Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

burda yaşadığımız iyiyide kötüyüde anlatmakla birbirimizi aydınlatmamız bence çok gerekli arkadaşım
tabiiki bu kısmet en iyi yerdede olmayabilir ama ben iyi güvenilir bir yerde yaptırdığımda olmasada ben elimden geleni yaptım kısmet değilmiş derim.Ama ucuz diye herhangi bir yrde yaptırdığımda o yeri suçlarım öölede oldu.aynen ucuz diye yaptırdım şimdi tekrar yaptırıcam pişman olmamak için en iyi yerde yaptırmaya çalışıcam buna imakanımmı var hayır ama tekrar tekrar yaptırmak beni dahada yıpratmasın diye maddi manevi olarak kendimi zorlayacağım ama kısmet olmazda yine negatif olursa kendimi suçlamıycam.ZAten sonuç hüsran olunca kendimizi çok yıpratıyoruz çok hayal kırıklığına uğruyoruz en kötüsüde kendini suçlamak o açıdan söylüyorum ben.
siz istediğiniz yerde istediğiniz kadar deneyin,doğru bulmuyorsanızda sadece iyilerini anlatıp kötülerini saklayın ama ben bunu düşünüyorum ve anlatmayıda borç biliyorum.Çünkü bende araştırdığım yerlerle ilgili en ufacık bir ayrıntıyı bile bilmek okumak öğrenmek istiyorum.Herkesinde böyle düşündüğünü tahmin ediyorum...

ilk denemei mayada yaptrmadan önce forumda 1-2 kişi mayayı öyle bir kötülediler ki anlatamam size..okuya okuya gittim ilk denemem tuttu herşeyden memnundum ama düştü..2.yide orda denedik ama tutmadı..şimdi 3.için oraya gitmeyeceğim..bana çok am açok gereksiz bir test istediler memoriale bile gittim senden boşuna o testi istemişler o testte 10 milayrı biluyor..bu işin ticaret kısmı..ama elimiz mahkum..ordaki dr lar ın biri acıbademden gelmiş biride zeynep kamil den gelmiş..yani alelade dr lar değil bu konuda hemfikir olalım..benim amacım orayı aklamak falanda değil neden olsun ki..kıyaslama yapıyoruz şurda...:)).....tüp bebekde yapılan ne? iğne ile yum.büyüktmek ve toplamak bu nereye giderseniz gidin yapılan iş aynı..embyroda döllendikten sonra aynı transfer işlemide aynı sana koyuyorlar nedir Allahın takdiri..aslında benimde aklım 5-6 milyar para verip isim yapmş bi yerde yaptrmak niyetindeydim ama bi yakınımız hatta 2 yakınımız orda yaptırıp hamile kalınca eşim ve ailem neden bizde orda yaptrmıyoruz dedi..bizde dedik ii yaptıralım..eğer iism yapmş bi yerde yaptrır ve tutmazsa çok üzülürüm bak en iyi yere geldim ama olmadı diye..en azından burda yaptrp olmazsa son 1 kez daha ennnn iyiiii yerde yaptrırım diyorum...bunlar benim fikirlerim..herkesin fikrine saygı duyarım..ama tedavi aşamasında biri burayı okursa morali bozulmasın diyede uğraşırım...herkesi düşünürüm ben:))) kimseyide kırmak istemem....kırdıysam affola...

arkadaşlar slm,benim yengem bu ay çamlıca erdem hastahanesinde aşılamayla gebe kaldı,hemde ıkız bebek ve yengem 42 yasında,senelerdir denemelerinde hiç sonuç alamamıslardı ve burda nasip oldu.
çamlıcadaki erdem de yılbasından beri tup bebek merkezi acıkmıs ve kampanyaları var,ücretsiz dr görüşmesi,muaynesi ve erkeğe sperm testi yapıyorlar.bizde bu kampanyadan faydalandık,doktorda emel türkoğlu,hastanenin 12 yıllık doktoruymus ve cok bılgılı bır kadın.
funda hanım ılgılenıyor hastalarla ,cok detaylı bılgı verıyorlar ve ılgılıler.bence gıdın gorusun derım.yengemle bırkaç kere kontrollere gıttım butun hastalar memnun ve mutlular.522 66 66 (2114) den randevu alabılıyosunuz.
allah hepinize bu mutluluğu yasatsın.:79:

işte bakın nasip....söylencek bir söz yok...Rabbim nasip edince aşılama bile nasip ediyor ki aşılamanın normal bi ilişkiden farkı çok yok normalde %15 ise aşılama bunu % 2 artırıyor..ama vakti saati gelmiş..tebrik ederim yengeni..emel hanım iyi bir insan serap hanmda öyle..işlerini iyi yapıyorlar bence..ınş bende orada bebeğime kavuşurum..yada hiç gerek kalmaz..

