- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi kararsiz_2013
-
Referanduma gidilirse halk hayır der.
dediydi dersiniz
ben çok farklı düşünüyorum .Valla bundan pek emin degilim. Secimide biraz hile ile, biraz terör olaylari ile kazandilar.
Yani bir sekilde bu baskanlik sistemi gelir gibime..
Haa bu arada ben Erdogan'in bu sözlerinden nasil haberdar oldum biliyormusun? Yurtdisindayim, burda habere cikti. Türkiye yine rezil oldu yani, Hitleri örnek gösteren cumhurbaskan ile..
Bende twitterda denk geldim bi kaç paylaşıma yabancı haber sitelerine ait haberler. Epey olay olmuş anlaşılan oralarda.Valla bundan pek emin degilim. Secimide biraz hile ile, biraz terör olaylari ile kazandilar.
Yani bir sekilde bu baskanlik sistemi gelir gibime..
Haa bu arada ben Erdogan'in bu sözlerinden nasil haberdar oldum biliyormusun? Yurtdisindayim, burda habere cikti. Türkiye yine rezil oldu yani, Hitleri örnek gösteren cumhurbaskan ile..
ben çok farklı düşünüyorum .
terör olayları ile kazandılar evet de şu var .Başkanlık sistemini aslında kendi seçmenlerinin bir kısmı da istemiyor.
sırf bu sebepten bile akpye oy vermeyen akpliler vardı 7 haziran seçimlerinde .
İlber Hocanın da dediği gibi ''Cumhuriyetle oynamaya çalıştılar başaramadılar bu millet cumhuriyetine dolayısıyla parlementoya dokundurtmaz''
Hocamın görüşlerine güvenirim.
Evet,Hitler Almanya'sı çok güzel bi örnek bizim için gerçekten.Niyetini açıkça söylemiş işte ne güzel
Bi insan niyetini ancak bu kadar açık açık belli eder. Durum vahim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?