Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

ne güzel ya. insan gerçekten herşeye alışıyo zamanla. bence de karşılaşırız, ben martın 20 sinden sonra ki günlerde falan başlarım sanırım. arabamız yok 2 saat sürüyo yol, zor olacak galiba.

ne güzel ya. insan gerçekten herşeye alışıyo zamanla. bence de karşılaşırız, ben martın 20 sinden sonra ki günlerde falan başlarım sanırım. arabamız yok 2 saat sürüyo yol, zor olacak galiba.

ben bu ay 19 şubatta adet oldum marttada 20-25 arası adet olurum yani aynı zamanlar olacak snaırım,bazen gecikebiliyor ama bakalım ne zaman olacak,zaten o zamana kadar yazışırız buradan tanışmayı isterim,biizmde 1 saat sürüyor babamlar götürcek beni gerçi onların arabası var,olsun ben ank ya gitmiştim burdan ama olmadı ınş burada olur,Rabbim nasibimizi buraya yazmştır ınş,

nasibimiz inşallah burdadır. ya gerektiği zamanlarda özel arabayla gelirim bende. benimde babamın arabası var o getirir diye düşünüyorum ama oda çalışıyo bakalım zaman ne gösterecek. nerelisin?

gerçek mi bende giresunluyum. pendiğin neresinde oturuyorsun? sen ne ameliyatı geçirdin? raporlu mu tedavi olacaksın?

gerçek mi bende giresunluyum. pendiğin neresinde oturuyorsun? sen ne ameliyatı geçirdin? raporlu mu tedavi olacaksın?
neresinden giresunun?
pendik taşlıbayırda oturyoruz dolayoba tarafı
ben pko dan dolayı ameliyat geçirdim ama hepsi boş bi işe yaramadı
yok raporum yok benim keşke olsa rapor çıkartmak için insan mahvoluyor devlet çok uğraştıryor

canım inş. ilk ve son denemen olur ne olursa olsun moralin iyi olsun kendini strese felan sokma her zaman pozitif olki pozitif sonuçlansın

Nasıl görmedim yaw burayıherkese merhabalar.ben de erdemde 2 tüp bir aşılama denedim arkadaşlar.ilki negatif idi.ikinci denemde değerlerim çok azdı ve gerektiği gibi yükselmeyince gebeliği durdurmak durumunda kaldıkgeçen cmt düşürmek için iğne oldumben hastanemden ve doktorlarımdan çok memnundum.hatta benim ikincisinde gıdım gıdım yükselen değerlerim çileden çıkarmıştı hepimizi:)o kadar ilgili ve insancıllardı ki.Allah hepsinden razı olsun.3. deneme için biraz bekleme kararı aldım.eylülde öğrendim o ay başldım tedaviye 16 ekim negatifkasım da aşılama negatif 16 aralıkaralıkta bir kşst oluştu aspire edildi 2. tedavi ertelendi.ocakt 2. tedavi start aldı.test günü gelmeden hafif kanama başladı.test yapıldı 2.5,onra 7.8 sonra 12.5 sonra 30 bir hafta ara verildi teste kese görülmek için bakıldı yoko günkü değerde 69...gerçekten zor bir süreç negatifden kötü ne olabilir demeyinsakın demeyinben hep hayırlısını sağlıkla diledim Allahtan.bu durumda merkezin bir kabahati olabileceğini düşünmüyorum.ama enerji toplamak farklı görüşler almak için biraz bakınıcam etrafa.bazı proflar tanıdık onlara gidicem.birde azerbaycanda tüp bebek merkezi olan arkadaşım geleck 2 haftaya onunla görüşeceğim.ama şu konuda çok çok inanıyorum ki çok iyi ve başarılı insanlar.betül hanım oya hanım serap hanım her an ulaşabiliyordum.of dediğimde yanımda oldular.beni prensesler gibi ağırladılar.Nasipbimde varsa bakarsınız yine dönerim bide anne yaparlar beni.hepsini çok seviyorum gerçekten.gitmek isteyen arkadaşlarıma da öneririm.ben 2 deneme yaptım en azından bir tüp bebek parası ödedim ve de artık çift embriyo hakkımda var.yani bu açıdan bile tercih ettiğim için mutluyum.görüşmelerim beni mutlu etmezse mayısda yine başlarına bela olacağım kalibaahepinizee bol şans diliyorum

bende erdemde 2 defa aşılama yaptırdım ve olmadı maalesef.şimdi ara verdim tüp bebek düşünüyorum bende.erdem evime çok yakın olduğu için tercih ettim yine edebilirim henüz karar vermedim.inş en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..

