• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ergen ve mutsuz kızım

Devlet okulunu kazansin tekrar okumak istiyorsa. Sizinle yasiyorsa sizin kurallarınıza uymali. Yok babasına aciyorsa kapi orada gitsin kalsin. Cok taviz verme. Kurallarını belirt.
haklısın hemde çok haklısın

anlatim tarziniz bile o kadar yumusakki anlasiliyor ne kadar uzerine titrediginizin..
kiziniz maalesef ne yaparsa yapsin sizin ona kizamadiginizin farkinda..
ve bunu kullaniyor..
arkadaslarin dedigi gibi biraz sert olmalisiniz.. cizgileriniz olmali..
evladiniz bile olsa bunlari asmamali..
insan evladini tabii ki cok sever sevecek ama fazlasiyla gostermemeli sevgisini..Q
sanirim annemle anlasamazsam babama giderim orda sorun yasarsam anneme donerim dusuncesi var..
eski esinizle konusup agiz birligi yapin..
sizin istemediginiz biseye oda izin vermesin..
boyle yaparsaniz ikili oynayamaz

merak etmeyin siz ona kizdiniz diye hemen disariya kosmaz.
anne anne gibi olmali kankaya baglanmamali iliski..
işte başaramadığım bu oldu hayır diyememek ama zararın neresinden dönersem kardır sanırım herkezin ortak düşüncesi benim değişmem varolun güç verdiniz bana...

Boşanmış olmanız psikolojisini bozmuş olabilir dicem ama tabii psikolog olmadığımdan bilemiyorum destek alsanız fena olmaz sanki...
4 psikoloğa 1 piskiyatr götürdüm nafile çözüm olmadı hepsi gayet sağlıklı asi birey bu da yapısı denildi...

öncelikle sabırla yazdığın için ve resmen kızımı anlattığın için sana çok tşk ederim evet sabır ve zamanla lakin tarifin birebir uyumlu ve yazdıgın her cümelene noktası noktasına katılıyorum mutlak gececek ama inanki bende 42 yaşındayım sanırım biraz delip gececek hayat sana hep güzellikler getirsin ...
bazı arkadaşlar dik dur ve bu kadar verici olma demişler kızına karşı ve çok haklılar..!

sorumluluklarını öğretin, maddi konularda biraz elinizi ayağınızı çekin, okul konusunda da dediğimi yapın o da kendini frenleyecektir. ve babasına gitmek istediğinde peki kızım kapı orda gidebilirsin ama haber vermeden de gelme deyin (sen kafana göre gidiyorsan bende kafama göre seni kabul ederim manasında)

sizi kaybetme yada sizin tarafınızdan değersiz hale gelme korkusu yaşarsa kendine çeki düzen verir...

Valla bizim komşu kızı var oğlak; anne beni öğretmen yap diyor, hata yapıyorsam tüm suç senin diyor annesine, sınırları zorlayan cümleler kuruyor, asabi, tembel, okulu bıraktı evde yatıyor.

Eşimin abisi de oğlak hep başkalarını suçluyor , 35 yaşında tek işte çalıştığı yok. Evde yatmak ona da iyi geliyor.

Kuzenim oğlak; o çalışıyor ama yine de cevresinde nasıl biridir diye sorulsa arızalı derler ona.

Hep bir problem var onlarda ::(

ergenlikle yada burçla alakası yok oğlak burçları gezmeyi sevmek yerine daha çok evcimendir. kendimden biliyorum

Lütfen net ve kesin konuşun kızınızla.
Biraz sert olacak ama, Kıbrıs'ta okumak istiyorsan yazın çalışacaksın ve masraflarını çıkaracaksın deyin.

Kıbrıs ta okumak nedir yahu hem de zaten okulun varken.

Okul pahalı, hayat pahalı şımarıklık yani.

Çok doğru yazmışsınız çok hevesliyse biraz sorumluluk alsın bir zahmet.

Kıbrıs ta okumak nedir yahu hem de zaten okulun varken.

Okul pahalı, hayat pahalı şımarıklık yani.

Çok doğru yazmışsınız çok hevesliyse biraz sorumluluk alsın bir zahmet.

Aynı şeyi ben de diyecektim aslında ama sanırım çok fazla müdahale ettim.
Kıbrıs'ta okumak bir masrafken orada ev tutalım, sinemaya gittik, okul için malzeme lazım, yaz tatilinde gelmiyorum gibi bahanelerle yine para isteyecek.

ah arkadaşım ah hani bi laf vardır ya deli benim delim kime şikayet edeyim..allah bizlere sabırlar versin.

22 yasindayim. Sert mizacli aksi bir cocuk oldum hep. Ama su laflari soyleyen kiziniza haddini bildirmek sizin annelik goreviniz. Boyle kiziniza cok zarar veriyosunuz. Bir baltaya sap olamaz bu gidisle sizi kirdimsa ozur dilerim ama.

Lütfen net ve kesin konuşun kızınızla.
Biraz sert olacak ama, Kıbrıs'ta okumak istiyorsan yazın çalışacaksın ve masraflarını çıkaracaksın deyin.
İNSAN KENDİNE HEDEF KOYMUŞSA ona göre çalışır ama benim kızım evet suçun en büyüğü bende çalışmıyayaım ama istediğim bölümü okuyayım diyenlerden...ve size sonuna kadar katılıyorum.

22 yasindayim. Sert mizacli aksi bir cocuk oldum hep. Ama su laflari soyleyen kiziniza haddini bildirmek sizin annelik goreviniz. Boyle kiziniza cok zarar veriyosunuz. Bir baltaya sap olamaz bu gidisle sizi kirdimsa ozur dilerim ama.
est kırılmadım ben herşeyi sevgiyle haletmek istedim çok kolay otur oturduğun yerde kendine gel demek saygı duydum koşulsuz sevgiyle halletmek istedim olmadı malesef olmadı elbette çok yıkıgım ve elbette bendede geçte olsa dank etti evlatta olsa banzen sevgiyle halledilemiyo malesef ki bazı olaylar...

ergenlikle yada burçla alakası yok oğlak burçları gezmeyi sevmek yerine daha çok evcimendir. kendimden biliyorum
:)siz evcimen bir oğlaksınız demekki ne mutlu size ama benim oğlak kızım tam bir özgürlüğüne düşkün biri bilemiyorum belkide burç degil etkili olan fıtratı...

Back
X