Eren Taştan’a ameliyat olanlar lütfen yorum yapın

MeridaBrave

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
292
83
98
Arkadaşlar merhaba, Eren hocaya ameliyat olan varsa tecrübelerini paylaşabilir, varsa foto paylaşabilir mi? Lütfen

Merhaba, uzun zamandır siteye girmiyordum başlığı şimdi gördüm. Eren beye iki sene önce ameliyat oldum ben. Çok şükür sonraki süreçte hiçbir problem yaşamadım. Oldukça doğal bir burnum oldu kimse anlamıyor estetik olduğunu. Kapalı olmuştum ben. Şimdiki fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama o zaman diğer doktorlara göre tuzluydu

merhaba, öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim Açıkçası ben Eren hocayla eylülde görüştüm muayene oldum, hatta ameliyat için randevu da aldım. Kendisi bana çok güven verdi ki zaten tecrübesi ve yeteneğiyle fazlasıyla da güven duyulmayı hak ediyor. Ama ben yine de daha da güvende hissetmek için ameliyat olan birkaç kişiyle konuşabilsem biraz daha içim rahat eder diye düşündüm; belki de ameliyat günüm yaklaştıkça korktum biraz ve cesaretim kırıldı. Çünkü ben normalde de aslında güzel bi kadın olduğumu düşünüyorum ve burnumdan da öyle çok büyük bir şikayetim yok. Sağlık olarak da çok sıkıntılı bir burun değil. Muayene sırasında da eren hoca sabırla uzun uzun bilgilendirdi tüm sorularıma cevap verdi. Bi kere söylendiği gibi soğuk ilgisiz vs hiç değil. Böyle yorumlar okumuştum öncesinde ama ne bekliyorlar ki karşılarında kendinden emin ve mesleğine yıllarını vermiş bir hekim olarak sırtlarını sıvazlayıp sıcakkanlı tavırlarla gülücükler saçmasını mı… Adam sonuçta ne gerekiyorsa söylüyor anlatıyor. Üstelik öncesinde yaptığı işlerle ilgili de fikir sahibi olmanızı sağlıyor… Fakaatt gel gelelim benim sorunuma… Açıkçası ben dediğim gibi çok şikayetçi değilim; yüzümün çok büyük bir değişim geçirmesini yani bambaşka biri olmayı istemiyorum, biraz Bundan korktum. Nedeni de muayene de herhangi bir simülasyon vs yapılmaması ve sonrası ile ilgili en ufak bir fikir yürütemem oldu. Biliyorum bu da çok mümkün değil ama en azından ufak tefek bir fikrim olsa belki biraz daha huzurlu olurdum. Zaten simülasyon yapıp yapmayacağını da sormayı unuttum ve o an yapılmadı. Galiba ameliyat öncesi görüşmede buna zaman ayıracaktı. Açıkçası ben muayenede bile biraz heyecanlıydım, o yüzden bunu sormayı unuttum ki zaten diğer sorularımı da tamamen önceden hazırlamıştım, notlarımdan sordum. Hocaya güvenim sonsuz ama sanırım ben hazır değilim. Çoookkk istiyorum ama cesaretim kırıldı …

Bu arada evet fiyatı da çok tuzlu… Bilseniz dudağınız uçuklar. Yani biraz da bu yüzden korktum çünkü tüm birikimimi bu ameliyata yatıracaktım ve sonunda en ufak bir risk bile alacak durumum yoktu. Ameliyat günü yaklaştıkça içimi bir korku sardı ve ya bi sorun olursa diye düşünmekten Kendimi alıkoyamadım malesef. Sonuç olarak yıllarca hayalini kurdum, çok yaklaştım ama korktum…. ÇOK UZUN UZUN YAZIP SİZİ SIKTIYSAM ÇOK ÖZÜR AMA GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİR KARAR VE SÜREÇ …

Bahar hanım tekrar merhaba… Rica etsem burnunuzun önce ve sonra halini özelden gönderebilir misiniz göndermek istemezseniz de anlarım tabiki
Eren hocaya gidecekken gitmedim korktum ama tabi pişman da değilim. Fakat 2024te mutlaka bu işi çözücem ve yine kendisine gideceğim.
Biraz da staj başlangıcı vs yapacağım için korkmuştum, bi sorun çıkarsa o psikolojiyle staja başlayamam diye korktum.
O kadar istiyorum ve o kadar zor bir karar ki bunu yaptıran biri olarak beni en iyi siz anlarsınız. Yazdığınız için de ayrıca tekrar teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.

