katılıyorum. bir sigara içen olarak, sigara içmeyenleri bu konuda haklı görüyorum, bu kararı destekliyorum. fakat...bi derdimiz sigara kalmıştı..ne ara fırsat bulduda ziyaret etti..
maden altındakileri çıkaramadılar bile daha..çocuklar yetim kaldı...
neden çünki cumhurbaşkanı empatik biri değil..insanların ciğeri yanmış ocağı sönmüş..sigara yasağıymışkatılıyorum. bir sigara içen olarak, sigara içmeyenleri bu konuda haklı görüyorum, bu kararı destekliyorum. fakat...
şimdi sırası mı yani? beni de şu an irrite eden şey şu zamanda şu açıklamanın yapılmış olmasıdır.
bi derdimiz sigara kalmıştı..ne ara fırsat bulduda ziyaret etti..
maden altındakileri çıkaramadılar bile daha..çocuklar yetim kaldı...
bilgece arkadaş,ne polimiği..gerçek düşüncemi yazıyorum ben..sigara konusunu şu an açmak abest evet abest..Ne alaka şimdi? Adamin, haklı olarak ziyaret ettigi yerde yasak olan bir şeyin yapildigini gördüğünde uyarmasi gerekiyordu, eğer uyarmasaydi abes olurdu..
Dediginiz şeyle polemik cikarmaya calismaniz da çok itici ayrica...
Düşündüğümüzü söylemeyelimmi..geçen kömür madeni olayında kaza idi dediler..şehit oldular dediler..ihmaldi dediler..tekar aynı olay yaşandı..neden gereknler yapılmadı....Ne alaka şimdi? Adamin, haklı olarak ziyaret ettigi yerde yasak olan bir şeyin yapildigini gördüğünde uyarmasi gerekiyordu, eğer uyarmasaydi abes olurdu..
şimdi izledim balkon evet..Bir çok yerin balkonunda sigara içimi oluyor,kapalı alan değilki orası..
sizin eşiniz o kömür madeninde boğulan işçi olsaydı yine aynı şekilde konuşabileckmiydiniz acaba..o insanların ağıtlarını,çığlıklarını yüreğimiğzde hissedebiliyoruz burada...evetşu an yakışık değil...Ne alaka şimdi? Adamin, haklı olarak ziyaret ettigi yerde yasak olan bir şeyin yapildigini gördüğünde uyarmasi gerekiyordu, eğer uyarmasaydi abes olurdu..
şimdi izledim balkon evet..
balkon açık alan evet abla izledim..Burada yasak olmuyor,isteyen içebiliyor sigarasını..
balkon açık alan evet abla izledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?