İnşallah tüp bebekte şansın iyi gider. Baya tercih eden varmış sevindim. Ama gerçekten memnun kalmak önemli, bebek işi de nasip..

Offf ya bende erdemde tüp bebek yaptıran kimsecikler yokmu diye arama yapıyodum topikte sonunda buldum...ben gecen ay gittim görüşmeye ama kistim vardı klomenden dolayı su kesecikleri oya hanım önmeli olmadığını söyledi ve d.kontrol ilacı verdi bitince gel dedi ben doktoruma gittim ordan çıkınca kullanma dedi kistlerin geçsin öyle başla etkiler şimdi bu ay başlamayı düşünüyorum evim uzak bayğı bide nezaman tedavi başlıyo arkadaşlar adetin ilk günümü gitmem gerekli...bu ayın 16 muhtemel regli tarihi 16 sındamı gidiyimmm?

merhaba.. evet adet tarihnin ikinci günü gitmen gerekiyor. senin problem çözüldü mü yani ilaç kullanmışsınya? benimde evim oraya çok uzak ama ne yapalım mecburuz artık o yolu çekeceğiz..

Teşekkür ederim cevabın için canım..Geçtimi bilmiyorum bu ay doktoruma bi gidicem ama önemli olmadıgını söylediği için oya hanım başlayadabilirim kistlerde varken bilemiyorum ..Artık takatti insanların dedikodusu bebek yokmu sorusu sen kısırmısın sorusu o yüzden acele ediyorum...

arkadaşlar bu iş tamamen kısmet işi bebeği tutan güzel bahseder doktordan tutumayan kötü
bende burda yaptırdım tutmadı ama tutmadığı için değil paranız boşa gitmesin diye söylüyorum
gerçekten hiç ilgili olmayan 3 kişi ile tüp bebek yapan ki bu 3 kişiden biri sadece organize eden kişi doktor felanda değil bööle bir merkez.evet ucuzluğuna aldanıyosunuz ama olmadımı çıkacak para dahada fazla oluyor.kısacası hiç memnun kalmadım zaten yapılan transferinde yapılabilecek kalitede olduğuna inanmıyorum.Şimdi gittiğim kaydadeğer doktorların hepsi bu ilk denememi denemeden saymıyorlar hiç bir varlığı olmayan bir yerde yaptırmışsın seni ilk deneme olarak sayıcaz dediler gittiğim 3 farklı merkezde bunu dedi bende sizleri uyarmam gerektiğini düşündüğüm için bunları yazdım tabii bu kısmet işi allah herkese nasip etsin işallah...

benim çevremde 2-3 kişi var erdemde hamile kalan..evet nasip kısmet bu iş ben bu yüzden böyle uyarılar yapma gereği duymam..isim yapmş yerlerdede tutmayabliyor..bende 3.denememi erdemde düşünüyorum benimde erdem daha önce yaptrdığım denemeleri saymıyor:)))
maddiyatıda düşünmek zorundayız..ınş kim nereye giderse gitsin nasibi orda olsun ve bebeğine kavşsun..
ben daha önce mayada yaptrdım pişmanım ama kimseye sakın gitmeyin yaptrmayın demiyorum belki onların kısmeti orada...

Ya bak şimdi tereddütte kaldım bende pek güvenemedim ama daha iii yer neresi olabilir bide uygun maddi açıdan ancak burada yaptırabiliyorum...Bendede kist ve su torbaları oluşmuş muaynede çıktı ama önemli olmadığını hemen başlayabileceğimizi söyledi burdaki arkadaşlarda kist varken asla başlanmayacagını söyledi bilemedim şimdi şubatta yaptıracaktım pek güvenemedim açıkçası marta erteledim şimdi hala daha korkuyorum başlamaya...Sadece 3 defa geliceksin dedi yumurta takibi filan hiç bişey yok 1. ilaç almaya 2..yumurta toplamaya3.trnsfer okadar...İnşallah hakkımızda hayırlısı ilk kez deneyip hamiş kalan varmı bu hastanede peki morele ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…