bence burnunuz göze batacak kadar kötü değilse yaptırmayın, ben de yaptırdım neredeyse 2 ay olacak,şimdilik sonuçtan memnunum ama nefes almama sorunu için yaptırmamış olsaydım inanın çoktan pişman olmuştum, sosyal medya falan bu işin hep parlak yönünü gösteriyor, sadece güzellik için bu işlem yapılmamalı

İlginiz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim Ben de öyle düşünüyorum; fakat bu işin bi de psikolojik boyutu var, bazen derinlerde yatan bir sebep adını bile koyamazsak da bizi bu ameliyata götürüyor. Bi yandan da acaba bu kadar zararlı bir operasyon olsa Barış Çakır eşi Çiğdem Çakır’ın burnunu yapmıştı diye biliyorum. Sanırım yapmazdı. O açıdan kafam biraz karışık bu konuda.
Arven hanım peki siz kime opere oldunuz acaba?

Ben fuad Sofuoğluna yaptırdım, kendisinden istediğim gibi doğal bir burun yaptı, en büyük korkum yapay bir burun olmasıydı çünkü. Ama işte insanın hesaplamadığı şeyler başına gelebiliyor, benim doktorumun da sayfasında süreci çok rahat atlatanlar vardı ama benim öyle olmadı ilk üç gün ölüyorum sandım sürekli kusmaktan bitap düştüm antibiyotiklerimi içemedim enfeksiyona gider gibi oldu sonradan toparlandım, 24-25. Günlere kadar doğru dürüst ağzımı bile oynatamıyordum, yani süreç kişiden kişiye çok fark ediyor ameliyat ve anestezi benim bünyeme ağır geldi heralde, doktorumun tekniğinden şüphem yok dediğim gibi sayfasında ameliyat olduğu gün kahve içmeye gidenler süreci ne kadar kolay olduğunu anlatanlar gördüm, o yüzden sadece güzellik için yaptırsaydım diye pişman olurdum dedim. insan psikolojisi böyle anlarda neden yaptırdım diye sorgulatabiliyor o yüzden iyi düşünün, yaptıracaksınız da şimdiden hayırlı olsun umarım içinize sinen güzel bir burnunuz olur

Arven hanım çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun. Süreciniz zor olsa da atlatmanıza çok sevindim. Ben daha önce de ameliyat oldum, anestezi ile ilgili bi sorun yaşamadım.Dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiyor süreç sanırım.sağlıklı günler dilerim

Merhaba, Eren hocaya ameliyat oldunuz mu? Sonuçta memnun kaldınız mı acaba? Benim ameliyatımı yapan doktorum da eren hoca ile aynı teknikle çalışıyor. Sonrasında çok şişim oldu kalın derili olduğum için. Sizde de oldu mu ne kadar sürdü merak ettim. Teşekkür ederim

Oldum memnun değilim çok pişmanım hayatımı kararttı, asla estetik algısı olan biri değil, kendine fazla güveniyor… bir burun deliğim kapandı, nefes alamıyorum, bana yaptığı şey ben de çok kötü bi algı yarattı, burnumu yüzümün yukarısına taşımış gibi hissediyorum, hissetmiyorum öyle oldu. Aşırı pişmanım Sakın uzak durun. Fazla ihtiyacınız yoksa da hiç olmayın bu ameliyatı

Genelde dogal burunlar yapiyor. Siz neden memnun degilsiniz?

Siz eren taştana revizyon mu oldunuz? Yeni olduysanız belki sabretmek gerekiyordur zamanla oturacaktır. Revizyonda İyi bir dr olduğunu duyuyordum sizi memnun etmeyen ne oldu

