arkadaşlar slm,benim yengem bu ay çamlıca erdem hastahanesinde aşılamayla gebe kaldı,hemde ıkız bebek ve yengem 42 yasında,senelerdir denemelerinde hiç sonuç alamamıslardı ve burda nasip oldu.
çamlıcadaki erdem de yılbasından beri tup bebek merkezi acıkmıs ve kampanyaları var,ücretsiz dr görüşmesi,muaynesi ve erkeğe sperm testi yapıyorlar.bizde bu kampanyadan faydalandık,doktorda emel türkoğlu,hastanenin 12 yıllık doktoruymus ve cok bılgılı bır kadın.
funda hanım ılgılenıyor hastalarla ,cok detaylı bılgı verıyorlar ve ılgılıler.bence gıdın gorusun derım.yengemle bırkaç kere kontrollere gıttım butun hastalar memnun ve mutlular.522 66 66 (2114) den randevu alabılıyosunuz.
allah hepinize bu mutluluğu yasatsın.:79:
herkesin görüşü farklı tabii ...
ama dualarımız aynı yer mekan kişi önemli değil allah herkese annelik duygusunu tattırsın işallah..
2-3 gündür ağrım vardı kasıklarımda..eşime dedim erdemden randevu almş..gün gittik ve serap hanım baktı...aaaa deid çok güzel dedi..yumurtan çok güzel çatlamış bu ay hamile kalablrsin dedi..ben çok şaşırdım sevindim tabi..ınş hamile kalırım bu ay ve tüp bebeğe gerek kalmaz..
inş. canım ya bende çok sevindim Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
amma döktürmüşün arkadaş:) sende erdeme mi başlıyosun.
tüp bebek tedavisiyle mi oldu hamileliğin? belki düşmez yaşar, ihtimal var mı?
merhaba arkadaşlar..
ankara06 başladın mı tedaviye, burdan birbirimizi haberdar edelim. Rabbim inş. tedaviye gerek kalmadan verir. Amin...
yok canım başmadım daha adetimi bekliyorum ınş gelmez
bu ay gittim erdeme serap hanım bana bi müjde verdi bu ay hamile kalablirsin dedi
çok mutlu oldum yıllardır çatlamayan yumurtam bana verdiği gliforla çatladı zaten o ara çok ağrım oldu ınş bu ay hamiş olurumda 3.denemeyi yaptrmam yavrumu kucağıma alırım dua edin bana
Ah canım yaa nasıl sevindiim maşallaaaaaaaaaaahhhhhhh:)Rabbiiiim sağlıklaa hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh dualarımdasınn haberlerini bekliyoruuummmm
ay inşallah normal yolla kalırsın da gerek kalmaz tedaviye.. ne kadar sevinirsin öyle olsa dimi. dualarım seninle canım, sende bana et...yok canım başmadım daha adetimi bekliyorum ınş gelmez
bu ay gittim erdeme serap hanım bana bi müjde verdi bu ay hamile kalablirsin dedi
çok mutlu oldum yıllardır çatlamayan yumurtam bana verdiği gliforla çatladı zaten o ara çok ağrım oldu ınş bu ay hamiş olurumda 3.denemeyi yaptrmam yavrumu kucağıma alırım dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?