız için benim yaptırcam tahliller hormon tahlili olduğu için pahalı oldunu düşünüyorum mağlum askeri ücretle çalışıyo eşim o yüzden allah kucanıza almayı nasip etsin bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…