2-3 gündür ağrım vardı kasıklarımda..eşime dedim erdemden randevu almş..gün gittik ve serap hanım baktı...aaaa deid çok güzel dedi..yumurtan çok güzel çatlamış bu ay hamile kalablrsin dedi..ben çok şaşırdım sevindim tabi..ınş hamile kalırım bu ay ve tüp bebeğe gerek kalmaz..

herkesin görüşü farklı tabii ...
ama dualarımız aynı yer mekan kişi önemli değil allah herkese annelik duygusunu tattırsın işallah..

herkesin görüşü farklı tabii ...
ama dualarımız aynı yer mekan kişi önemli değil allah herkese annelik duygusunu tattırsın işallah..

kesinlikle...dualarımız hep aynı ANNE olmak...ınş Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın ve kimseye evlad acısı yaşatmasın..herkesin kısmeti nerdeyse orda kavuşsun ınş yavrusuna

inş. canım ya bende çok sevindim Rabbim hakkınızda hayırlısını versin

merhaba arkadaşlar..
ankara06 başladın mı tedaviye, burdan birbirimizi haberdar edelim. Rabbim inş. tedaviye gerek kalmadan verir. Amin...

Kızlarr günayydınnnben daha öncede yazmış denemelerimi anlatmıştım.Arkadaşım brüksel tüp bebekte deniyor.Dün transferi oldu.onunla beraber gittim görüşmeye.aldım erdemden evraklarımı dedim prof karaman ne diyecekk.neyse önce tam 5 saat bekletildim.5!!!hemde nedeni bile belli diil.biri diorki arkadaşınızın muayenesine sizde girseydiniz öbürü diyor ki bilmem ne.dedim bunu organize edecek ben miyim?siz mi?bana görüşme öncesi bilgi formu dolduracaklar o ona ittiriyor o ona.ben yorulldumm sen yap senyap.dedim verin ben yapayım:)))çalışanlar birbirine sataşır vaziyette kreş gibi.neyse eşim bi kaç kere kalkkalım yaptı ama oturduk bekledik alındık görüşmeye.gayette denemeden sayılıyor arkadaşlarım.neticede benim 3. denemem ve bana her yer 2 embriyo koyacak nası saymıyorlar denemeden?ne anlatıyorsunuz siz??işte baktı vs. evrakları unutmuşum ben evde(ki iyi ki unutmuşummm)sadece neler yapıldığını anlattım hala klinik olarak gebe olduğumu söledim muayene olma teklifini reddettim bu sebeple,bana hsg var mı dedi var ve temiz dedim. hımm ama yine de bakmak lasım bi histereskopi gerekebilir dedi.daha hiçbişi görmedennn!!!sonra içeri yakışıklıca bir adamın yanına götürdü işin pazarlaması başladı.yok şu yok bu ımsıyi biz getirdik!ki bildiğim memorial getirdi!!!neyse 3.500 histereskopi,1.500 genetik testler.4.000 tüp,2000 ilaçlar!Daha başlamadan bir deneme paramı çöpee hoop.neyse zaten hiiççç ısınamadım çıktım ben biş bakayım diye.sonra arkadaşımın opyusuna gittim.eşim filmi vermiş o pazarlamacı çocuka oda dr göstermiş.histereskopiii gerekliymişşş döl yatağında bi girinti ve hafif damarlanma varmışşş:)görmedende gerekliydi ya zaten neysemoralim çöktü.hala kanda beta sıfırlanmadığından yine hastaneme gittim kan vermeye ve görüşmeye.daha asansörde galiba 3. de burda olcak dedi kalbim:)kan verdim geldim tam 1 saat işi gücü bırakıp konuştular hepside ayrı ayrı anlattılar.bana karaman dondurulmuşun niye yok birinde 3 birinde 7 tane embriyo varmış dedi.şimdi arkadaşımın 8 embriyosunun 1 ini verdiler diğerleri dondurulamadı..eee o halde?kafamı karıştıran buydu oya hanım harika bir şekilde anlattı.Şimdi arkadaşlar ben iletişim fakültesi gazetecilik mezunu,10 sene satış yöneticiliği yapmış biriyim.eylülden beride bir kaç topic takibindeyim.gayette güzelll araştırmayı bilirim.Bugün Türkiyenin en büyük k.doğum hastanelerinden zeynep kamilden gelen serap hanım mı deneyimsiz?Yoksa dr embriyolog bize sayı söyleyip şirinlik yapmak için hergün embriyoları kurcalamamayı seçen,işinde en önemli konferans ve toplantılarda jürilikler yapan oya hanım mı ?Yada her an yanınızda olan,naif,bu işin psikolojik bir süreç olduğunu özümsemiş,gülen yüzüyle her derdinizi saatlerce dinleyebilen pek çok büyük hastanede çalışmış betül hanım mı deneyimsiz?kaldı ki ne sanıyorsunuz büyük hastane denen brükselde 2 dr var yahu:)))biri prof diğeri asistanı yapılan işlem aynı.Ben şunu anlatmaya çalışıyorum aslında yok param çöpe gitti,yok byük hastane:)bunlar tercih.ama sadece öncede yazmıştım şöyle düşünsün bu kişiler 2 deneme bir deneme paraına yapılıyor.sağlıklı bir beyinde varsa her denemede kesin hamile kalınmayacağını bile bilen bence sorun yok.elbette zor süreçler,elbette hiç kolay değil.Düşünün bana istersen git başka yerde dene biz sana küsmeyiz.senin yanındayız hep.nasıl rahat edeceksen dediler.hiçbir dru kötülemediler.inandıkları neyse ne yapıolarsa anlattılar.yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim lütfen.

