Erdoğan'dan kapalı alanda sigara tepkisi

Merve Kavak'çı olayı farklı idi..
O yıllarda türban serbest değildi mesela..
Direk meclise gelmesi olay olmuştu..
evet ama peki o zamanlar türbanlılara yapılanlara neden hiç kimse çıkıpta bir şey demedi?
hemde bu kadar özgürlük savunulurken?

Birine saygı duymak için sevmek mi gerekiyor?
bakın bu çok farklı bir konu..ben bu konuda ne diyebilirimki..liderlik vasfı bu sorumluluğu taşımak bambaşka bir şey..siz kılıçlar oğlu ile ilgili yazmışsınız rte sempatizanı arkadaşların aşağılayıcı şeyler yazdığını ben gördüm..onur kırıcı idi..ki benim kendisi ile ilgili herhangi bir fikrim yada sempatim yok...

konu nerden nereye taşmış bu kuralda kısmen ekmeğe poşet yada şapka kanununa döndü kanunda var ama bir uygulayan Allahın kulu yok. çalıştığım yerde de içiyorlar sigara kapalı yerde koysunlar gizli mobese ondan sonra görelim.

her iki tarafında bir birini kırıcı , aşşağılaycı söylemeleri inanılmaz yanlış ve çirkin..

tamamda Cumhurbaşkanımız doğru söylemiş diyorum ben sana..
Hakkaten terbiyesiz
Devletadamindan bahsediyoruz, koskoca Cumhurbaskaninin gorevi bu ulkede kimin terbiyeli kimin terbiyesiz oldugunu belirleyip sokaklarda terbiyesizler! diye bagrinmak degildir, bir devletadami ciddiyeti sergilemesi gerekir, yaptiginin nesi dogru? Bir cumhurbaskanindan beklediginiz mahalle agziyla insanlara hadini bildirmesi mi? Cok merak ediyorum, o yolda bir hayat kadini ile karsilassa idi ne diye bagiracakti? O.. laaar! diye mi? Siz de gene alkis tutacaktiniz tabi, dogru soyluyor diye di mi?Biri saygi mi demisti? Kendi bir cumhurbaskani sifati ile Ataturk Orman ciftligine kacak olarak yapilmis, hala resmiyeti olmayan bir binaya yerlesmeye hazirlaniyor, daha kendinin kanunlara saygisi yok, bu insana mi saygi duymak zorunda insanlar? Onun yaptigi sizin koyde ne olarak adlandiriliyor sahi? Sayginlik bu mudur yoksa?Adami Almanya bile ders kitaplarinda saklaban olarak karikaturlerinin icinde lanse etmis, dunyanin tiye aldigi, takmadigi, hergun baska bir TV programinda rezil ettigi bir adami bir takim insanlar kendilerine yakin gorup oy verip cumhurbaskani etti diye neden butun Turkiye saysin ki? Sayginlik o kadar ucuz kazanilan birsey midir? Hadi gitsin onlara bagirsin Terbiyesizleer! diye.. Gucu kafedeki siradan adama mi yetiyor? Bu yasa geldim daha bugune kadar hic bir Turk basbakan veya cumhurbaskaninin dunya ulkeleri tarafindan bu kadar tiye alindigini gormedim, ne saygisi? Ne sayginligi? Onunkisine baska birsey diyorlar, "Korku imparatorlugu".. gucunun yettigine tabii..

Kemal KılıçDaroğlu`nu sevmeyenler neden ısrarla KılıçTaroğlu yazar onu anlamıyorum...
(Konu çok değişmiş ben de araya sıkışıp merak ettiğimi sorayım dedim)

kapalı alan,kapalı alan denmiş de,bir defa orası kapalı alan değil sigara içenler için oluşturulmuş bir alan.
hiç sigara içmemiş ben,erdoğana inat sigaraya başlayıp karşısında duman savurmak istiyorum

doğru söylemiş ,bende sigara tiryakisiyim ve kapalı alanda sigara içmek için diretmiyorum
neden kendi dumanımla içmeyenleri zehirleyim ki , bu da bir bencillik aslında
ben evim dışında dışarıda sigara içmem çocukların görmesini istemiyorum çok hassasım bu konuda
sigara konusunda muhalefeti de bir o kadar saçma buluyorum

Ülkenin hiç derdi tasası sıkıntısı yoktu zaten tek dert sigara oldu .Şöyle uzun uzun yazsam diyorum, içimden geliyor sonra diyorum yazıcaksında ne olacak? Özetle diyeceğim şey her kim olursa olsun rte nin yerinde ister chp den ister bdp den ister mhp den isterse başka partiden hiç birisinin o tarz bir konuşması bu ülkeye yakışmaz.

