- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
yooo aksine çok babacan yaklaştı.oyuncak vereydi bariiii çocukları öyle kandırıyor yaaa
yooo aksine çok babacan yaklaştı.....bu bağlılığım teeeee ordan gelir...biz biliiidik birgün büyük adam olacağını... o zamanlar bizim buralardan birini ayarlıyaydık iyiydi...
yani seni sevmese adama bağlı olmayacaktın demiii,nerden yaptın bu yanlışı esracannn
kim götürdü seni oraya desene....
işin şakası bi yana saadet partisi kökenliydik....ama uymayan bişiler vardı sırf yokluktan veriliyordu saadet partisi çok muhafazakardı bize göre.... mesela benim babam 74 yaşında dinine bağlıdır namazını kılar dini tüm vecibelerini, yerine getirir....ama gerici değildir .... mesela asla giyimimize arkadaşlarımıza karışmazdı oraya gitmeyin erkek arkadaşlarınızla konuşmayın camiye gidin türban takın demezdi ....geniş görüşlüydü ..... tayyip partiyi kurduğunda bize cuk oturdu diyebilirim.....zaten babam senelerdir dilinden düşürmezdi..... hayaldi gerçek oldu.....
ne deyim abla hayal beleş sende başka hayallere dal belki gerçekleşirHayyalleriniz gerçekleşti demekki tayyiple..
Bana ters bu hayyaler esracan
ne deyim abla hayal beleş sende başka hayallere dal belki gerçekleşir
Emine Erdoğan neden fiskos örtüsü giymiş?Bunun kapalı olmakla da alakası yok,tesettür modası da gayet modern şu anda..
Gerici değilsiniz ama RTE ile gerici projeleri desteklemiş olmuyor musunuz?
kim götürdü seni oraya desene....
işin şakası bi yana saadet partisi kökenliydik....ama uymayan bişiler vardı sırf yokluktan veriliyordu saadet partisi çok muhafazakardı bize göre.... mesela benim babam 74 yaşında dinine bağlıdır namazını kılar dini tüm vecibelerini, yerine getirir....ama gerici değildir .... mesela asla giyimimize arkadaşlarımıza karışmazdı oraya gitmeyin erkek arkadaşlarınızla konuşmayın camiye gidin türban takın demezdi ....geniş görüşlüydü ..... tayyip partiyi kurduğunda bize cuk oturdu diyebilirim.....zaten babam senelerdir dilinden düşürmezdi..... hayaldi gerçek oldu.....
1.si ben gerici projelerin olduğunu düşünmüyorum......Gerici değilsiniz ama RTE ile gerici projeleri desteklemiş olmuyor musunuz?
:) Hep savunma hep savunma Bari bu konuda (giyim) savunmaya geçmeyin onun kıyafetinden daha komik duruma düşüyorsunuz
Bunlar bir de eşya beğenmeyip kendi zevklerine göre döşüyorlar hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?