Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

bi sebbei mi var canım
henüz karar aşamasındayım ama buraya daha yakın olduğum için birde fiyat uygun olduğu için düşünüyprum,ama hayrlısı olsun benim 3.olacak daha önce mayada denedim

bi sebbei mi var canım
henüz karar aşamasındayım ama buraya daha yakın olduğum için birde fiyat uygun olduğu için düşünüyprum,ama hayrlısı olsun benim 3.olacak daha önce mayada denedim

Canım ucuz etin yahnisi herzaman ucuz olur beni fikrimce. Bu tarz tedavilerde ucuzluk en son düşünülecek şey olmalı...Evet haklısın maddiyat önemli ama bebeciklerin bize gelmesi daha önemli derim ben. Ben erdemi daha önce oradan buradan duyduklarımla çok fazla sevmiyorum. Yani çok sevilen bir yer değil. Bir araştır istersen başarı oranları nedir diye. Birde Enver Kurt'u araştır o umuttan ayrıldıktan sonra bayağı indirim yapıyormuş diye duydum. Bir bak istersen onada. Kendini emin ellere teslim et. Ben ve bir arkadaşım bahcecide gebe kaldık. Eğer bu tarz yerleri düşünürsen doktorda çok onemli. Umuttada Ulun bey iyidir. Bahçecide ben Mustafa ve Bora beyi tek geçerim. Yaşın kaçtı bu arada canım? Yanlış anlama sadece rastgele gördüm bu forumu ve öyle göz atınca yazma gereği duydum. Ucuz bir hastanede birkaç kez deneyeceğine iyi bir yerde bir kez dene. Tabi canım karar senin kararın. Bu arada merak ettim ne kadara yapıyorlarmış? Allah kapını açık etsin benim başıma gelen mutluluk senin başınada gelsin...

Arkadaşım kesinlikle haklısın.Bugün bu işi çok ciddi yapan kendini kanıtlamış yerler var.Neden risk alıp kimsenin sonuç almadığı ve memnun olmadığı bir yere gitme bence.Umut tüp bebek şu an anadolu yakasında gidilebilecek tek yer git görüş zaten aradaki farkı kendin görürsün.
Bu arada bende Umut annelerindenim sevgiler

yaşım 27 canım,önerilerin için çok teşekkür ederim bende araştryorum ama isim yapmış ve bizim başarılı dedğimiz merkezlere de gittim ben yapılan işlem inanın hepsinde aynı hepsi iğne ile yumurtanızı büyütüyor sonra topluyorlar sonra döllendiriyorlar sonrada transfer ediyorlar,yani bu iş markalaşma yoluna çok gitti,onlar reklam yaparak isimlerini duruyorlar,ben ismni yazmim Ankarada iyi bir yere gittim 2 kez yaptrdım ilki tuttu ama pıhtılaşmadan dolayı düştü,2 dondurulmştu hiç tutmadı,artık benim büyük yerlerede güvenim kalmadı yani benim yerimde kim olsa böyle düşünür,ama yinede zaman ne gösterir bilemem belki gider yaptrırım yinede,erdem 3.500 e yaptryor diğerleri 6 istiyor..

benim bi arkdşım umuda gitti ve olmadı yani oralardada olmama ihtimali var ve olmayınca giden parana yanıyorsun ki bizim için artık parada önemli 2 deneme yaşadık milyarlar döktük dahada dökücez galiba,şuan çevremde 3 kişi erdemdeki tüp bebekten hamile,hemde biri ikiz,ınş bende bunlardan biri olurum tavsiyelerinz için çok teşekkür ederim

Valla canım sen bilirsin. Ben sadece doğru bildiğimi söyledim. İnşallah çıktığın yolda bebeciğine kavuşursun arkadaşım.

