- Konu Sahibi MeridaBrave
-
Burun sirtina kikirdak ekliyorlar. Kanatlar kesildiyse eski haline geri gelmiyor aynisi bana da yapildi hatta benim burnumun 3te 2sini yok etmis. Belki daha fazlasini. Bende buyutucem ama formu komple bozuldu. Bu arada eren tastan iyi bir doktor dogal calisiyor. Cok zarar vermiyor. Barbie de yapmiyor. Belki siz begenmemissinizdir burnunuzu. Belki guzeldir?Lütfen biri bana söylesin, burun sırtı geri gelir mi? Burun ucu biraz düşürülüp burun delikleri yeniden büyür mü? Bu durum düzelebilir mi? Ben aklımı kaybetmek istemiyorum
Burun sırtımı çok inceltmiş burun sırtım çok güzeldi zaten, yapamayacaksa anlatsaydı istemezdim, bu kadar ince olsun istemedim. Çünkü burnum zaten kötü değildi. Burnum fotolarda bile çok garip çıkıyor. Asla olmadı. Üstelik o kadar daralmışki delikleri bi taraftan günün yarısından fazla nefes alamıyorum ordaki tıkanıklığı hissediyorum.üstelik yüzüme de olmadı yaptığı şey, ben estetik algısı olduğunu düşünmüyorumBurun sirtina kikirdak ekliyorlar. Kanatlar kesildiyse eski haline geri gelmiyor aynisi bana da yapildi hatta benim burnumun 3te 2sini yok etmis. Belki daha fazlasini. Bende buyutucem ama formu komple bozuldu. Bu arada eren tastan iyi bir doktor dogal calisiyor. Cok zarar vermiyor. Barbie de yapmiyor. Belki siz begenmemissinizdir burnunuzu. Belki guzeldir?
Gerçekten hissettiklerinize çok üzüldüm, ben de ameliyat oldum ve memnuniyetsizliğim olmamasına rağmen bu ameliyatı uzun zamandır istememe rağmen ve şuan mutlu olmama rağmen bir anda mesela bir mağazada aynada kendimi gördüğümde afallıyorum. Yüzüm ifadem değişti bunu biliyorum, eski fotoğraflarıma baktığımda aslında doğallığın ne kadar büyük bir nimet olduğunu insanın karakterinin de buna göre şekillendiğini fark ediyorum. Ameliyat olalı ne kadar oldu sizin bilmiyorum ama inanın ödemler, kuruluk, yüze yakışmayan bir burun bunlar ilk aylarda olabilecek şeyler diye düşünüyorum aynı durum bende de var çünkü. Ani bir kararla revizyon doktorunu yanlış seçip pişman olma ihtimalini de düşünün. O sebeple Sabır şu aşamada kendimiz için yapabileceğimiz en doğru karar. Lütfen eşinize ve kendinize bunu yapmayın yine doktor araştırması yapın ama sabırla bekleyinHayır ilk ameliyat. Ben bana yeterince açıklama yapmadığını düşünüyorum. Burun sırtımı çok düşürdü ve burun deliklerimi çok daralttı, nefes alamıyorum. Burnumu kısaltıp burun köküne kıkırdak koydu ki aslında buna gerek bile yokmuş, çok yanlış ve gereksiz bi müdahaleymiş, ben aslında çok korktum kıkırdak deyince ama kağıt gibi ince deyip beni resmen kandırdı, ben ameliyattan sonra oraya dokundupumda o kıkırdağı ve kaynama sürecini hissettim, aklımı kaybetmek üzereydim. Burun kanatlarıma da kıkırdak koydu, üstelik bi önceki sene muayene için gittiğimde senin burun etin normal demişti ki ben heyecandan bunları hatırlayamadım, ameliyattan sonra tek tek düşününce hatırladım ve ne kadar yanlış bi karar verdiğimi gördüm. Sonuç beni hiç memnun etmedi. Aylardır her gün ağlıyorum. Günlerce ağzıma lokma koymadım. Zayıfladım. Stajyer avukattım stajım bitti ama mesleğime başlayamadım. Benim hayatımı mahvetti. Hakkımı helal etmiyorum bu dünyada azap çeksin inşallah. Ben aylardır cehennemi yaşıyorum. Hem görsel hem sağlık olarak beni bitirdi. Ameliyatla ilgili çok ketum davrandı. Hiçbir bilgi vermedi. Ben de bilmiyordum zaten, bilmediğim şeyle ilgili ne sorupta aydınlanacaktım ki.
