Erdoğan: 'İster Kabul Edilsin İster Edilmesin, Türkiye'nin Yönetim Sistemi Değişmiştir'

Ben artık başkanlığa da razıyım, monarşi getireceğim diye tutturmasın da. Hayır kendisinden sonra ya Bilal ya Burak gelir ki o daha feci

O değil de 23 Nisan'da başkan yaptırsalardı keşke, hevesini alırdı biraz.

Neden peki? Yani objektif olarak soruyorum, sırf Erdoğan'ın istiyor olmasından başka bir sebebiniz var mı başkanlık sistemini desteklemek için?

Hazır objektif sorulara başlamışken sorar mısın arkadaşa, başkanlık sistemi nedir? Bu ülkede uygulanırsa neler olabilir?

Ben sorarsam pek objektif olamıycam çünkü.

Arkadaslar anlayacaginizi bilsem inanin burda oturur size laf anlatirdim lakin sizde o piriltiyi goremedim. Simdilik baska islerim var. Hosunuza gidicek cevabi veriyim de dagilin. Evet tayyip istiyo diye istiyorum baskinligi...

Arkadaslar anlayacaginizi bilsem inanin burda oturur size laf anlatirdim lakin sizde o piriltiyi goremedim. Simdilik baska islerim var. Hosunuza gidicek cevabi veriyim de dagilin. Evet tayyip istiyo diye istiyorum baskinligi...
İnanın şu an tüm dünyam yıkıldı. Bende pırıltı göremediniz ya artık psikolog psikolog gezeceğim, öyle travmatize oldum.

Şu yazdığın cevabı sana yazılmış gibi okuyup cevap ver lütfen ama içinden.

Şu yazdığın cevabı sana yazılmış gibi okuyup cevap ver lütfen ama içinden.
Jookercim, insanlar verecek somut ve rasyonel bir cevabı olmadığında karşısındakileri aşağılayıp, konuyu ortadaki tartışma konusundan saptırarak kişilerin özelliklerine getirme eğiliminde oluyor. O yüzden bence mesaj sahibine bir şey dememek lazım, demek ki verebilecek bir cevabı yok. Bu durumda da bana/bize hakaret ederek sıyrılması gayet makul. Hak veriyorum ben.

Aynen günlük hayatta da çok karşıma çıktı aen cvp vermeye bile değmezsin türünden.artık eğer hakaret yemeye başladıysam biliyorum ki haklıyım :)

Ulke yonetimini kim degistirmis, ne zaman degistirmis? Yeni yonetim sekli neymis? Sadece kendi mi biliyormus?

Aklima Sirnak'ta ozerkligini ilan eden bir avuc insan geldi. Ayni gurup dun de Hakkaride "devletin kurumlarini tanimiyoruz" diye bildiri yayinladi. Hakkariyi de kendileri yoneteceklermis.

Ne TC anayasasini takmayip bundan sonra yonetimi tek adamliga degistirdigini iddia edende, ne de Sirnak ve Hakkariyi TC anayasasini takmayip Turkiyeden bolerek yonetecegini iddia edende kimseden bir cekince yok, mudahale de yok zaten.. Arada cok buyuk bir benzerlik gormuyor musunuz siz de?

Turkiye aslinda kimler tarafindan yonetiliyor? Bu ulke kimlerin oyuncagi haline geldi ben cok merak ediyorum..

soruma hala cevap alamadım.cevaplayana ödül vereceğim.son model ayfon.ama ben tv dekiler gibi oyuncak telefon göndeermem yada kutu içine armut salatalık koyup yollamam
Boşa bekleme bacım bende çok sorular sordum ben Gülay cyrtic daha nicelerinin soruları havada kaldı hep cevapsız cevapsız
Bu arada sen nick mi değiştirdin oğluşummm dun değil mi

Boşa bekleme bacım bende çok sorular sordum ben Gülay cyrtic daha nicelerinin soruları havada kaldı hep cevapsız cevapsız
Bu arada sen nick mi değiştirdin oğluşummm dun değil mi
Evet ayşe cim ben oğluşum :)
Sahi gülay nerelerde haberin var mı
cryptic i de özledik ammavelakin üyelik iptali istemiş hayırlısı

Evet ayşe cim ben oğluşum :)
Sahi gülay nerelerde haberin var mı
cryptic i de özledik ammavelakin üyelik iptali istemiş hayırlısı
Anladım canım...
Valla gülaydan bende epeydir haber alamıyom banlandımı ki acep...
Ya cryptic üyeliğininmi iptal ettirmiş haberim yok neden ki ama o buralarsız yapamaz ya

bak siyasete girmiycem dediydim ama bi ugrayim ne var nw yok dedim okadarcik yoksa dilimide elimide kafamida telefonumuda zihnimide siyaset gibi bos birseyle yormaya niyetim yok
keske biraz dikdatorluk olsada soylediklerini esip kukrediklerini icraatede gecirse ama malesef yok cok sefkatli bi yuregi var kiyamiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…