Ergenliğime geri döndüm sanırım :/

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
Selam kızlar,
Başlıktan anlaşıldıgı gibi ben ergenliğime geri dönüş yaptım:) kısaca özetlemek gerekirse, benim çoook sevdiğim bi müzik grubu var çok fazla bilinmeyen. Herkesin seveceği bi tarz değil çünkü müzikleri. Büyük bü hayran kitleleride yok haliyle. Ama ben yıllardır dinlerim şarkılarını. Konserlerini hep kaçırdım ama bir türlü kısmet olmadı gitmek.
Grubun gitaristi var youtube da tesadüfen kendi kanalını gördüm ve yüklediği videoları izledim müziğinden inanılmaz etkilendim. Çalarkenki girdiği ruh hali tavrı mimikleri gerçekten etkileyiciydi. En azından benim için öyle oldu.
Sosyal medya hesabımdan baktım yine videolarını bu arada takibe aldım tabi sonrasında o da beni takibe aldı. Baktım 1500 takipçisi 900 e yakında takip ettikleri var. Yani her hayranını takibe almışta olablr dedim.
Bitane videosu var beni en çok etkileyen ona yorum yazdım benim gibi yorum yazanlarda vardı ama hiç cvp vermemiş. Bana cvp yazdı gayet içten samimi bir uslubla. Mütevazi ve gercekten samimi biri oldugunu düşündüm. Ama bu günler içinde sürekli takip ediyorum fotograflarına bakıyorm videolarını tekrar tekrar izliyorum ama çok fazla tanınmadıgı için hakkında fazla bilgi edinemedim.
Ergen gibi stalk yapıp adam hakkında ne varsa öğrenmeye çalıştım. Bigün yine profilinde bakınırken bikaç videosunu ve fotografını beğendim. Ama gercekten güzel olanlarını seçtim ve beğendim eski tarihli olanlarda dahil.
Ertesi gün o da benim son paylaştıgım fotografımı beğendi. Gördüğümde inanılmaz heycanlanmıştım. Hala hatırladıkca gülüyorum kendime:)
Ben ergenlikte bile böyle sanatçı hayranlıgı yaşamamıştım. Ve arkadaş oldugumuz günden beri her hikayeme baktıgını görüyorum. Sırayla tüm hikayelere bakıyodur diyede kendimi durduruyorum:)
Keşke yakın zmaanda konserleri olsa hangi şehirde olsun gidicem mutlaka. Zaten küçük mekanlarda çıkıyolar. Ama özelden msj yazmamak içinde zor tutuyorum kendimi:)
biliyorum çok saçma bunlar ama günlerdir sürekli onu takip ediyorum paylaşımlarıda çok az ama yinede hep profilindeyim.
Dert olacak bi konu değil bu farkındayım ama geçici bir durumdur bu dimi?

Selam kızlar,
Başlıktan anlaşıldıgı gibi ben ergenliğime geri dönüş yaptım:) kısaca özetlemek gerekirse, benim çoook sevdiğim bi müzik grubu var çok fazla bilinmeyen. Herkesin seveceği bi tarz değil çünkü müzikleri. Büyük bü hayran kitleleride yok haliyle. Ama ben yıllardır dinlerim şarkılarını. Konserlerini hep kaçırdım ama bir türlü kısmet olmadı gitmek.
Grubun gitaristi var youtube da tesadüfen kendi kanalını gördüm ve yüklediği videoları izledim müziğinden inanılmaz etkilendim. Çalarkenki girdiği ruh hali tavrı mimikleri gerçekten etkileyiciydi. En azından benim için öyle oldu.
Sosyal medya hesabımdan baktım yine videolarını bu arada takibe aldım tabi sonrasında o da beni takibe aldı. Baktım 1500 takipçisi 900 e yakında takip ettikleri var. Yani her hayranını takibe almışta olablr dedim.
Bitane videosu var beni en çok etkileyen ona yorum yazdım benim gibi yorum yazanlarda vardı ama hiç cvp vermemiş. Bana cvp yazdı gayet içten samimi bir uslubla. Mütevazi ve gercekten samimi biri oldugunu düşündüm. Ama bu günler içinde sürekli takip ediyorum fotograflarına bakıyorm videolarını tekrar tekrar izliyorum ama çok fazla tanınmadıgı için hakkında fazla bilgi edinemedim.
Ergen gibi stalk yapıp adam hakkında ne varsa öğrenmeye çalıştım. Bigün yine profilinde bakınırken bikaç videosunu ve fotografını beğendim. Ama gercekten güzel olanlarını seçtim ve beğendim eski tarihli olanlarda dahil.
Ertesi gün o da benim son paylaştıgım fotografımı beğendi. Gördüğümde inanılmaz heycanlanmıştım. Hala hatırladıkca gülüyorum kendime:)
Ben ergenlikte bile böyle sanatçı hayranlıgı yaşamamıştım. Ve arkadaş oldugumuz günden beri her hikayeme baktıgını görüyorum. Sırayla tüm hikayelere bakıyodur diyede kendimi durduruyorum:)
Keşke yakın zmaanda konserleri olsa hangi şehirde olsun gidicem mutlaka. Zaten küçük mekanlarda çıkıyolar. Ama özelden msj yazmamak içinde zor tutuyorum kendimi:)
biliyorum çok saçma bunlar ama günlerdir sürekli onu takip ediyorum paylaşımlarıda çok az ama yinede hep profilindeyim.

