Ergen kızım

Aylinnu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2019
5
1
1
44
Merhaba hanımlar,14 yaşında kızım var ve kafası çok karışık.Bi hastamiyim diye sürekli kendine kafayı takiyor orası burası ağrıyor,hep mutsuz,tatminsiz.Yüzü hic gülmüyor.Benle sürekli tartışma halinde herşeye itiraz.Sizler yaşadınız mı tecrübeleriniz nelerdir lütfen söyleyin.

Açıkçası yeni neslin genel durumu bu. Biraz geç kalınmış ama ben buradan genel anlamda annelere hitap edeyim . lütfen çocuklarınıza sorumluluk verin inanın hayatının her alanında gelişiyor. Çocuklarda iki yaşında bireysellik öz benlik gelişimi başlar ve bir çok kişi buna iki yaş sendromu der oysa ki o süreçte çocukta herşeyi kendi yapma isteği uyanıyor ama aileler tarafından aman düşersin aman kirarsin aman bozarsin aman sen yapamazsın sen daha küçüksün ,yok üstün çamur olur vs vs diye diye sonra kendi sorumluluğunu alamayan yaşadığı her şey ağır gelen sorumluluk almayan gençler ve yetişkinler oluyor

benim kızımda da var aynı şeyler ve son bir kaç aydır mevcut.kizim 10 yaşında şuan.fakat ben bu durumu kardeşi olmasına bağlıyorum altı aylik bir bebeğim var.gececegini umuyorum.sizde de varmi son zamanlarda evinizde düzeninizde filan değişiklikler

benim kızımda da var aynı şeyler ve son bir kaç aydır mevcut.kizim 10 yaşında şuan.fakat ben bu durumu kardeşi olmasına bağlıyorum altı aylik bir bebeğim var.gececegini umuyorum.sizde de varmi son zamanlarda evinizde düzeninizde filan değişiklikler
[/QUOTE

Hayır,son 3 aydır böyle.Tek çocuk.Terapiste götürmeye basladim umarım iyi gelir

Merhaba hanımlar,14 yaşında kızım var ve kafası çok karışık.Bi hastamiyim diye sürekli kendine kafayı takiyor orası burası ağrıyor,hep mutsuz,tatminsiz.Yüzü hic gülmüyor.Benle sürekli tartışma halinde herşeye itiraz.Sizler yaşadınız mı tecrübeleriniz nelerdir lütfen söyleyin.
Benim kiz kardesim oyleydi muhtemelen 1 iki sene oyle devam edicek cok agresif oluyolar ergenlik cagindaki butun cocuklarda oluyor bu

Back
X