- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Aynen. Mhp bitmiştir. Chp itiraz etse, rahatsız olsa anlarımda yazık. Benliğini kaybetmiş bir mhp.
Bir başka konuda da chpliler Ekmeleddine oy veriyorsa solculuk bitmiştir demişsiniz,nasıl böyle ahkam kesebiliyorsunuz acaba? Size göre rte ye karşı kim varsa ne varsa bitmiş zaten.
Rte kim ki ona her karşı gelen helak oluyor sizin düşünce tarzınıza göre?
Solculuk bitmiştir görüşünü sadece ben demiyorum solcuların kendisi de söylüyor. Sol bir partinin muhafazakar bir aday çıkarması bittiğinin kanıtı değilmidir?
Mhp 80 lerde dini yasaklar konusunda chp ile çatışma içindeydi. Şimdi kendisi içinde ezan sesi var dua eden kadın var diye şikayet eder oldu. Bu da 80ler deki mhp görüşünün bittiğinin bir kanıtıdır.
Bu yasak da bana göre faşizanca yapılan bir yadakdır. Isteyen ezan sesi koyar isteyen çan sesi. Nedense yasaklara karşı olanlar hedef ak parti olunca yasaklardan yana oluyorlar. Bu da onların samimiyetsizliğinin bir göstergesidir.
ben anlamıyorum anlayamıyorum
bi başka konuda 18 milyon fazla oy pusulası
bunu da yapan ysk değil mi ???
gülaylaylay bu mesajımın neyini beğenmedin
soru sordum be yaaa
begenilmeyenleri nerden görüyorsunuz. şu siteyi bi öğrenemedim gitti.
yok estağfurllah elbetteki eleştirebilirde
onaylayabilisinizde
ben mesela TAYYİP ERDOĞAN I çok seviyorum
ama yeri gediğinde bu neden böyle bunu yapmasının sebebi ne vb.eleştiriyorum
e ama ne yapıyosun sen diyorum yok artıkkkdiyorum
ama o konuda üstüne basa basa söylüyorum o konuya cevap atan arkadaşlar dürekt hükümete daldınız
kurumu değil erdoğanı eleştirdiniz
yanlış mıyım ?
Bu devirde hala yasaklarla bir yere varmaya niyet eden varsa, hiçbiryere varamayacağını bilsinler. Böyle yaptıkları sürece RTE büyütmekden başka birşey yapmış olmazlar. Bu yasağı lanetliyorum ve kınıyorum.
Bende Bülent Ersoy'u seviyorum ama adaylık koysa oy vermem.
begenilmeyenleri nerden görüyorsunuz. şu siteyi bi öğrenemedim gitti.
evet onu bende ögrenmek istiyorum :26: begenilmeyenleri niye göremiyorum :44:
Mhp bu yaptıklarıyla yok olmaya mahkûm bir parti olduğunu ispatlamıştır. Tabanına zıt hareket eden bir parti kendi kendini bitirmiş demektir.
Bu devirde hala yasaklarla bir yere varmaya niyet eden varsa, hiçbiryere varamayacağını bilsinler. Böyle yaptıkları sürece RTE büyütmekden başka birşey yapmış olmazlar. Bu yasağı lanetliyorum ve kınıyorum.
Bu demek oluyor ki ezan ve dua MHPnin de zoruna gitmis. Vay be..
Ama izleyen izledi, etkilenen etkilendi. Kaldirsaniz ne olur. Internette yeterince var.. AKP milleti sah damarindan vuruyor. Reklam cok guzeldi. Tebrik ediyorum...
Hanımlar azıcık araştırsanız, okusanız öyle konuşsak daha güzel olmaz mı?
Zoruna gitmeyle ne alakası var Yüksek Seçim Kurulu da hmmm evet bak şimdi bizim de zorumuza gitti yasaklayalım mı demiş yani?
Belirli kurallar çerçevesinde reklam yapmak "zorundalar".
Ayrıca dinle, ezanla, kitapla siyasetin ne alakası var Allah aşkına bi'söyleyin, aydınlatın beni...
Hem her ezan sesi dinletenden etkileneceksek vay halimize, bak adam dini içerikli reklam yapmış ülkeyi güzel yönetir mi diyosunuz siz?
Böyle körü körüne "hmm reklamı şikayet etmişler, din karşıtları tüü" şeklinde yazınca karşımda her şeyden bi'haber konuşan komşu teyze varmış gibi hissediyorum ne yalan söyleyeyim.
Ek olarak yasaklarla bi'yere varılmayacaksa başbakanınız bu zamana kadar neden yasaklar koydu ve siz neden adam haklı dediniz?
Objektif olsak her şey mis olurdu zaten.
Bana MHP ile ilgili bu düşüncelerinizin nedenini söyle misiniz gerçekten merak ettim :26:
Adamlar baktı ki ülke elden gidiyor, birleşmeye karar verdiler ve ortak aday gösterdiler.
Bu kadar nefretinizi kazanacak bir durum söz konusu olduğunu düşünmüyorum.
ben anlamıyorum anlayamıyorum
bi başka konuda 18 milyon fazla oy pusulası
bunu da yapan ysk değil mi ???
Ülke asıl 80lerde bu iki partinin (chp-mhp) yaptığı kavgalarla elden gitmişdi. Sizin daha geçmişinizden haberiniz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?