Erdoğan: 'İster Kabul Edilsin İster Edilmesin, Türkiye'nin Yönetim Sistemi Değişmiştir'

Toplu kıyım gününüzü kutlayayım mı
Kutlamamı istiyorsanız aynen böyle devam edin

cryiptic iptalmi istemiss himm sonunda anlamis demekki oda bu islerin bos isler oldugunu
Galiba oda anlamış değilse o buralara yazmadan herkesi savunurdu hele emeklilerimizi unutmayan bi o var içimizde en ince ayrıntısına kadar düşünürüdü zaten böyle giderse bende yazmayacam ama insan tutamıyor kendini baksana Gülay G gulay_gulay neredesin be hemşom neden yazmıyosun Gülay senin de yakınların askeriyede değil mi yaz be çok merak ediyom Allah tüm askerlerimize polislerimize eşlerine analarına babalrına yardım etsin

Simdi Agri Sirnak Hakkari Diyarbakir belediye baskanlari cuksa dese ki" Bizi halk secti halkimiz ozerklik istiyor biz de ozerklik ilan ediyoruz. Ister kabul edin ister etmeyin "dese ne olacak?

Simdi Agri Sirnak Hakkari Diyarbakir belediye baskanlari cuksa dese ki" Bizi halk secti halkimiz ozerklik istiyor biz de ozerklik ilan ediyoruz. Ister kabul edin ister etmeyin "dese ne olacak?
Zaten oyle oluyor.. Sirnak ve Hakkari kervana katildi, sira digerlerinde.. En tepedeki adamdan en asagidakine kadar herkes kafasina gore yonetimi degistiriyor.. Memleket Seydi Baba'nin tekkesine donmus.. Yonetim hic bu kadar lakayt olmamisti Kurtulus savasindan beri,, CHP de modaya uyup Izmir ve cevresinde ozerklik ilan etse de bari Izmir kurtarilmis bolge olsa..

Yani istanbul kucukcekmecede bile durum boyleyse oralara cok gormemek lazim.

Evet, diger topikte "izmir akp milletvekili"ni okudugumda icim bi tuhaf olmustu zaten

Ne yazmamı istersin sözün bitiği yerdeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…