ayyyy cnm sağol ya,inş tutar seninki de aşamaları anlatır mısın?turkuazcım belki biraz geç oldu ama ben bu hafta erdem hastanesinde asılama yaptırdım ve serap hanımdan ve ekibinden çok memnunun canım.yazınıda okuyunca geç te olsa cevap wereyim dedim inş tutar...
erdemde tüp bebek malesef negatifle sonuçlandı, önümüzdeki ay aşılama yapacaklar.. doktorlardan memnunum ellerinden geleni yapıyorlar diye düşünüyorum. benimle aynı zamanlarda tüp yaptıran iki kişi gebe kalmış. kısmet işi. rahim filmine henüz gerek görmediler. bazı hastane ve doktorlar gibi önceden bazı testleri pek gerek görmüyorlar. bu hem iyi hem biraz olumsuz olabilir. ücret olarak da pek çok yere göre daha uygun. aşılama zamanında da daha fazla fikir edinirim sanırım.
sağol cnm cevabın için inş olumlu sonuçlanır...
turkuaz sen aşılama yaptırdın mı ? nasıl oldu?
senin adına sevindim canım böyle düşünmleri güzel gerçekten,stres konusunda çok haklısın ama ne kadr denediysem de yapamıyorum maalesef hakkımızda hayırlısı neyse o olsun,inş aşılamaya falan gerek kalmadan gelir senin sıpacıktayerimsenibenbenimki de olursa eylül ortası gibi olacak.. fiyatı bir kaç ay önce 500 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. ancak benim tüp bebek negatifle sonuçlandığı için kendileri ücretsiz teklif ettiler. anladığım kadarıyla ilaç kullanmadan yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile olacak aşılama. ben de kabul ettim.
stres konusu gereçkten önemli yaşadığım tüp bebek tecrübesinden öyle düşünüyorum. kendini biraz akışına bırakmak gerek. olayları anlamak ve gerekli şeyleri öğrenmek ve önlem almak da önemli. ama olacağı varsa bilgi ve çaba o kadar önemli olmuyor. özellikle transfer ve aşılama sonrası geçirilen dünlenme süresinin rahat kafaya çok takmadan olumsız olmadan aşırılıklara kaçmadan geçirilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?