- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Merhaba arkadaslar
Utanarak yaziyorum ama esimde sertlesme problemi var bi suredir. Oncesinde hersey normaldi. Ama artik iliski olacagi esnada oncesinde ereksiyon olmus olsa bile balon gibi sonuyor.
Bunun sebepleri nedir sizce?
Tedavisi ne olabilir.
Bu problemi evlilik hayatimizda ilk kez yasiyoruz. Dalga gecmeyin lutfen cok ciddi bir durum sebepleri ne olabilir ve tecrube edenler yazsin tedavisi nedir
Tesekkurler
Ama pro olmadığı için oraya açamazSanırım +18 cinsellik köşesine daha uygun bu konu...
Yaşını söylememişsiniz.. Size en iyi nedeni ve çözümü doktor söyleyecektir, seni arzulamadığından değildir, kendiyle ilgilidir sorunu.Stresli bir isi var evet ama asiri yorulmuyo. Ama is degistirmedi yillardir ayni iste. Stres onceden de vardi ama bu sorunumuz yoktu.
Ya herseye muhalefet bayanlar yazmasin bu konuya lutfen konu acar acmaz bombalamaya basliyo bazilari insani. Ergen degilim 35 yasindayim 3 cocugum var. balon demekle yasin be alakasi var atismak icin sebep yaratmaya calisma.Dalga gecmeyin diyorsun ama anlatisin bir tuhaf. Balon ifadesini bir ergen kullanir ancak.
Tecrubeyle ne ilgisi var bu hastaligin nedenleri zilyon tane ogren googleden.
Amacin yine dalga geçmek.
Yasi 37 esiminYaşını söylememişsiniz.. Size en iyi nedeni ve çözümü doktor söyleyecektir, seni arzulamadığından değildir, kendiyle ilgilidir sorunu.
Yani beni cekici bulmadigi icinmi oluyo dersiniz• Birbirinize hoş davranın,
• Kavga etmeyin,
• Ayrı kalmanıza neden olacak uzun süreli seyahatlarden kaçının,
• Bir süre evde yatılı misafir kabul etmeyin,
• Birbirinize dokunun,
• İyi bir cinsellik için ereksiyon ve cinsel birleşmenin zorunlu olmadığını, ön sevişmenin önemli olduğu bilin,
• Çiftler temizliğe önem vermeli, ödevlerden önce her ikisi de duş alıp yatağa girmeli,
• Ev ortamının uygun olması şart.
• Bu aşamada kadınlara da pek çok görev düşüyor: Daha sabırlı ve anlayışlı olması, eşini aşağılamaması, terslememesi, alay etmemesi gibi... "Üzülme tekrar deneriz" gibi sakinleştirici bir rol oynaması lazım. Destekleyici, yanında yer alan bir rolü olmalı. Kadınların eşlerinin gözünde çekiciliklerini arttırması gerekli...
Alıntıdır
Hayır canım öyle birşey demedim, en başında da dedim ya, seni arzulamadığından değildir streslidir, yorgundur diye. Bunlar çözüm olarak yapabilecekler listeniz.Yani beni cekici bulmadigi icinmi oluyo dersiniz
Tesekkurler onerilerin icin bu isin hapi varmi dir acaba hangi hap etkili olurHayır canım öyle birşey demedim, en başında da dedim ya, seni arzulamadığından değildir streslidir, yorgundur diye. Bunlar çözüm olarak yapabilecekler listeniz.
Ama pro olmadığı için oraya açamaz
Vardır bunu satan yerler var, eşin ordan temin edebilir, isim bilmiyorum tabiTesekkurler onerilerin icin bu isin hapi varmi dir acaba hangi hap etkili olur
Orası öyle tabi, Gidene kadar, derdini tam anlatmış olur enazından işte :)Konu taşınsa da cevap veremez biliyorum ama eninde sonunda gideceği yer belli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?