Aşılama Erdem Hastanesi'nde Aşılama Yaptıran Var Mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

turkuaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
2.475
2
0
Diğer
Merhaba arkadaşlar,
Erdem de aşılama yaptıran var mı?Aşılama yaptırmayı düşünüyoru haziran temmuz gibi, arayış içindeyim... Bilgi verirseniz sevinirim
Şimdiden teşekkürlera.s.

serap hn için çok iyi diyolar ama bnm bi fikrim yok maalesef cnm
umarım kısa zamanda gelir meleğin

merhaba arkadaşlar ben bu hafta kısmetse 4.aşılamamı yaptıracam 2 ay öncede tüp bebek yaptırdım ama malesef negatif tek embriyo transfer edildi tüp bebek sonrası 1 ay dinlen dediler bu ay aşılamam var serap hanım çok ilgili bir dr bütün kadro çok iyi ellerinden geleni yapıyolar ama malesef şu yeni yasa yüzünden olmadı sorunum sebepsiz infertil rabbim yardımcımız olsun

eger hastane tavsıye edın dersen medipolde cok ıyı ben orda yaptırdım beklıyorum cevahir hanım ve leyla altuntaşda ısını severek yapıyor eger yakın sa sana memnun kalacagından emınım

turkuazcım belki biraz geç oldu ama ben bu hafta erdem hastanesinde asılama yaptırdım ve serap hanımdan ve ekibinden çok memnunun canım.yazınıda okuyunca geç te olsa cevap wereyim dedim inş tutar...

turkuazcım belki biraz geç oldu ama ben bu hafta erdem hastanesinde asılama yaptırdım ve serap hanımdan ve ekibinden çok memnunun canım.yazınıda okuyunca geç te olsa cevap wereyim dedim inş tutar...
ayyyy cnm sağol ya,inş tutar seninki de aşamaları anlatır mısın?
direk serap hnm a mı gittin?hsg çekilmiş miydin canım emel hnm bana gerek yok dedi birde ne kadara mal oldu bulmuşken sorayım

sempatiksalakcinni

erdemde tüp bebek malesef negatifle sonuçlandı, önümüzdeki ay aşılama yapacaklar.. doktorlardan memnunum ellerinden geleni yapıyorlar diye düşünüyorum. benimle aynı zamanlarda tüp yaptıran iki kişi gebe kalmış. kısmet işi. rahim filmine henüz gerek görmediler. bazı hastane ve doktorlar gibi önceden bazı testleri pek gerek görmüyorlar. bu hem iyi hem biraz olumsuz olabilir. ücret olarak da pek çok yere göre daha uygun. aşılama zamanında da daha fazla fikir edinirim sanırım.

sağol cnm cevabın için inş olumlu sonuçlanır...

turkuaz sen aşılama yaptırdın mı ? nasıl oldu?

yok canım ben yapırmadım ancak ekim gibi yaptırabilirim,ama araştırıyorum şimdiden:)
sen konuştun mu serap hnm'la aşılama hakkında fiyatı falan neymiş,ne zaman düşünüyorsun?
Bize stres yapmayın o da etkiliyor diyorlar ama bunları bile araştırırken insan strese giriyor ya:çok üzgünüm:

benimki de olursa eylül ortası gibi olacak.. fiyatı bir kaç ay önce 500 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. ancak benim tüp bebek negatifle sonuçlandığı için kendileri ücretsiz teklif ettiler. anladığım kadarıyla ilaç kullanmadan yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile olacak aşılama. ben de kabul ettim.

stres konusu gereçkten önemli yaşadığım tüp bebek tecrübesinden öyle düşünüyorum. kendini biraz akışına bırakmak gerek. olayları anlamak ve gerekli şeyleri öğrenmek ve önlem almak da önemli. ama olacağı varsa bilgi ve çaba o kadar önemli olmuyor. özellikle transfer ve aşılama sonrası geçirilen dünlenme süresinin rahat kafaya çok takmadan olumsız olmadan aşırılıklara kaçmadan geçirilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. allah kolaylık versin.

senin adına sevindim canım böyle düşünmleri güzel gerçekten,stres konusunda çok haklısın ama ne kadr denediysem de yapamıyorum maalesef hakkımızda hayırlısı neyse o olsun,inş aşılamaya falan gerek kalmadan gelir senin sıpacıktayerimseniben

bende kocaelide oturuyorum zynep kamilde tüp bebek raporu çıkartmaya çalışıyorum ve dahiliyede takılıp kalıyorum ramazandan sonra çıkarıcam inş ama nerde yaptırırım bilmyorum zeynep kamilmi olur başka yermi bilmiyorum ama orrdada iyi bakıyor doktorlar erdem hastanesinide ailem istanbulda oturuyor ve 3000 tl ye yapıyorlarmış tüp bbeği kampanya gibi bişey varmış öyle söylediler bir kaç ay önce diye biliyorum sizinle paşlaşmak istedim

yine ben geldimmm,fikri olan var mı kızlar bu konu hakkında ben hala hiç bişe yapamadım çok kararsızım yaa

turkuzaaa sanırım biz seninle mesajlaşmıştıkda:)ben erdemde tüp yaptırdım ekimde nagatif ne yazık ki ama çoooook memnunum doktorlarımdan herkesdeeen:)ücretsiz aşılama bana da teklif ettiler.yaptırıcam bu ay.dün kontrole gittim.25 -30 u arası klomen kullanıcam.30 unda randevum var.bence git bi görüş erdemle.ancak o zaman karar verebilirisn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…