ne güzel ya. insan gerçekten herşeye alışıyo zamanla. bence de karşılaşırız, ben martın 20 sinden sonra ki günlerde falan başlarım sanırım. arabamız yok 2 saat sürüyo yol, zor olacak galiba.
nasibimiz inşallah burdadır. ya gerektiği zamanlarda özel arabayla gelirim bende. benimde babamın arabası var o getirir diye düşünüyorum ama oda çalışıyo bakalım zaman ne gösterecek. nerelisin?
neresinden giresunun?gerçek mi bende giresunluyum. pendiğin neresinde oturuyorsun? sen ne ameliyatı geçirdin? raporlu mu tedavi olacaksın?
slm arkadaşlar bende erdeme başlayacağım nasip olursa önümüzdeki ay. ilk kez yaptıracağım. tedavi süresince kaç kez gitmek gerekiyo hastaneye? birde zor mu ya ilaçları kullanmak? serap hnım muayene etmiyormu hastları, betül hanım mı ilgileniyor? ben bi defa gelip görüştüm serap hanım ilgilenmişti.
Rabbim herkesi evlad sahibi yapsın,kimsenin kucağı boş kalmasın ınş..
canım inş. ilk ve son denemen olur ne olursa olsun moralin iyi olsun kendini strese felan sokma her zaman pozitif olki pozitif sonuçlansın
arkadaşlar bu iş tamamen kısmet işi bebeği tutan güzel bahseder doktordan tutumayan kötü
bende burda yaptırdım tutmadı ama tutmadığı için değil paranız boşa gitmesin diye söylüyorum
gerçekten hiç ilgili olmayan 3 kişi ile tüp bebek yapan ki bu 3 kişiden biri sadece organize eden kişi doktor felanda değil bööle bir merkez.evet ucuzluğuna aldanıyosunuz ama olmadımı çıkacak para dahada fazla oluyor.kısacası hiç memnun kalmadım zaten yapılan transferinde yapılabilecek kalitede olduğuna inanmıyorum.Şimdi gittiğim kaydadeğer doktorların hepsi bu ilk denememi denemeden saymıyorlar hiç bir varlığı olmayan bir yerde yaptırmışsın seni ilk deneme olarak sayıcaz dediler gittiğim 3 farklı merkezde bunu dedi bende sizleri uyarmam gerektiğini düşündüğüm için bunları yazdım tabii bu kısmet işi allah herkese nasip etsin işallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?