hemde ne propaganda..başbakanın eksiğini tamamlıyor..bu adam cumhurbaskani mi akepenin baskani mi basbakan mi ? bilen var mi arkadaslar ?
bu kadar parti propagandasi yapilmaz artik ayip be..
Ben bir basbakan göremiyorum sourapple..bu adam cumhurbaskani mi akepenin baskani mi basbakan mi ? bilen var mi arkadaslar ?
Cevap yazmamıza gerek var mı bacım hiç bişey?bu adam cumhurbaskani mi akepenin baskani mi basbakan mi ? bilen var mi arkadaslar ?
O, ne olduğunu biliyor mu acababu adam cumhurbaskani mi akepenin baskani mi basbakan mi ? bilen var mi arkadaslar ?
Kim ne derse desin. Ben bu adami seviyorum arkadas
sınır demişken bak bir teyze ne derece seviyor"Kim ne derse desin"??????????
Bir çay veya kahve eşliğinde bu sevginizi madenci babaya anlatsanız, hani şu çocuğu madende boğularak ölen. Örneğin deseniz ki, amca takma ayakkabındaki deliği bak Ak-Saray yaptırdı ülkeye. Güvenlik önlemi alınmamış, çocuğunuz ölmüş falan önemsemeyin, gelin bu adamı sevelim. Hatta benim çocuğumun ölümüne de onun sorumsuzluğu haksızlığı adaletsizliği sebep olsa ben hiç önemsemem, gelin herşeye karşın bu adamı sevelim der misiniz?
Merak ettim de sevginizin sınırlarını.
Tencerede zam kaynıyorYil olmus neredeyse 2015 hala Tayyip'i seven var
ah teyzem kılda hayır olsa g.tte bitmezdi.senin ağda zamanın gelmiş.
hangi hadismiş,nerede yazıyormuş onu yazsaydılar da öğrenseydikDoç Dr. Çam paylaşımında “Peygamber Efendimiz S.A.V bir hadisinde 2000′li yıllarda Tayyip adında bir İslam güneşi doğacağını buyurmuştu” dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?