- 8 Aralık 2017
- 292
- 83
- 98
- Konu Sahibi MeridaBrave
-
İlginiz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederimbence burnunuz göze batacak kadar kötü değilse yaptırmayın, ben de yaptırdım neredeyse 2 ay olacak,şimdilik sonuçtan memnunum ama nefes almama sorunu için yaptırmamış olsaydım inanın çoktan pişman olmuştum, sosyal medya falan bu işin hep parlak yönünü gösteriyor, sadece güzellik için bu işlem yapılmamalı
Genelde dogal burunlar yapiyor. Siz neden memnun degilsiniz?Oldum memnun değilim çok pişmanım hayatımı kararttı, asla estetik algısı olan biri değil, kendine fazla güveniyor… bir burun deliğim kapandı, nefes alamıyorum, bana yaptığı şey ben de çok kötü bi algı yarattı, burnumu yüzümün yukarısına taşımış gibi hissediyorum, hissetmiyorum öyle oldu. Aşırı pişmanım Sakın uzak durun. Fazla ihtiyacınız yoksa da hiç olmayın bu ameliyatı
Siz eren taştana revizyon mu oldunuz? Yeni olduysanız belki sabretmek gerekiyordur zamanla oturacaktır. Revizyonda İyi bir dr olduğunu duyuyordum sizi memnun etmeyen ne olduOldum memnun değilim çok pişmanım hayatımı kararttı, asla estetik algısı olan biri değil, kendine fazla güveniyor… bir burun deliğim kapandı, nefes alamıyorum, bana yaptığı şey ben de çok kötü bi algı yarattı, burnumu yüzümün yukarısına taşımış gibi hissediyorum, hissetmiyorum öyle oldu. Aşırı pişmanım Sakın uzak durun. Fazla ihtiyacınız yoksa da hiç olmayın bu ameliyatı
Hayır ilk ameliyat. Ben bana yeterince açıklama yapmadığını düşünüyorum. Burun sırtımı çok düşürdü ve burun deliklerimi çok daralttı, nefes alamıyorum. Burnumu kısaltıp burun köküne kıkırdak koydu ki aslında buna gerek bile yokmuş, çok yanlış ve gereksiz bi müdahaleymiş, ben aslında çok korktum kıkırdak deyince ama kağıt gibi ince deyip beni resmen kandırdı, ben ameliyattan sonra oraya dokundupumda o kıkırdağı ve kaynama sürecini hissettim, aklımı kaybetmek üzereydim. Burun kanatlarıma da kıkırdak koydu, üstelik bi önceki sene muayene için gittiğimde senin burun etin normal demişti ki ben heyecandan bunları hatırlayamadım, ameliyattan sonra tek tek düşününce hatırladım ve ne kadar yanlış bi karar verdiğimi gördüm. Sonuç beni hiç memnun etmedi. Aylardır her gün ağlıyorum. Günlerce ağzıma lokma koymadım. Zayıfladım. Stajyer avukattım stajım bitti ama mesleğime başlayamadım. Benim hayatımı mahvetti. Hakkımı helal etmiyorum bu dünyada azap çeksin inşallah. Ben aylardır cehennemi yaşıyorum. Hem görsel hem sağlık olarak beni bitirdi. Ameliyatla ilgili çok ketum davrandı. Hiçbir bilgi vermedi. Ben de bilmiyordum zaten, bilmediğim şeyle ilgili ne sorupta aydınlanacaktım ki.Siz eren taştana revizyon mu oldunuz? Yeni olduysanız belki sabretmek gerekiyordur zamanla oturacaktır. Revizyonda İyi bir dr olduğunu duyuyordum sizi memnun etmeyen ne oldu
Kanatlara koyduğu kıkırdak da hala sertlik var ve burun içim çok kuruyor, çok rahatsız edici bi durumdayım. Benim hayatımı mahvetti dilerim kendisi de gün yüzü görmesin.Hayır ilk ameliyat. Ben bana yeterince açıklama yapmadığını düşünüyorum. Burun sırtımı çok düşürdü ve burun deliklerimi çok daralttı, nefes alamıyorum. Burnumu kısaltıp burun köküne kıkırdak koydu ki aslında buna gerek bile yokmuş, çok yanlış ve gereksiz bi müdahaleymiş, ben aslında çok korktum kıkırdak deyince ama kağıt gibi ince deyip beni resmen kandırdı, ben ameliyattan sonra oraya dokundupumda o kıkırdağı ve kaynama sürecini hissettim, aklımı kaybetmek üzereydim. Burun kanatlarıma da kıkırdak koydu, üstelik bi önceki sene muayene için gittiğimde senin burun etin normal demişti ki ben heyecandan bunları hatırlayamadım, ameliyattan sonra tek tek düşününce hatırladım ve ne kadar yanlış bi karar verdiğimi gördüm. Sonuç beni hiç memnun etmedi. Aylardır her gün ağlıyorum. Günlerce ağzıma lokma koymadım. Zayıfladım. Stajyer avukattım stajım bitti ama mesleğime başlayamadım. Benim hayatımı mahvetti. Hakkımı helal etmiyorum bu dünyada azap çeksin inşallah. Ben aylardır cehennemi yaşıyorum. Hem görsel hem sağlık olarak beni bitirdi. Ameliyatla ilgili çok ketum davrandı. Hiçbir bilgi vermedi. Ben de bilmiyordum zaten, bilmediğim şeyle ilgili ne sorupta aydınlanacaktım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?