eren artık gulmeyeçek

_AgLaTaN KaFe_

ONLAR İÇİN ALLAHTAN SADECE SAĞLIK İSTİYORUM
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
5.237
3.955
168
tl ile açtım konuyu yazı m yanlısı yaparsam affedin
eren almanya daki nakil savaşını kaybetti beynindeki yoğun kanama ile artık gözünü açmayacak.ailesi organlarını bağışladı beyin ölümü bekleniyor.
bugün türkiye ye getiriliyor.
duygularını buradan paylaşmak istedim. evlere sığmıyorum .çok uzgunum .
avrupanın göbeğinde yaşamak için direnen bi bebeği ölüme terk ettiler.
eren i merak edenler için
muhammed eren için el ele facebook adresine bakabilirsiniz .
ailesi sayfada fatiha istemiş bende sizden rica ediyorum.
son olarak insan hiç görmediği bi bebeği nasıl sever ışte böyle , huzurla uyu eren melek geldi n melek gidiyorsun acı nı kalbimde hissediyorum tek tesellim artık acı çekmeyecek olman .rabbim ailene sabır versin.keşke seni karsilama görme firsatim olsaydı.:(

Muhammed Ereni biliyorum öldüğünü sen yazınca duydum öyle üzüldüm ki anlatamam,

Allah o küçük meleği cennetine aldı,Allah anasına babasına sabırlar versin,

mutlaka dua edeceğim.

Cok üzgünüm cok, hep umidim vardi o gülen gozler solmayacakti. Son fotografini gordukten sonra surekli gözümün önünde. . Allah sabir versin ne kadar zor biz bile ayri bir baglandik Erencige..

Muhammed Ereni biliyorum öldüğünü sen yazınca duydum öyle üzüldüm ki anlatamam,

Allah o küçük meleği cennetine aldı,Allah anasına babasına sabırlar versin,

mutlaka dua edeceğim.
ölmedi aslında ama artık yapılacak hicbirsey kalmadı.sağol canım

Ben devlete suç buluyorum o cocugun bu hale gelmesine nasıl ızın verıldı..sorun paraysa neden odenmedi..yetkılılerle neden konusulmadı..işin içerıgını bılmıyorum..

Ama gerekırse başbakanın konuya dahil olmasının gerektıgını düşünüyorum..

Ereninde resimlerine bakamıyorum..sankı kızım yatıyor orda gıbı geliyor..

Mekanı cennet olsun yavrumun,olume terkedıldı..içim parçalandı dünden beri

Ben devlete suç buluyorum o cocugun bu hale gelmesine nasıl ızın verıldı..sorun paraysa neden odenmedi..yetkılılerle neden konusulmadı..işin içerıgını bılmıyorum..

Ama gerekırse başbakanın konuya dahil olmasının gerektıgını düşünüyorum..

Ereninde resimlerine bakamıyorum..sankı kızım yatıyor orda gıbı geliyor..

Mekanı cennet olsun yavrumun,olume terkedıldı..içim parçalandı dünden beri
para hiç sözkonusu olmadı sağolsunlar çok yüksek meblağ lar toplandı sorun eren inl nakil için lalmanya ya gidecegi gün beyin kanaması ile yüzde 20 engelli olması. alman dr engelli çocuğa nakil yapmiyor anne babasını düşündükçe kahroluyorum sabır versin rabbim

Almanyanın nazı kurallarına nıye teslım edıldı bu çocuk..başka ülkeye nakledılemezmizdi sonrasında

Nıye Almanya ben organı engelli kalabılecek ınsana takmam dedi diye..cocugu orda bıraktık..ben anlamıyorum hala

Allah sabır versin ailesine.
yavru melek oldu uçup gitti, gittiği yerde yüzü gülsün hep huzur içinde olsun, burada çektiği sıkıntılar orada kat kat huzur olarak önüne gelsin :KK61:

Aklı almıyor insanın
Bu kadar çaresizlik , bu kadar acı nasıl yaşanır
Almanya gibi organ bağışının çok düşük rakamlarda olduğu bir yerde bu yavruyu neden aylarca oyaladılar
Bunca zamandır çırpınan bu aileyi bizim devletimiz neden görmedi
Hiç mi çaresi yoktu
Rabbim ailesine sabır versin, dayanılacak gibi değil ...

Bende dün okuyunca cok üzüldüm. Insan nediyecegini bilemiyor. Biz bile bukadar üzülüyorsak ailesi ne haldedir kim bilir. Allah ailesinin yardimcisi olsun onlara sabir versin..

Ailesinin yerine koyiyorum kendimi. Kalp nakli yapilacakken imkan varken yapilmuyor sebebi de % 20 engelli olması. Korkunc bir durum. Allah kimseye yasatmasin. Resmen çocuğu olume terk ettiler. Ailenin elinden malesef gelen bir sey olmadi. Cok cabaladilar keske basarili olabilselerdi.

Aklı almıyor insanın
Bu kadar çaresizlik , bu kadar acı nasıl yaşanır
Almanya gibi organ bağışının çok düşük rakamlarda olduğu bir yerde bu yavruyu neden aylarca oyaladılar
Bunca zamandır çırpınan bu aileyi bizim devletimiz neden görmedi
Hiç mi çaresi yoktu
Rabbim ailesine sabır versin, dayanılacak gibi değil ...
devletin görmemesi konusunda bende çok kizgingm devreye girebilirler di medya daha duyarlı olabilirdi ama olmadı ne derek boş gülen yüzü soldu

Muhammed Eren Melek mi oldu şimdi :( Nasıl bi ateş vardır şimdi o ananın babanın yüreğinde Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Allah ailesine sabırlar versin...

Back
X