kendinizden cok seversiniz evlatlarınızı aman o ne istiyosa yapalım dersniniz o büyüsün okusun ilerde sıkıntı çekmesin der ve dilersiniz kızım 19 yaşında oğlak burcu cocugu ki burclarada onun sayesinde inanır oldum hırcın aksi asabi ve hep özgürce dolaşmak isteyen bir çoçuk evimizde kızımdan dolayı huzursuzluk çok evet gececek ama sanırım gecene kadar bende kendimden geçmiş olucam ne yapsam kabahat boşanmış bir çoçuk kızım ben önce kızım diyen annelerdenim evet her anne kadar evhamlıyım ama ne yaparsam yapim dünyasına giremiyorum özel ünivde tek başıma okutuyorum bölümü pdr sıkıntısı şu aralar hukuk fak okuyacakmış iide zamanında sana 5 tane ayrı derslerden özel hocalar tuttum annem kazanamadın özeli bile dedim tekrar hazırlan hayır dedin yatay geçişle kıbrısta hukuk okumak istedin tamam dedim babasıyla konuştu babası kabul etmedi anne babamı kırmam dedi şimdide anne olaydın da babam ın karşısında sen duraydın diyen sert mizaclı senin parana hiç açımıyorum babamın parasına acırım diyen babamda yaşamak istiyorum ara babamı orda kalıcam diyen orda kalınca 2 gün sonra dönen nerdesin kızım geç kaldın dediğimde 10 dk sonra geliyorum msj atan ki bu arada 20 kez aramışımdır 2 saat sonra gelen bir kız çoçugum var sınavım mı sanırım evet piskiyatrıda götürdümm psikologada arkadaşlarıylada uyuşamadıgı zamanlar oluyor ne yapacagım şaşırdım rabbim kimseleri evladıyla sınamasın.