Haaa gelelim histereskopi olayına götürddüm betül hanıma baktı güldü serap hanıma gösterdi dedi saçmala yahu ne varmışşş :))))dedi ki kızım başka yerde tüp bebek yaptır.bırak bu saçmalıkları.senin hiçbişeyin yok.git tüp dene o kadar.sonra başka drlara göstedim bu arada bizim ailede dr çok:)hepside güldü.nere burasımı öleymiş diye:)işte yaşadığım bir olay.kii bizim milletimize gerçekten iyilik yaramazz.gidip bekleyenleri gördüm yahu adama ağzını açıp soru soramıyorlar.prof muş.ben o hastaneyi kötülemek için değil bu işlerde insanlarımızın ne gariplikte olduğunu anlatmak için yazdım.ki bence arkadaşım hamilede kalacak içime doğuyorrr kardeşim kadar yakındır bana eminimm hamişde olacak.ma yapılan işlem aynı.benşim için muamele mühim onda sınıfta kaldılar:)ben hayatta sevmem beklemeyi;?soruyorum hiç beklediniz mi serap hanımlarda?hiç bir organizasyon bozukluğu yaşadınız mışimdi memorialdaa,ivi de florensede deneyip benimle aynı sonucu alan arkilerime kimse bi yorum yapmıyor.büyük olmaları yetiyor kafamızda işi bitirmeye.ee onlarda benim gibi oldu işte;*ama ucuz yaa hemen ona yüklemek gerekli.bence ayrıca yaptıkları bir hizmettir.ben en büyük hastanedede deneyecek güce sahibim.ama orda bu işi o rakamlara denemeyi hayal edemeyecek insanlar gelip deniyor.evlat hasretleri bitiyor.bence bin düşünüp bir konuşalım.yahu aslında batım 100 kere denese millet giitiği para tuzağı hastaneleri öve öve bitiremiyo dediiim yeterr yaaa:)))ohh beee:)

amma döktürmüşün arkadaş:) sende erdeme mi başlıyosun.

canım benim erdemin profili gigidyorsan görürsün çok çeşitli ama genelde internetle pek işi olmayan ablalar çok gibi sankim:)yani boş bulmuşlar at koşturuyorlar.yazıktır yahu.canım ben halaa düşüğü yapamadım:)3 hftada ddeğerlerim 69 dan 25 e sonra 8 e düştü.tam bitti derken geçen hafta 11 e çıktı.haftaya yine kan vericembakalım nolacak.yani bn daha bitiremedim tedaviyi şekerim:)ki başlayayım:)biraz bekliycem mayıs haziran gibi belkimm:)daha bi mevcutt hali bitiremiyrus ki:)

tüp bebek tedavisiyle mi oldu hamileliğin? belki düşmez yaşar, ihtimal var mı?

Tatlımm erdemde yaptırdığım tüp bebek tedavimde oldu.biraz değişik oldu benim ki ama kısmet:)gebeliğin sağlıklı gitme ihtimali yok ne yazık ki hayatım.zaten çok küçük değerlerde kaldı.15. gün değerim 30 iken 20. gün değerim 69 dukesede görülemedi.o nedenle iğneyle sonlandıılması gerekti.fakat daha bitmedi tek sıkıcı yanı bu artık sağlıkla bi bitse önümüze baksak durumundayım canlarım:)Rabbim hayırlısını versiinn

merhaba arkadaşlar..
ankara06 başladın mı tedaviye, burdan birbirimizi haberdar edelim. Rabbim inş. tedaviye gerek kalmadan verir. Amin...

yok canım başmadım daha adetimi bekliyorum ınş gelmez
bu ay gittim erdeme serap hanım bana bi müjde verdi bu ay hamile kalablirsin dedi
çok mutlu oldum yıllardır çatlamayan yumurtam bana verdiği gliforla çatladı zaten o ara çok ağrım oldu ınş bu ay hamiş olurumda 3.denemeyi yaptrmam yavrumu kucağıma alırım dua edin bana

Ah canım yaa nasıl sevindiim maşallaaaaaaaaaaahhhhhhh:)Rabbiiiim sağlıklaa hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhdualarımdasınn haberlerini bekliyoruuummmm

Ah canım yaa nasıl sevindiim maşallaaaaaaaaaaahhhhhhh:)Rabbiiiim sağlıklaa hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhdualarımdasınn haberlerini bekliyoruuummmm

canım çok teşekkür ederim
ınş boşa çıkmaz bu ümidimiz
gerçi alıştım artık negatif sonçlara
ama ınş mucizem gerçekleşir..

ay inşallah normal yolla kalırsın da gerek kalmaz tedaviye.. ne kadar sevinirsin öyle olsa dimi. dualarım seninle canım, sende bana et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…