Eren Taştan’a ameliyat olanlar lütfen yorum yapın

Lütfen biri bana söylesin, burun sırtı geri gelir mi? Burun ucu biraz düşürülüp burun delikleri yeniden büyür mü? Bu durum düzelebilir mi? Ben aklımı kaybetmek istemiyorum
Burun sirtina kikirdak ekliyorlar. Kanatlar kesildiyse eski haline geri gelmiyor aynisi bana da yapildi hatta benim burnumun 3te 2sini yok etmis. Belki daha fazlasini. Bende buyutucem ama formu komple bozuldu. Bu arada eren tastan iyi bir doktor dogal calisiyor. Cok zarar vermiyor. Barbie de yapmiyor. Belki siz begenmemissinizdir burnunuzu. Belki guzeldir?

Burun sırtımı çok inceltmiş burun sırtım çok güzeldi zaten, yapamayacaksa anlatsaydı istemezdim, bu kadar ince olsun istemedim. Çünkü burnum zaten kötü değildi. Burnum fotolarda bile çok garip çıkıyor. Asla olmadı. Üstelik o kadar daralmışki delikleri bi taraftan günün yarısından fazla nefes alamıyorum ordaki tıkanıklığı hissediyorum.üstelik yüzüme de olmadı yaptığı şey, ben estetik algısı olduğunu düşünmüyorum

Gerçekten hissettiklerinize çok üzüldüm, ben de ameliyat oldum ve memnuniyetsizliğim olmamasına rağmen bu ameliyatı uzun zamandır istememe rağmen ve şuan mutlu olmama rağmen bir anda mesela bir mağazada aynada kendimi gördüğümde afallıyorum. Yüzüm ifadem değişti bunu biliyorum, eski fotoğraflarıma baktığımda aslında doğallığın ne kadar büyük bir nimet olduğunu insanın karakterinin de buna göre şekillendiğini fark ediyorum. Ameliyat olalı ne kadar oldu sizin bilmiyorum ama inanın ödemler, kuruluk, yüze yakışmayan bir burun bunlar ilk aylarda olabilecek şeyler diye düşünüyorum aynı durum bende de var çünkü. Ani bir kararla revizyon doktorunu yanlış seçip pişman olma ihtimalini de düşünün. O sebeple Sabır şu aşamada kendimiz için yapabileceğimiz en doğru karar. Lütfen eşinize ve kendinize bunu yapmayın yine doktor araştırması yapın ama sabırla bekleyin

Ben 2016 da muayene olmuştum adı geçen doktora sonra bi şekilde ameliyat ettiği biriyle tanıştım aynı sizin tarif ettiğiniz gibiydi beğenmemiştim ve fiyatı piyasanın 2 katıydı o yüzden Tevfik sözende ameliyat oldum hem daha uygundu hemde hiçbir sorun yaşamadım revizyon için gözü kapalı tavsiye ederim

Ben eminim benimki gibi kararttığı bi sürü hayat var, hiçbirşey olmamış gibi de devam ediyor hayatına… Ben sizin kadar şanslı olamadım, çok pişman ve mutsuzum. Beni mahvetti. Tevfik sözüne de bi giderim yakın zamanda Ankara’ya gidicem. En azından bi fikir alırım.

Siz nasıl tanıştınız o kişiyle, bi de anlamadığım forumda bi tane bile kötü yorumunu görmedim. Bu insanlar neden konuşmuyor neden seslerini çıkarmıyorlar. Ben şu an çok kötüyüm kendi hayatımın derdine düştüm ama ahdım olsun biraz kendime gelince konuyu yargıya taşıyacağım. Bu sadece benim sorumluluğumda olamaz.

Mesela siz 2016dan bahsediyorsunuz, ben bu başlığı çok sonra açmıştım. Neden yazmadınız? Neden konuşmadınız? Neden uyarmadınız? Belki de bi insanın hayatını değiştirecektiniz? Neden…

Ben burdan herkesi uyarıyorum. Bakın başarılı doktor genel olarak hastalarını memnun eden değil tüm hastalarını memnun eden doktordur. Eren Taştan dan uzak durun. İsmi gibi kalbi olan bi adam o. Asla yaklaşmayın. Ben hasta olarak heyecanlıydım. Ama o profesyonel bi doktor olarak anlamalıydı ne istediğimi. Doğal sınırlar ve fazla küçültmeyin demek ne demek. Bana bunu neden yaptı ben zaten güzeldim benim hayatımı kararttı. Aylardır Antidepresan kullanıyorum. Bi insanın hayatı bu kadar mı ucuz. Ben zaten aylardır kendime kızıyorum. Ama bu durum düzelince yargıya gidicem. Bu kadar kolay olmayacak.

Bana özelden yazin nolur ben gerçekten iyi değilim yardıma ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…