[
yok gayette hastanelere giden biriyim
Gittiğim hastanede numune hastanesi bilmiyorum hiç gittiniz mi?
İnanılmaz güzel , temiz ve çok iyi doktorların çalıştığı bir kurum
özel hastane olarak da Kavacıkta diyim bilen anlar..
iyiki hastanelere vs gidiyorum da durumdan haberdarım
Neyse size iyi forumlar, ayrıca annenize de çok geçmiş olsun
arkadaşım özele hiç gitmiyorum.Allahda muhtaç etmesin..kız kardeşimin mide bulantısı varmış aciline gitmiş..250 tlye çıktım serum tahil yaptılar dedi..sonra bacağı için film çektirmesi gerekiyordu 70 tl sadece film özelde..Avrupa yakasında asla sıra alamayacağından yakın tarihte Anadolu yakasında gitti Paşabahçe devlet hastanesine 3 defa gitti muayne film ve göstermek için 4 saatte gidip geliyorsun bir defada ..kız ne yapsın..uçuk bir rakamla karşılaşmaya korkuyor..özel hastaneye kadın doğum muaynesi sadece 70 tl ssklıya..sadece muayne ile kalmayacakki bunun tahlili vs ..var..
sırada çok beklemiyoruz evet..ama çok hasta var...bende devlete gittim bel ağrısından..dr yeriinden kalkmadı yeminle yoğundu zaten..her kez bekliyor adam sadece baktı eğil dedi eğildim..bel sıkışması dedi..doğru düzgün muayne olamadım yukarıda allah var ..yalan söylesem günaha girerim..
ben dr da kabahat diyemem..hastalar nankörde diyemem..sistem bu şekillde yoğunluktan dr lar bıkmış..süre az..10 dakika ya bakıyor ya bakmıyor..herkez birbirine kabahat buluyor..insanlarında drlarında tahammülü kalmamış..sedyeli hastalar geliyor onlarda çok hasta ama bekliyorlar..insanlar artık bir an önce muayne olmak istediklerinden öncelik tanımak istemiyor..
kızkardeşim doğumunu özelde yaptı..cidden büyük bir mebla ödedi..ameliyat sırasında bebeği mikrop kapmış..extra paralar ödedi..
devlette yapayım dedim bende..dr um çok iyi idi ..gerçi ben tesadüfen hissedip gitmesem bebeğim ölebilirmiş..allah hepimizin evlatlarını korusun..yinede iyiydi dr um..
sezeryandan çıktım..5 kişilik odada kaldık problem değil..fakat brinin bebeğinde ileri sarılık varmış oda bizimle aynı odadaydı..
sonra hemşireler inanılmaz ilgisiz ve agressifti..gece kapıya tıklıyorsun 10 dk sonra açıyorlar yatıyorlardı bence içeride..gündüz uyusunlar gece görevlerini yapsınlar birde agresifler..bir ara bebeğimin beyazladığını gördüm kızkardeşim hemşireye götürdü..nefes alamasını sağlayacak hareket yaptı normale döndü çok şükür..bir süre sonra aynısı tekrar oldu hemşireyi bulamadık kendim yapmaya çalıştım gördüğüm kadarı ile yapabildim nefes almaya başladı....
velhasıl ben önceden bundan iyiyidi desem yalan olur..bana kalırsa çok değişen bir şey yok..başka hükümet gelse güllük gülüstanlıkmı olur hayır olmaz..ha daha rahat para harcayanlar için şu an özel iiyi olabilr.