Ereksiyon problemi

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Merhaba arkadaslar
Utanarak yaziyorum ama esimde sertlesme problemi var bi suredir. Oncesinde hersey normaldi. Ama artik iliski olacagi esnada oncesinde ereksiyon olmus olsa bile balon gibi sonuyor.

Bunun sebepleri nedir sizce?
Tedavisi ne olabilir.
Bu problemi evlilik hayatimizda ilk kez yasiyoruz. Dalga gecmeyin lutfen cok ciddi bir durum sebepleri ne olabilir ve tecrube edenler yazsin tedavisi nedir
Tesekkurler

Ne zamandir evlisiniz? Esin kac yasinda?

En önemli nedeni stres ve aşırı çalışmaymış, hafta içi erkekler bu konuda sorun yaşayabiliyormuş, Terapiyle düzelebiliyormuş, bi doktora gitmenizde fayda var

Dalga gecmeyin diyorsun ama anlatisin bir tuhaf.

Tecrubeyle ne ilgisi var bu hastaligin nedenleri zilyon tane ogren googleden

Stresli bir isi var evet ama asiri yorulmuyo. Ama is degistirmedi yillardir ayni iste. Stres onceden de vardi ama bu sorunumuz yoktu.

Stresli bir isi var evet ama asiri yorulmuyo. Ama is degistirmedi yillardir ayni iste. Stres onceden de vardi ama bu sorunumuz yoktu.
Yaşını söylememişsiniz.. Size en iyi nedeni ve çözümü doktor söyleyecektir, seni arzulamadığından değildir, kendiyle ilgilidir sorunu.

Dalga gecmeyin diyorsun ama anlatisin bir tuhaf. Balon ifadesini bir ergen kullanir ancak.

Tecrubeyle ne ilgisi var bu hastaligin nedenleri zilyon tane ogren googleden.

Amacin yine dalga geçmek.
Ya herseye muhalefet bayanlar yazmasin bu konuya lutfen konu acar acmaz bombalamaya basliyo bazilari insani. Ergen degilim 35 yasindayim 3 cocugum var. balon demekle yasin be alakasi var atismak icin sebep yaratmaya calisma.
Bu durumu yasayip caresini bulmus tecrubeli kisileri kastettim ayrica. Guzel bi yorumun yoksa yazma

• Birbirinize hoş davranın,
• Kavga etmeyin,
• Ayrı kalmanıza neden olacak uzun süreli seyahatlarden kaçının,
• Bir süre evde yatılı misafir kabul etmeyin,
• Birbirinize dokunun,
• İyi bir cinsellik için ereksiyon ve cinsel birleşmenin zorunlu olmadığını, ön sevişmenin önemli olduğu bilin,
• Çiftler temizliğe önem vermeli, ödevlerden önce her ikisi de duş alıp yatağa girmeli,
• Ev ortamının uygun olması şart.
• Bu aşamada kadınlara da pek çok görev düşüyor: Daha sabırlı ve anlayışlı olması, eşini aşağılamaması, terslememesi, alay etmemesi gibi... "Üzülme tekrar deneriz" gibi sakinleştirici bir rol oynaması lazım. Destekleyici, yanında yer alan bir rolü olmalı. Kadınların eşlerinin gözünde çekiciliklerini arttırması gerekli...
Alıntıdır

Yani beni cekici bulmadigi icinmi oluyo dersiniz

Depresyon stres sıkıntı kaygı vs gibi psikolojik sorunlar , diyabet gibi kronik hastalıklar , hormonal dengesizlikler , kullandığı ilaç varsa eğer bazı ilaçların yan etkileri , çok sık cinsel ilişkiye girmek bu türde bir soruna yol açabiliyor.
Çok anlayışlı davranmak , bunu bir sorun olarak eşe hissettirmemek , cinsel birliktelik için ısrarcı davranmamak cinsel isteği karşı tarafa bırakmak önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…