Ereksiyon problemi

Sen bence şu sevdakaraca mıydı neydi, osun. Yani ihtimali var :) :)

Aslinda sonradan duzelttim msj.imi. Yeni uye sandim ilk, goz yanilmasi. Son zamanlarda cokfake konu aciliyor paranoyak oldum iyice.
Umarim bir caresini bulursunuz. Kusura bakmayin.

Adamcagizin haberi yoktur herhalde buralarda balon gibi sönüyor falan diyerek rencide etmissiniz.ben eşimin arkasından bile böyle bir soz kullanamam biraz karşındakini düşünmek lazım. Nasılsa haberi yok diyorsanız da siz kocanizin duygularıyla değil sizi tatmin edip etmemesiyle ilgileniyorsunuzdur.bu durumda eşinizin neden ereksiyon olamadığını açıklar beklentileriniz baskilariniz onu strese sokuyordur muhtemelen.anlatisiniz bile telaşlı niye korktunuz bukadar?

Erkekler bizler gibi psikolojik sıkıntılarını, yaşadıklarını dışa vurmayabiliyorlar.
Kendi içlerinde yaşadıkları ve çözemedikleri sıkıntılar bu şekilde fiziksel rahatsızlıklarla ortaya çıkabiliyor.
Eşinizin önce bir ürolog'a sonra da psikiyatriye görünmesini sağlamalısınız.
Fiziksel bir sebebi olup olmadığını bizler bilemeyiz, bunu bilmeden vereceğimiz tavsiyeler de işe yaramaz.

Burda biz ne desekte boş bunun cevabını en iyi doktor verebilir size..her sebepten kaynaklı olablir problem..dulaktan dolma bilgilerle iş yapmayin en iyisi eşinizin doktora gitmesi ve doktorun verecegi ilaclari kullanmasi yada tedavi olmasi gerekiyosa bian önce olmasi

Ben cok nadir tatmin oluyorum zaten iliskide ama bunu ona hissettirmemeye calisiyodum rencide olmasin diye. Simdide amacim kendimden cok onun basarisiz oldugunu gorup icerlemesini tamir etmek. Cunku cok uzuluyo bu duruma ve hergun deniyo sirf olurmu olmazmi diye. Zor durumdayiz oda bende ama inan en cok esim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…