eren artık gulmeyeçek

Ailesinin yerine koyiyorum kendimi. Kalp nakli yapilacakken imkan varken yapilmuyor sebebi de % 20 engelli olması. Korkunc bir durum. Allah kimseye yasatmasin. Resmen çocuğu olume terk ettiler. Ailenin elinden malesef gelen bir sey olmadi. Cok cabaladilar keske basarili olabilselerdi.
engelli diye vazgeçmeleri istendi resmen ve işin acı tarafı bu dr arasında bi de türk var.
prosedür kurbanı oldu.
son zamanlarda ne kadar da büyümüştü çok tatlıydi
ne mutlu ona ki 2yaşına binlerce insan sevgisi sığdırdı

Resmen yaşamak icin savaştı ama görmediler,ruhsuz alman kafası ne beklersin.onlar için insanın bi önemi yok ışte anlamis olduk .allah ailesine sabır versin, o kadar para toplandı ne umutlarla gidildi.

yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemem
eren henüz vefat etmiş değil ancak yapılacak birşey kalmadı tıbben.
rabbim mucizesini eren in üzerinde gösterir inşallah

ben bu konunun ne oldugunu bılmıyorum ? nesı varmıs bebegın

ben bu konunun ne oldugunu bılmıyorum ? nesı varmıs bebegın
eren 2 yaşında dogustan kalp hastası nakil olması gerekti türkiye ee dönor az oldugundan almanya ya gitti gidecegi gün beyin kanaması geçirip yüzde 20 engelli kaldı dr lar parayı almalarina rağmen engelli çocuğa kalp nakli yapamadıklarını söylediler. yapay kalbe bağladılar onların gormuyor duymuyor dedikleri eren zaman içinde gulmeye babasına tepki vermeye başladı.ama olmadı ne kadar aile çabalara da hastane hep bi engel çıkardı.nakil için başka dr lar muayene edecekti ama 1gün önce çocuğa verdikleri ilacı kesip yeniden solunum cihazına bağladılar.çok açı çekti ailesi mahkemeye basvurdu ama eren daha fazla dayanamadi 2gün önce ağır beyin kanaması la dönülmez yola girdi şimdi ailesi organlarını bağışladı bugün turkiye ye geliyor.rabbim yardımcıları olsun

şimdi görüntülerini gösterdiler tvde yavrunun ağla ağla bir hal oldum,:KK42:

tam benim oğlumla yaşıt,

nasıl da masum tam bir melek

başka erenler ölmesin inşallah,göz göre göre ölümüne göz yumanları allaha havale ediyorum

hangi kanalda izledi .ben çocuklardan bakmadı m . face book sayfasına uçağa bin dirdikleri goruntuyu koymuşlar. onu izledim bende bi aile bu kadar caresiz birakilir.
şimdi görüntülerini gösterdiler tvde yavrunun ağla ağla bir hal oldum,:KK42:

tam benim oğlumla yaşıt,

nasıl da masum tam bir melek

başka erenler ölmesin inşallah,göz göre göre ölümüne göz yumanları allaha havale ediyorum

upload_2014-11-11_13-52-4.webp
upload_2014-11-11_13-52-19.webp

eren artık tam anlamıyla cennet kuşu oldu.
onun rahatsizligi sadece anne babasının değil tanıyan herkesin sınavı oldu.
allah rahmet etsin sana eren im .
mekanin cennet olsun minigim
rabbim senin omrunu kardeşlerine versin.
annen baban bir daha acı yüzü görmesin.

Back
X