Erdoğanlar sessiz sedasız taşındı!

oyuncak vereydi bariiii çocukları öyle kandırıyor yaaa
yooo aksine çok babacan yaklaştı.....bu bağlılığım teeeee ordan gelir...biz biliiidik birgün büyük adam olacağını...o zamanlar bizim buralardan birini ayarlıyaydık iyiydi...

yooo aksine çok babacan yaklaştı.....bu bağlılığım teeeee ordan gelir...biz biliiidik birgün büyük adam olacağını...o zamanlar bizim buralardan birini ayarlıyaydık iyiydi...

yani seni sevmese adama bağlı olmayacaktın demiii,nerden yaptın bu yanlışı esracannn

Emine erdogana acaip sekilde uyuz oluyorum.. Bi seyden de mahrum kal be mübarek

yani seni sevmese adama bağlı olmayacaktın demiii,nerden yaptın bu yanlışı esracannn

kim götürdü seni oraya desene....
işin şakası bi yana saadet partisi kökenliydik....ama uymayan bişiler vardı sırf yokluktan veriliyordu saadet partisi çok muhafazakardı bize göre.... mesela benim babam 74 yaşında dinine bağlıdır namazını kılar dini tüm vecibelerini, yerine getirir....ama gerici değildir .... mesela asla giyimimize arkadaşlarımıza karışmazdı oraya gitmeyin erkek arkadaşlarınızla konuşmayın camiye gidin türban takın demezdi ....geniş görüşlüydü ..... tayyip partiyi kurduğunda bize cuk oturdu diyebilirim.....zaten babam senelerdir dilinden düşürmezdi..... hayaldi gerçek oldu.....

Hayyalleriniz gerçekleşti demekki tayyiple..
Bana ters bu hayyaler esracan

emine erdoğanın kıyafetinden size ne?
kıyafetlemi ölçülüyor bazı şeyler
ne kadar saygısız insanlar var ya
yok kurtarmaz falan,biri kalksın senin giyimine müdahele etsin o zaman
gıcık olduklarından nereye saracaklarını şaşırdılar.

sonrada biz özgürlükçüyüz yok bilmem neyiz deyip naraları atarlar. kemal kılıçtaroğlunun karısının giyimi daha berbat. burda şaha kaldırdılar yok şöyle mütevazı yok böyle mütevazı. yazacak çok şey var ya sizlere sizler kendinizi daha iyi biliyorsunuz ....

Giyimi dikkatimi çekmemişti, hemen dönüp bakmama neden oldunuz, yazacaklarımı unutturdunuz, istesem de şimdi konu ile alakalı kafamı toplayamam

Gerici değilsiniz ama RTE ile gerici projeleri desteklemiş olmuyor musunuz?

Gerici değilsiniz ama RTE ile gerici projeleri desteklemiş olmuyor musunuz?
1.si ben gerici projelerin olduğunu düşünmüyorum......
2.si benim oy vermem her projesini desteklediğim anlamına gelmez....
3.sü herkesin kalbine göre parti olsaydı 70 milyon parti kurulurdu...
4.sü tartışmak istemiyorum muhabbet ettik bitti....:)

:) Hep savunma hep savunma Bari bu konuda (giyim) savunmaya geçmeyin onun kıyafetinden daha komik duruma düşüyorsunuz

Bunlar bir de eşya beğenmeyip kendi zevklerine göre döşüyorlar hee

bu savunma değil,niye başka first ladyler değilde emine Erdoğan?
sebep akp ve erdoğanı sevmediğiniz için ailesine eşine bile eleştiri yapıyorsunuz
ve bu eleştiri bile değil hakaret,modacılar kurtaramaz taşıyamaz vs.daha neler
ve daha öncede emine erdoğanın kılık kıyafetiyle dalga geçilmişti
yorumlar artık hakarete bile varıyor
ben kimsenin sizden başka kimseyle,first ladyler hakkında dalga geçtiklerini görmedim
dalga geçilsin mühim değil,ama yukarıdaki saydığım sebeplerden olunca olmuyor işte!

Neden her tayyip konusu sayfalarca uzuyor hakaret ederek deşarj mi oluyosunuz anlamiyorum ki (kimsenin avukati degilim. Ne tayyipciyim ne baska biseyci)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…