Ben 2016 da muayene olmuştum adı geçen doktora sonra bi şekilde ameliyat ettiği biriyle tanıştım aynı sizin tarif ettiğiniz gibiydi beğenmemiştim ve fiyatı piyasanın 2 katıydı o yüzden Tevfik sözende ameliyat oldum hem daha uygundu hemde hiçbir sorun yaşamadım revizyon için gözü kapalı tavsiye ederimOldum memnun değilim çok pişmanım hayatımı kararttı, asla estetik algısı olan biri değil, kendine fazla güveniyor… bir burun deliğim kapandı, nefes alamıyorum, bana yaptığı şey ben de çok kötü bi algı yarattı, burnumu yüzümün yukarısına taşımış gibi hissediyorum, hissetmiyorum öyle oldu. Aşırı pişmanım Sakın uzak durun. Fazla ihtiyacınız yoksa da hiç olmayın bu ameliyatı
Ben eminim benimki gibi kararttığı bi sürü hayat var, hiçbirşey olmamış gibi de devam ediyor hayatına… Ben sizin kadar şanslı olamadım, çok pişman ve mutsuzum. Beni mahvetti. Tevfik sözüne de bi giderim yakın zamanda Ankara’ya gidicem. En azından bi fikir alırım.Ben 2016 da muayene olmuştum adı geçen doktora sonra bi şekilde ameliyat ettiği biriyle tanıştım aynı sizin tarif ettiğiniz gibiydi beğenmemiştim ve fiyatı piyasanın 2 katıydı o yüzden Tevfik sözende ameliyat oldum hem daha uygundu hemde hiçbir sorun yaşamadım revizyon için gözü kapalı tavsiye ederim
Siz nasıl tanıştınız o kişiyle, bi de anlamadığım forumda bi tane bile kötü yorumunu görmedim. Bu insanlar neden konuşmuyor neden seslerini çıkarmıyorlar. Ben şu an çok kötüyüm kendi hayatımın derdine düştüm ama ahdım olsun biraz kendime gelince konuyu yargıya taşıyacağım. Bu sadece benim sorumluluğumda olamaz.Ben 2016 da muayene olmuştum adı geçen doktora sonra bi şekilde ameliyat ettiği biriyle tanıştım aynı sizin tarif ettiğiniz gibiydi beğenmemiştim ve fiyatı piyasanın 2 katıydı o yüzden Tevfik sözende ameliyat oldum hem daha uygundu hemde hiçbir sorun yaşamadım revizyon için gözü kapalı tavsiye ederim
Mesela siz 2016dan bahsediyorsunuz, ben bu başlığı çok sonra açmıştım. Neden yazmadınız? Neden konuşmadınız? Neden uyarmadınız? Belki de bi insanın hayatını değiştirecektiniz? Neden…Ben 2016 da muayene olmuştum adı geçen doktora sonra bi şekilde ameliyat ettiği biriyle tanıştım aynı sizin tarif ettiğiniz gibiydi beğenmemiştim ve fiyatı piyasanın 2 katıydı o yüzden Tevfik sözende ameliyat oldum hem daha uygundu hemde hiçbir sorun yaşamadım revizyon için gözü kapalı tavsiye ederim
Bana özelden yazin nolur ben gerçekten iyi değilim yardıma ihtiyacım varGerçekten hissettiklerinize çok üzüldüm, ben de ameliyat oldum ve memnuniyetsizliğim olmamasına rağmen bu ameliyatı uzun zamandır istememe rağmen ve şuan mutlu olmama rağmen bir anda mesela bir mağazada aynada kendimi gördüğümde afallıyorum. Yüzüm ifadem değişti bunu biliyorum, eski fotoğraflarıma baktığımda aslında doğallığın ne kadar büyük bir nimet olduğunu insanın karakterinin de buna göre şekillendiğini fark ediyorum. Ameliyat olalı ne kadar oldu sizin bilmiyorum ama inanın ödemler, kuruluk, yüze yakışmayan bir burun bunlar ilk aylarda olabilecek şeyler diye düşünüyorum aynı durum bende de var çünkü. Ani bir kararla revizyon doktorunu yanlış seçip pişman olma ihtimalini de düşünün. O sebeple Sabır şu aşamada kendimiz için yapabileceğimiz en doğru karar. Lütfen eşinize ve kendinize bunu yapmayın yine doktor araştırması yapın ama sabırla bekleyin
Atamam bu bana iyi gelmiyorBana atar mısınız öncesi sonrası halini
Çok üzüldüm, sizi çok iyi anlıyorum ama belki size öyle geliyordur.Bana özelden yazin nolur ben gerçekten iyi değilim yardıma ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?