o kadar güzel ve net anlatmışsın ki grubun adını sormaya çekindim :D

geçici olabilir ama bu şekilde anlatılan ve hissedilen bir duyguya ergenlik diyemem :D çok heyecanlı yazmış olmalısın konuyu, ben okurken bile heyecanla tek solkta okudum..

bence yaz gitsin :D küçücük dünya, belli olmaz ne olacagı

olabilir bence neden olmadın karsıdaki uşasılmaz biri degil oda bir insan . özelden yazabilirsin sizi cok sıkı takip ediyorum diye belki oda senden hoslndı
Yakışıklı değil hatta hiç bir arkadaşım beğenmiyor. Bu hayranlığın ne alaka diye dalga bile geçiyolar. Ama bence farklı bi havası ve trzı var. Yani bu müziklede ilgili değil sadece hali tavrı çok iyi bi insanmış izlenimi veriyo. Temiz samimi biriymiş gibi.

o kadar güzel ve net anlatmışsın ki grubun adını sormaya çekindim :KK70:

geçici olabilir ama bu şekilde anlatılan ve hissedilen bir duyguya ergenlik diyemem :KK70: çok heyecanlı yazmış olmalısın konuyu, ben okurken bile heyecanla tek solkta okudum..

bence yaz gitsin :KK70: küçücük dünya, belli olmaz ne olacagı
Evet heycanlı yazdım:) ama o fotograf beğeni bildirimini gördüğümdeki heycanımj anlatamam:) onun ismi ve gönderinizi beğendi yazısı yanyana :KK36: :oops: Arkadaşımın biri belki beğenmiştir seni olamazmı diyo ama banada çok inkansız geliyo sonra diyorumki insan hayranının neden fotografını beğenir :KK16:

Adamlar mı yoksa :p Kullanıcı adını görünce şeyaptım, valla neden olmasın, heyecanlı bir durum bence tadını çıkartın :)
Yok o grup değil :) ama onların tarzına yakınlar. Hemde nasıl heycanlı :KK16: dm den yazıp kendimi adama yürüyomuşum gibi izlenimide vermek istemiyorum ama yazmakta istiyorum :KK15:

arkadaşım redd fanıydı, soliste hayrandı. Telefonunda falan şarkıları vardı işte. Bi kere konserine gitti, tanıştılar, görüştüler ... sonra ne oldu bilmiyorum kızla görüşmüyorum. Ergenliğinizin tadını çıkarın bence :))

Ne alaka ergenlikle :)
Bende sukru ozyildiz hayraniyim:KK76:
Arada bakiyorum da pek bisey paylasmiyor sevgilisiylen mesgul herhal:63:
Ben stalkın kralını yaptım artık bütün yorumlarına beğenilerine baktım. Ve sadece kendi arkadaşlarına yorum yapmış cvp olarak. Onu takip edenlerin profiline girdim açık olanların, hiç fotoğraf beğenisi yapmamış hiçbirine. Kadın olanlardan bahsediyorum tabi :D annesini babasını ablasını yiğenini tüm sülaleyi tanıyorum artk :KK48:

Selam kızlar,
Ayda fieldin hayrani oldugu robbie williamsla evlendigi su dunyada senin neden sansin olmasin ki. Aynen devam. :) rast gele :)

arkadaşım redd fanıydı, soliste hayrandı. Telefonunda falan şarkıları vardı işte. Bi kere konserine gitti, tanıştılar, görüştüler ... sonra ne oldu bilmiyorum kızla görüşmüyorum. Ergenliğinizin tadını çıkarın bence :))
Konserlerine gitsem mutlaka tanışmak isterim ama şuan için yapabileceğim ne olabilir bilmiyorum:işsiz:

Eee o bisey paylastikca sen yorum yapacaksin. O sana yaparsa sohbet ilerleyecek bir sekilde. Yapmazsada zaten yapacak bisey yok :)
Aklıma hep şarkıcı Yaşar geliyo :)) imza gününde tanışmışlar şuan evli oldugu eşiyle :) eşi hayranmış yaşara orda tanışıp görüşmeye başlamışlar:) ahh ahh darısı bana olsa keşke :KK15:

Back
X