Saglikta olan ilerlemeyi bana anlatabilir misiniz? Hastanede sira bekleme dışında.
Nasıl yani
Hastaneler şuan süper..
Doktor seçme özgürlüğün var bir kere en başta
Hastaneye inanılmaz cüzi bir rakam ödüyorsun, Özel hastanede 20 liraya tedavi ediliyorsun . Geçen ben bir doktora gittim ssk siz 300 tl muaynesi ben ssk lı olduğum için 40tl ödedim aradaki farkı anlayabiliyorsunuz diil mi?
He tabi bide hastanelerde ki tıbbı cihazların hepsi şuan süper haldeler..
İlaçlara da öyle. Yapmayın ne olursunuz CHP döneminde ilaç bulamıyorduk hatırladınız mı?
Sezarın hakkını sezara verin lütfen..

Hangi hastaneymis o ya. Ssksiz 300 olup 40 lira ödenen. Soylediklerinizin hicbiri bir iyilestirme degil. Sen istedigin doktoru sec ama doktor gunde bilmem kac hastaya bakmak zorunda ve sana gerektigi ilgiyi gosteremiyor. Mesela bir mr bt endoskopi kolonoskopi cektirmek isterseniz kac ay bekliyorsunuz? Bak mesela benim anneme 6 ay sonra ya gun verdiler mr icin acil yazdi dr 4 aya düştü.

Gercekten tibbi cihazlar cok iyi durumda öyle mi? Belli siz hic hastanelere dusmemissiniz. Ne diyeyim Allah düşürmesin

sigara yasağı bence hükümetin yaptığı nadide güzel işlerden biri.
nefret ediyordum eskiden bi yere girip arkadaşlarla iki laf etsen üst baş kültablası. çok güzel oldu.
kesinlikle bu konuda cezai müeyyidelerin daha da ağırlaştırılarak uygulanmasını dilerim.
amaaa evet kocaman bir ama koskoca cumhurbaşkanının "terbiyesiz herif, cumhurbaşkanı geçiyor, sigara içiyor. terbiyesiz herif" demesi hiiiç hem de hiç yakışık almaz. o saygıyı oluşturamadıysan sorun sendedir. sen geçtin diye de amuda kalkmak zorunda değil kimse ve yanında belediye başkanı bile olayı kapatmaya çalışıyor ama sen daha ağır, daha saygın olacağına liseli ergen gibi "hayır, ne demek, terbiyesiz herif..." sana ne? senin işin mi o? sana mı kaldı? saygın, karizmatik bir duruş ile geç git. adam kavga ile, atar ile besleniyor.

veee sağlık konusunda Türkiye batmıştır sevgili arkadaşlarım. yapmayın, etmeyin. evet hastanelere gidebilir olduk, evet özel hastaneler çoook uygun oldu ama nasıl? hiç bir eczacı ile konuştunuz mu, dönen dolapları size o anlatsın. hastaneye tırnak batması diye gidiyorsunuz mr, tomografi... Allah ne verdiyse. biz 1 ödüyoruz, gerisini devlet yani yine biz. neden bu kadar arttı özel hastaneler acaba? iyi bir rant kapısı olduğundan olmasın sakın. hastaneye ayrı para ödüyorsunuz eczanede yine muayene ücreti ödüyorsunuz, ne iş?
ilaç buluyormuşsunuz. Allah sağlık sıhhat versin ama önemli olan kıytırık bir grip ilacı, ateş düşürücü bulmak değil. daha yeni kalp, tansiyon, şeker hastalarına ilaç kotası getirildi. raporla bile alımı zorlaştı. kanser ilaçlarını millet 10-15 katı fiyata karaborsacı üçkağıtçılardan temin ediyor.

insaf, insaf...

yok gayette hastanelere giden biriyim
Gittiğim hastanede numune hastanesi bilmiyorum hiç gittiniz mi?
İnanılmaz güzel , temiz ve çok iyi doktorların çalıştığı bir kurum
özel hastane olarak da Kavacıkta diyim bilen anlar..
iyiki hastanelere vs gidiyorum da durumdan haberdarım
Neyse size iyi forumlar, ayrıca annenize de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…