- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
O secim yok bi kere taam mi?. Sil at onu kafandan. Secim bile ben yoom aslinda diyo.demin sabah haberlerinde, türkiyenin yönetim şekli değişmesine kanıt olarak türkiye cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ne istediğini göstermiştir diyo !!?? geçen seçimde türkiye başkanlığa hayır demedi mi, ben mi yanlış biliyorum
O dediğin demokratik ülkelerde olur , baksana her türlü benim başkan diyor. Yaptıkları yapacaklarının teminatıydı bir de değil mi, savaş çıkarmaya çalışıyor ya sonra?Seni yine baskan yaptirmayacagiz.
Diktatör her türlü başkan olur, bence de yapceniz caağnımSeni baskan yapacagiz
Diktatör her türlü başkan olur, bence de yapceniz caağnım
Sorumu güncelleyeyim bari arada kaynamasın :)Başkanlık sistemini isteyenler neden başkanlık sistemini istiyorlar açıklamasını yapabilir mi sırf tayyip istiyor diye değildir yani
Pişkinlikte üstünüze rakip tanımıyorum yeminlen, bekliyoz aplamTabiki yapacaz siz rahat olun
Pişkinlikte üstünüze rakip tanımıyorum yeminlen, bekliyoz aplam
bende bunu merak ediyorum, biride çıkıp objektif olarak başkanlık şunu getirir bunu götürür demiyor.Sorumu güncelleyeyim bari arada kaynamasın :)
Biz asla sizin gibi anaların ciğerini yakıp onun üzerinden prim yapıp iktidar olmaya çalışmayız, böyle iyi cınımKiyamam ya napalim belki bi gun sizde basarirsiniz belki bir gun...
Peki neden Baskanlik sistemi? Ve hangi tur olacağını biliyor musunuz?Kiyamam ya napalim belki bi gun sizde basarirsiniz belki bir gun...
Boyle bir şey olursa burada Hdp yi terorist ilan eden Akpliler ne yani sehit mi olsun onu mu istiyorsunuz diyeceklerBaşkanlığı getirebilmesi için AKP'nin anayasa Değişikliğine yeter mv sayısı yok. Erken seçim olsa da yetmeyecek. Başka bir partinin de desteği gerekecek. Bu parti de HDP olacak. Doğuya ciddi özerklikler vererek anayasa Değişikliği için hdp'nin oylarını satın alacak. Maalesef olmayacak diye bir şey yok.
Başkanlık sistemine evet deme hatasını CHP ve MHP yapmaz. Çünkü onların tüm milletvekillerini satın alabileceği bir kozu yok.
Yalniz bizim istenen Meksika tarzi baskanliktan cok tek adam yonetimi. Netten biraz bakarsan goreceksin canim ben eklicem de telefondan zor oluyobende bunu merak ediyorum, biride çıkıp objektif olarak başkanlık şunu getirir bunu götürür demiyor.
biri sırf muhalefet olduğu için istemiyor, biri sırf akp istiyor diye istiyor. gerçekten benimde bilgim yok. meraktayım
Evet.Boyle bir şey olursa burada Hdp yi terorist ilan eden Akpliler ne yani sehit mi olsun onu mu istiyorsunuz diyecekler
Biz asla sizin gibi anaların ciğerini yakıp onun üzerinden prim yapıp iktidar olmaya çalışmayız, böyle iyi cınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?