ya bu zihniyet kadın çalışmasın eve kapanson çocuk baksın. zihniyeti. kadını sosyal hayattan uzak tutmak asıl amaç
bunlar başka ülkedemi yaşıyorlar acabaDoğru görüyorsun,çalışan üreten kadınlarımız..
valla köyde bütün kadınlar yapar bunu
benim ailemde yapmış bunu zamanında
tamam bunlarda yorucu,ama köyde kadınlar zaten bağ bahçe yapar,tarlaya gider
bağ bahçe işiyle ,diğer ağır işler kıyaslanamaz.
valla köyde bütün kadınlar yapar bunu
benim ailemde yapmış bunu zamanında
tamam bunlarda yorucu,ama köyde kadınlar zaten bağ bahçe yapar,tarlaya gider
bağ bahçe işiyle ,diğer ağır işler kıyaslanamaz.
Yani sair burada diyor ki "cocuk yap evde otur cocuk yapiyorsun bir de calisiyorsun. Bre utanmaz ne işin var senin calisma hayatinda islamda kadinin rolu anneliktir. Neyine yetmiyor"Hayir birde Türk kadini hep daima calismistir! Bu adam hic köy hayatini görmüsmü? Sanki kadinlar köyde hep kendine manikür pedikür yapiyorduda..
Bide üstelik tek dedigi bu degilki. Yok efem, Islamda kadinlarin rolü belli, annelik mis. He dogru, kadinlar ancak dogurup, sokaga salsinlar. Egitimini ödeyimicek cahil nesil olussun istiyor bu adam. Ki sanki bide ülke sadece müslümanlardan ibaret
Artik alistik bu adamin böyle seyleri söylemesinede, hemcinslerimde buna karsi gelmemesi asil üzücü olaydir..
hangi daha ağır iş mesela ?????
ne ilginç köy kadını diye farklı bir kadın sınıfı var.....çay keser, fındık toplar kestiği çayı fındığı sırtlanıp taşır...hayvanına bakar, bağını bahçesini beller kazar eker biçer......haaa tabi ona bişey olmaz, dokunmaz, nasıl olsa köy kadını doğasında var bu işleri yapmak....Allah onu öle yaratmış...cidden merak ettim şehirde kadınların yaptığı daha ağır iş neymiş....
ha bu arada unuttum köy kadını 5-6 çocuk doğurur onlara bakar büyütür evini çekip çevirir.....
senin gibi saygısıza ne denir bilemedim,evet senin gibilerin kökünün kazınması umuduylayani demeniz şu ki ; " köylü kadının fıtratında var"
hep aynı zihniyetsiniz ! bi bitmediniz !!!
kimi sorguluyorsunuz siz ya?
hayırdır hesap soruyorsunuz,fikrimi beyan ederim kimsenin haddine değil karışmak!
komünist ülkeler değil mi konu? işte oradaki kadınlardan bahsettim
oradaki kadınlar inşaat işinde bile çalışıyorlar,kıyaslamam budur.
evet yine söylerim,köyde insanlar iş alanı olmadığı için bağ bahçe ile geçinirler.
sorgulamak?? oysa ben soru sormuştum sadece....
kaç sosyalist ülke gördünüz merak ettim...ya da yok ben sorgulamayayım....
(bu sorgum size değil üzerinize alınmayınız pls) bir de cumhurbaşkanına neymiş sosyalist ülkelerin yaşam koşullarından...kurtaracak mıymış ordaki kadınları kötü koşullardan, yoksa onlar gibi oluruz diye mi endişeleniyor...ha bizim ülkemiz için endişeleniyorsa kadınların başka sorunları ile ilgilensin.....
kadını kimse istemediği yerde zorla çalıştıramaz endişelenmeye gerek yok..isterse gider inşaatta çalışır ben doğru bulurum bulmam kendi kararı...
kadınlar çoğu zaman istemediği yerde parasal zorluklar yüzünden çalışıyorlar zorla değilde mecburiyetten..sorgulamak?? oysa ben soru sormuştum sadece....
kaç sosyalist ülke gördünüz merak ettim...ya da yok ben sorgulamayayım....
(bu sorgum size değil üzerinize alınmayınız pls) bir de cumhurbaşkanına neymiş sosyalist ülkelerin yaşam koşullarından...kurtaracak mıymış ordaki kadınları kötü koşullardan, yoksa onlar gibi oluruz diye mi endişeleniyor...ha bizim ülkemiz için endişeleniyorsa kadınların başka sorunları ile ilgilensin.....
kadını kimse istemediği yerde zorla çalıştıramaz endişelenmeye gerek yok..isterse gider inşaatta çalışır ben doğru bulurum bulmam kendi kararı...
kadınlar çoğu zaman istemediği yerde parasal zorluklar yüzünden çalışıyorlar zorla değilde mecburiyetten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?