- 2 Temmuz 2012
- 3.202
- 5.050
- 158
Neden peki? Yani objektif olarak soruyorum, sırf Erdoğan'ın istiyor olmasından başka bir sebebiniz var mı başkanlık sistemini desteklemek için?Seni baskan yapacagiz
Neden peki? Yani objektif olarak soruyorum, sırf Erdoğan'ın istiyor olmasından başka bir sebebiniz var mı başkanlık sistemini desteklemek için?
Ben sizden önce defalarca sordum henüz yanıtHazır objektif sorulara başlamışken sorar mısın arkadaşa, başkanlık sistemi nedir? Bu ülkede uygulanırsa neler olabilir?
Ben sorarsam pek objektif olamıycam çünkü.
İnanın şu an tüm dünyam yıkıldı. Bende pırıltı göremediniz ya artık psikolog psikolog gezeceğim, öyle travmatize oldum.Arkadaslar anlayacaginizi bilsem inanin burda oturur size laf anlatirdim lakin sizde o piriltiyi goremedim. Simdilik baska islerim var. Hosunuza gidicek cevabi veriyim de dagilin. Evet tayyip istiyo diye istiyorum baskinligi...
Hazır objektif sorulara başlamışken sorar mısın arkadaşa, başkanlık sistemi nedir? Bu ülkede uygulanırsa neler olabilir?
Ben sorarsam pek objektif olamıycam çünkü.
Ben sizden önce defalarca sordum henüz yanıt
alamadım
Şu yazdığın cevabı sana yazılmış gibi okuyup cevap ver lütfen ama içinden.Arkadaslar anlayacaginizi bilsem inanin burda oturur size laf anlatirdim lakin sizde o piriltiyi goremedim. Simdilik baska islerim var. Hosunuza gidicek cevabi veriyim de dagilin. Evet tayyip istiyo diye istiyorum baskinligi...
Hani kalaycılar vardır ya çelik tencere çaydanlık verirsin bir güzel parlatır gerigetirir dur bi kalaycıya gidip gelem bekle beniPırıltısızmışız biz
Jookercim, insanlar verecek somut ve rasyonel bir cevabı olmadığında karşısındakileri aşağılayıp, konuyu ortadaki tartışma konusundan saptırarak kişilerin özelliklerine getirme eğiliminde oluyor. O yüzden bence mesaj sahibine bir şey dememek lazım, demek ki verebilecek bir cevabı yok. Bu durumda da bana/bize hakaret ederek sıyrılması gayet makul. Hak veriyorum ben.Şu yazdığın cevabı sana yazılmış gibi okuyup cevap ver lütfen ama içinden.
Aynen günlük hayatta da çok karşıma çıktı aen cvp vermeye bile değmezsin türünden.artık eğer hakaret yemeye başladıysam biliyorum ki haklıyım :)Jookercim, insanlar verecek somut ve rasyonel bir cevabı olmadığında karşısındakileri aşağılayıp, konuyu ortadaki tartışma konusundan saptırarak kişilerin özelliklerine getirme eğiliminde oluyor. O yüzden bence mesaj sahibine bir şey dememek lazım, demek ki verebilecek bir cevabı yok. Bu durumda da bana/bize hakaret ederek sıyrılması gayet makul. Hak veriyorum ben.
Boşa bekleme bacım bende çok sorular sordum ben Gülay cyrtic daha nicelerinin soruları havada kaldı hep cevapsız cevapsızsoruma hala cevap alamadım.cevaplayana ödül vereceğim.son model ayfon.ama ben tv dekiler gibi oyuncak telefon göndeermem yada kutu içine armut salatalık koyup yollamam
Evet ayşe cim ben oğluşum :)Boşa bekleme bacım bende çok sorular sordum ben Gülay cyrtic daha nicelerinin soruları havada kaldı hep cevapsız cevapsız
Bu arada sen nick mi değiştirdin oğluşummm dun değil mi
Anladım canım...Evet ayşe cim ben oğluşum :)
Sahi gülay nerelerde haberin var mı
cryptic i de özledik ammavelakin üyelik iptali istemiş hayırlısı
halk istemese ne yazar ben yapacağımı bilirim yaparım diyor kısaca
diktatörlüğünü ilan ediyor
keske biraz dikdatorluk olsada soylediklerini esip kukrediklerini icraatede gecirse ama malesef yok cok sefkatli bi yuregi var kiyamiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?