- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
sakin olunca bunca yıl bizimde kızdığımız o kadar çok şey oldu ki
Örn: Merve kavakçı olayı..
evet ama peki o zamanlar türbanlılara yapılanlara neden hiç kimse çıkıpta bir şey demedi?Merve Kavak'çı olayı farklı idi..
O yıllarda türban serbest değildi mesela..
Direk meclise gelmesi olay olmuştu..
bakın bu çok farklı bir konu..ben bu konuda ne diyebilirimki..liderlik vasfı bu sorumluluğu taşımak bambaşka bir şey..siz kılıçlar oğlu ile ilgili yazmışsınız rte sempatizanı arkadaşların aşağılayıcı şeyler yazdığını ben gördüm..onur kırıcı idi..ki benim kendisi ile ilgili herhangi bir fikrim yada sempatim yok...Birine saygı duymak için sevmek mi gerekiyor?
her iki tarafında bir birini kırıcı , aşşağılaycı söylemeleri inanılmaz yanlış ve çirkin..bakın bu çok farklı bir konu..ben bu konuda ne diyebilirimki..liderlik vasfı bu sorumluluğu taşımak bambaşka bir şey..siz kılıçlar oğlu ile ilgili yazmışsınız rte sempatizanı arkadaşların aşağılayıcı şeyler yazdığını ben gördüm..onur kırıcı idi..ki benim kendisi ile ilgili herhangi bir fikrim yada sempatim yok...
evet ama peki o zamanlar türbanlılara yapılanlara neden hiç kimse çıkıpta bir şey demedi?
hemde bu kadar özgürlük savunulurken?
Devletadamindan bahsediyoruz, koskoca Cumhurbaskaninin gorevi bu ulkede kimin terbiyeli kimin terbiyesiz oldugunu belirleyip sokaklarda terbiyesizler! diye bagrinmak degildir, bir devletadami ciddiyeti sergilemesi gerekir, yaptiginin nesi dogru? Bir cumhurbaskanindan beklediginiz mahalle agziyla insanlara hadini bildirmesi mi? Cok merak ediyorum, o yolda bir hayat kadini ile karsilassa idi ne diye bagiracakti? O.. laaar! diye mi? Siz de gene alkis tutacaktiniz tabi, dogru soyluyor diye di mi?tamamda Cumhurbaşkanımız doğru söylemiş diyorum ben sana..
Hakkaten terbiyesiz
Tam benim söyleyeceklerimi söylemişin. Ağzına sağlık. ''Sen çok yaşa padişahım'' demelerini bekliyord belki detamamda anlamadıgım ust katta cafede oturuyor insanlar saygı durusunamı gecsinler
Saglikta olan ilerlemeyi bana anlatabilir misiniz? Hastanede sira bekleme dışında.inanın bende ihmallerine kızıyorum
Ama kabul edin lütfen ülkemiz çok ilerledi sağlık ve ulaşım konusunda..
Bunca yıldır bir metrobüs bile yapamadılar..
Nasıl yaniSaglikta olan ilerlemeyi bana anlatabilir misiniz? Hastanede sira bekleme dışında.
Hangi hastaneymis o ya. Ssksiz 300 olup 40 lira ödenen. Soylediklerinizin hicbiri bir iyilestirme degil. Sen istedigin doktoru sec ama doktor gunde bilmem kac hastaya bakmak zorunda ve sana gerektigi ilgiyi gosteremiyor. Mesela bir mr bt endoskopi kolonoskopi cektirmek isterseniz kac ay bekliyorsunuz? Bak mesela benim anneme 6 ay sonra ya gun verdiler mr icin acil yazdi dr 4 aya düştü.Nasıl yani
Hastaneler şuan süper..
Doktor seçme özgürlüğün var bir kere en başta
Hastaneye inanılmaz cüzi bir rakam ödüyorsun, Özel hastanede 20 liraya tedavi ediliyorsun . Geçen ben bir doktora gittim ssk siz 300 tl muaynesi ben ssk lı olduğum için 40tl ödedim aradaki farkı anlayabiliyorsunuz diil mi?
He tabi bide hastanelerde ki tıbbı cihazların hepsi şuan süper haldeler..
İlaçlara da öyle. Yapmayın ne olursunuz CHP döneminde ilaç bulamıyorduk hatırladınız mı?
Sezarın hakkını sezara verin lütfen..
yok gayette hastanelere giden biriyimHangi hastaneymis o ya. Ssksiz 300 olup 40 lira ödenen. Soylediklerinizin hicbiri bir iyilestirme degil. Sen istedigin doktoru sec ama doktor gunde bilmem kac hastaya bakmak zorunda ve sana gerektigi ilgiyi gosteremiyor. Mesela bir mr bt endoskopi kolonoskopi cektirmek isterseniz kac ay bekliyorsunuz? Bak mesela benim anneme 6 ay sonra ya gun verdiler mr icin acil yazdi dr 4 aya düştü.
Gercekten tibbi cihazlar cok iyi durumda öyle mi? Belli siz hic hastanelere dusmemissiniz. Ne diyeyim Allah düşürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?