Siz eren taştana revizyon mu oldunuz? Yeni olduysanız belki sabretmek gerekiyordur zamanla oturacaktır. Revizyonda İyi bir dr olduğunu duyuyordum sizi memnun etmeyen ne oldu
Hayır ilk ameliyat. Ben bana yeterince açıklama yapmadığını düşünüyorum. Burun sırtımı çok düşürdü ve burun deliklerimi çok daralttı, nefes alamıyorum. Burnumu kısaltıp burun köküne kıkırdak koydu ki aslında buna gerek bile yokmuş, çok yanlış ve gereksiz bi müdahaleymiş, ben aslında çok korktum kıkırdak deyince ama kağıt gibi ince deyip beni resmen kandırdı, ben ameliyattan sonra oraya dokundupumda o kıkırdağı ve kaynama sürecini hissettim, aklımı kaybetmek üzereydim. Burun kanatlarıma da kıkırdak koydu, üstelik bi önceki sene muayene için gittiğimde senin burun etin normal demişti ki ben heyecandan bunları hatırlayamadım, ameliyattan sonra tek tek düşününce hatırladım ve ne kadar yanlış bi karar verdiğimi gördüm. Sonuç beni hiç memnun etmedi. Aylardır her gün ağlıyorum. Günlerce ağzıma lokma koymadım. Zayıfladım. Stajyer avukattım stajım bitti ama mesleğime başlayamadım. Benim hayatımı mahvetti. Hakkımı helal etmiyorum bu dünyada azap çeksin inşallah. Ben aylardır cehennemi yaşıyorum. Hem görsel hem sağlık olarak beni bitirdi. Ameliyatla ilgili çok ketum davrandı. Hiçbir bilgi vermedi. Ben de bilmiyordum zaten, bilmediğim şeyle ilgili ne sorupta aydınlanacaktım ki.

Kanatlara koyduğu kıkırdak da hala sertlik var ve burun içim çok kuruyor, çok rahatsız edici bi durumdayım. Benim hayatımı mahvetti dilerim kendisi de gün yüzü görmesin.

Ayrıca burun kökün alçak deyip kıkırdak koydu, burun sırtını da indirince sanki burnum dümdüz olmuş gibi oldu. Burun sırtım çok güzeldi ve onu tamamen kaybettim. Akıl sağlığımı korumak için aylarca ilaçlarla ayakta kaldım. Bu bi insana bu kadar kolay yapılamaz. Üstelik çok ukalaca konuştu ama ben hep iyi doktor kendinden emin diye düşündüm ve korkularıma hislerime güvenmedim. Çok büyük hataydı. Bir de asla bir kbb çiye gidipte ne estetik ne dde revize olun. Estetik cerrahlar yapmalı bu işi. Sakın benim yaptığım yanlışı yapmayın

Ben burun sırtım incelsin, çok az düşsün burun ucum konuşurken düşüyordu düzelsin ve kanatlar küçülsün istedim ama insan aslında kendinde olanın normal olduğunu göremiyormuş. Bir de iyi bi doktor estetik algısı vardır bana yanlış bir şey yapmaz diye çok güvendim ve bu benim sonum oldu, ben bu dertle napıcam nasıl toparlicam bilmiyorum. Adam benim koskoca hayatımı çöpe attı resmen, özgğvenimi yerle yeksan etti. Hayat enerjimi çaldı, gözümdeki ışığı söndürdü. Eşimle çok zor günler geçiriyoruz. Boşanmanın eşiğine geldik. Ben intiharın eşiğine geldim. Kendimi çok seviyordum sadece daha iyi görünmek istedim. Kaldıramıyorum, dayanamıyorum. Çok ğrobleminizz yoksa bu ameliyatı olmayın, illa olacaksanız da estetik cerrahlara gidin.

ayrıca operasyon başlı başına çok zor bi operasyon, çok ağır bi ameliyat yani herkes kaldıramaz bunu, yüzünüzün tam ortasındaki kıkırdak yapıyla oynanıyor ve iyileşme süreciyle ilgili hiçbir bilgi vermiyor. Deviasyon yaptı bana mesela ve deviasyondan sonra artık neyden kaynaklanıyorsa bi deliğim tamamen kapandı. Nefes alamıyorum. Burun kıkırdağın uzun dedi evet biraz uzundu burun ucum, üçte 1 uzun dedi onu kısaltıcaz, kısalttı. Ben de böyle bu kadar değişiklik yaratacağını ben öngöremedim. Doğal sınırlarında olsun çok küçülmesin dedim. Adam bana yepyeni bi burun yaptı ve ben bunun altından nasıl kalkılır bilmiyorum. Şimdi revizyon için vicdan merhamet sahibi sağduyulu ve işini gereği gibi yapan hastayı anlamaya çalışan insanevladı bi doktor arıyorum. Her şeyimi vericem yeterki bana yeniden iyi hissettirsin çünkü bu adam benim yüz ifademin içinden geçti, kendimi bambaşka biri gibi hissediyorum.

Lütfen biri bana söylesin, burun sırtı geri gelir mi? Burun ucu biraz düşürülüp burun delikleri yeniden büyür mü? Bu durum düzelebilir mi? Ben aklımı kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…