- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
Valla bu konuda hiç polemiğe giremiyeceğim sizinle. Çok beğendiyseniz buyurun siz giyinin aynı tarzda.bu savunma değil,niye başka first ladyler değilde emine Erdoğan?
sebep akp ve erdoğanı sevmediğiniz için ailesine eşine bile eleştiri yapıyorsunuz
ve bu eleştiri bile değil hakaret,modacılar kurtaramaz taşıyamaz vs.daha neler
ve daha öncede emine erdoğanın kılık kıyafetiyle dalga geçilmişti
yorumlar artık hakarete bile varıyor
ben kimsenin sizden başka kimseyle,first ladyler hakkında dalga geçtiklerini görmedim
dalga geçilsin mühim değil,ama yukarıdaki saydığım sebeplerden olunca olmuyor işte!
Valla bu konuda hiç polemiğe giremiyeceğim sizinle. Çok beğendiyseniz buyurun siz giyinin aynı tarzda.
Ama hiç kimseye Emine hanım kadar yakışmayacağından eminim
bunun giyinmekle ne ilgisi var?
ben sebeplerini sıralamışım,yazmışım,sizin dediğinize bakın
komik olmayın ALLAH aşkına
ne alaka kele alaka olmuş
pembe gözlüğünüzde pek yakışmış
sanırım yollama yaptın he mi?
Hayır yani şu yazdıklarınızı gören olsa konuştuğumuz konuyu başka sanacak.bunun giyinmekle ne ilgisi var?
ben sebeplerini sıralamışım,yazmışım,sizin dediğinize bakın
komik olmayın ALLAH aşkına
ne alaka kele alaka olmuş
pembe gözlüğünüzde pek yakışmış
sanırım yollama yaptın he mi?
Hayır yani şu yazdıklarınızı gören olsa konuştuğumuz konuyu başka sanacak.
Okuduğumu anlayabilecek kapasitedeyim çok şükür ne yazmışsanız ona cevaben yazdım bende..
Gözlüklerim evet yakıştığını düşünüyorum emine hanım kadar zevkli olmasamda
:) Biraz önce vazgeçtim sizlen tartışmaktan.ama alakasızdı verdiğiniz cevap
evet sizin gibilere pembe gözlük çok yakışıyor : ):) Biraz önce vazgeçtim sizlen tartışmaktan.
Tamam alakasızdıGözlüğüm yakışıyor ama kabul et
çok geri sayfalarda kalmış ama bileziği veren sen değildin dimihayır canım.... konuşma yaptı o zaman bu kadar popüler değil tam gidiyodu babam beni arkadan bi itti önüne düşecektim elini öptüm yanağımı sıktı.adımı sordu.....bileydim cumhurbaşkanı olacağını paçasına yapışır bırakmazdım....
bilezikçok geri sayfalarda kalmış ama bileziği veren sen değildin dimi
tayyip'in anlattığı bi anısı vardı çocuk annesinin bileziğini getirmiş ülkemiz için kullan gibi bişey demiş tayyip'e gaz olmuş yaptığı herseyde o çocuk gözünün önüne geliyomuş falan. ben anlatamadım tabi ama böyle bişeydibilezik
yok o ben değilim duymadım bu anısını....o zaman çocuk olduğumdan o da bu kadar popüler olmadığından konuşmamız kısa sürmüştü...şimdi olsa da maaabbet etsek saatlercetayyip'in anlattığı bi anısı vardı çocuk annesinin bileziğini getirmiş ülkemiz için kullan gibi bişey demiş tayyip'e gaz olmuş yaptığı herseyde o çocuk gözünün önüne geliyomuş falan. ben anlatamadım tabi ama böyle bişeydi
keşke keşke siyaseti falan bıraksa kabuğuna çekilse eşi dostuyla saatlerce maaabbet etse ben de çok istiyorumyok o ben değilim duymadım bu anısını....o zaman çocuk olduğumdan o da bu kadar popüler olmadığından konuşmamız kısa sürmüştü...şimdi olsa da maaabbet etsek saatlerce
ikisini aynı anda yürütecek kapasite var onda sıkıntı yok......keşke keşke siyaseti falan bıraksa kabuğuna çekilse eşi dostuyla saatlerce maaabbet etse ben de çok istiyorum
kapasitesinden şüphe yok o anlatıyor millet dinliyor. millet dinliyor hersey özelleşiyor,zamlanıyor katlanıyor açlık sınırının altında yasıyor ama hala dinliyor. siyaset yapmadan konussa herkes karnı tok sırtı pek dinler daha bi iyi olur kanımcaikisini aynı anda yürütecek kapasite var onda sıkıntı yok......
yok illa biri olacaksa muhabbet istemiyorum tek başımızda dursun
kapasitesinden şüphe yok o anlatıyor millet dinliyor. millet dinliyor hersey özelleşiyor,zamlanıyor katlanıyor açlık sınırının altında yasıyor ama hala dinliyor. siyaset yapmadan konussa herkes karnı tok sırtı pek dinler daha bi iyi olur kanımca
yok yok ben nadir uyananlardanımuyanamamışın sen
yok yok ben nadir uyananlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?