Canım Allah yavrunu (larını) size bağışlasın. Sağlıkla büyütün...

inş canım serap hanım var demi yine orda birde betül hanım var o çok tatlı bi bayan ve daha ilgiliydi bence.şuan hangi aşamadasın Rabbim yardımcın olsun.
evet aynı kişler devam ediyor canım
zaten serap hanım fazla ilgilenmiyor
tüm tüp bebek merkezlerinde aynı psrosedür var galiba:)
doçent yada prof olan kişi hastayla pek ilgilenmiyor
1 kez görüyorsun sonra görmüyorsun
işlerini doğru yapsınlarda görmeyelim sorun değil
şuan ilaç alıyorum diğer adetimde başlayacağız ınş
yumurtalarım güzel ve kaliteli olsun diye metformin verdi alıyorum
gerçekten işede yaradı metabolizmam çalşmaya başladı
daha var yani ama paylaşacağım burada ınş

slm arkadaşlar bende erdeme başlayacağım nasip olursa önümüzdeki ay. ilk kez yaptıracağım. tedavi süresince kaç kez gitmek gerekiyo hastaneye? birde zor mu ya ilaçları kullanmak? serap hnım muayene etmiyormu hastları, betül hanım mı ilgileniyor? ben bi defa gelip görüştüm serap hanım ilgilenmişti.

Son düzenleme:

senle aynı dönemde başlaycağız o zaman bende önümüzdeki adetimle başlayacağım
tedavi süreci en fazla 15 gün
kaç kez gideceğin sana bağlı,yumurtalarının ilaçlara verdiği cevaba göre değişir
ilaçlar zor değil hatta en basit olan kısmı:)
serap hanımda ilgileniyor tabiki bana o baktı ilk gittiğimde ama daha çok betül hanm ilgileniyor
sendeki sorun neydi,ist da mı oturuyorsun

ben gebzeden geleceğim, bende bi daha ki adeti bekliyorum. Rabbim inşallah boş çıkarmaz bizi.. orda deneyen tanıdığm yok herkeste başka yerleri tavsiye etti, ama benm içime orası sindi. sen nerde oturuyorsun?

ben gebzeden geleceğim, bende bi daha ki adeti bekliyorum. Rabbim inşallah boş çıkarmaz bizi.. orda deneyen tanıdığm yok herkeste başka yerleri tavsiye etti, ama benm içime orası sindi. sen nerde oturuyorsun?

ben pendikte oturyorum,ınş boş çıkmayız dediğin gibi,bu benim 3.denemem olacak,banada herkes başka yere git diyor ama benimde içme sindi,diğer merkezler bir dünya para istiyor zaten şimdiye kadar döktük yeteri kadar,ınş sende kavuşursun bende,yaş kaç?

evet ya çok para istiyorlar gerçekten. burası baya uygun. yaş 25. kaç senelik evlisn? Bence bu nasip meselesi olacaksa merkezin falan alakası yok ama gelde anlat millete.

evet ya çok para istiyorlar gerçekten. burası baya uygun. yaş 25. kaç senelik evlisn? Bence bu nasip meselesi olacaksa merkezin falan alakası yok ama gelde anlat millete.
bende 26 yaşındayım 5 yıllık olacağız yakında,ben şimdiye kadar ameliyatlar aşılamalar falan çok şey geçirdim,artık tüp bebek uzmanılığı yapıyorum,bu 3.denemem olacak,aynen herkes markalaşma yolunda gidiyor,sende sorun neyde arkadaşım

bnimde 4 yıl oldu. henüz senin gibi tedavi falan görmedim bu ilk deneme olacak. benim değilde eşimde sorun var. İnşallah bununda üstesinden geleceğiz. senin nasıl psikolojin umutlumusun yani, başarız tedaviler insanı yıpratır dimi. ben düşününce bile kötü geliyo biraz güçsüzüm bu konuda..

evet umutluyum,umutlu olmasam yeni bir tedaviye başlayamazdım,yavrumu kucağıma alana dek mücadele edeceğim,çok yıprandım tabiki çok üzüldüm çok ağladım ama zamanla atlatıyor insan,şimdi yepyeni bir sayfa açtım yeniden umutluyum,bu ay ilaç almaya başladım bende pko olduğu için yumurtamn kalitesi için ilaç verdi dr,şuan adetliyim diğer adette başlıyoruz nasipse..belki karşılaşırız orada,kalacak yerin var mı nasıl yapcaksınız gebzeden gerçi çok sürmez 1.5 saat ancak sürer kendi arabanız varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…