- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi _AgLaTaN KaFe_
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
engelli diye vazgeçmeleri istendi resmen ve işin acı tarafı bu dr arasında bi de türk var.Ailesinin yerine koyiyorum kendimi. Kalp nakli yapilacakken imkan varken yapilmuyor sebebi de % 20 engelli olması. Korkunc bir durum. Allah kimseye yasatmasin. Resmen çocuğu olume terk ettiler. Ailenin elinden malesef gelen bir sey olmadi. Cok cabaladilar keske basarili olabilselerdi.
amiiinyaradan mevlam anne babasına sabırlar versin, Muhammed (SAV) komşu eylesin küçük Muhammedi'de inşallah
eren 2 yaşında dogustan kalp hastası nakil olması gerekti türkiye ee dönor az oldugundan almanya ya gitti gidecegi gün beyin kanaması geçirip yüzde 20 engelli kaldı dr lar parayı almalarina rağmen engelli çocuğa kalp nakli yapamadıklarını söylediler. yapay kalbe bağladılar onların gormuyor duymuyor dedikleri eren zaman içinde gulmeye babasına tepki vermeye başladı.ama olmadı ne kadar aile çabalara da hastane hep bi engel çıkardı.nakil için başka dr lar muayene edecekti ama 1gün önce çocuğa verdikleri ilacı kesip yeniden solunum cihazına bağladılar.çok açı çekti ailesi mahkemeye basvurdu ama eren daha fazla dayanamadi 2gün önce ağır beyin kanaması la dönülmez yola girdi şimdi ailesi organlarını bağışladı bugün turkiye ye geliyor.rabbim yardımcıları olsunben bu konunun ne oldugunu bılmıyorum ? nesı varmıs bebegın
şimdi görüntülerini gösterdiler tvde yavrunun ağla ağla bir hal oldum,
tam benim oğlumla yaşıt,
nasıl da masum tam bir melek
başka erenler ölmesin inşallah,göz göre göre ölümüne göz yumanları allaha havale ediyorum
hangi kanalda izledi .ben çocuklardan bakmadı m . face book sayfasına uçağa bin dirdikleri goruntuyu koymuşlar. onu izledim bende bi aile bu kadar caresiz birakilir.