• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergenliğime geri döndüm sanırım :/

Yaa ne kadar guzell :))
Ergenlikle de ilgisi yok tabikii.
Dm den mesaj atin bence ne kaybedersiniz ki? :KK66:
Benim de var boyle bakip bakip ic gecirdigim biri keske cevap verse goruldu bile atmiyor zalimim oglu :KK70:
İlk yorum yazdıgımda cvp gelebileceğini hiç düşünmemiştim bile :)) üstüne hem ileriye yönelik bi cvp yazıp birde yorumumu beğenince acayip mutlu oldumm :))) ama şok anı fotografımı beğendiği zaman :))))ben mutlaka msj yazmalıyım :KK49:

İlk yorum yazdıgımda cvp gelebileceğini hiç düşünmemiştim bile :)) üstüne hem ileriye yönelik bi cvp yazıp birde yorumumu beğenince acayip mutlu oldumm :))) ama şok anı fotografımı beğendiği zaman :))))ben mutlaka msj yazmalıyım :KK49:
Kesinlikle yazmalisin. Hemde biran once yaz ki araya zaman girip unutmasin.
Sicagi sicagina iyice aklina gir :D

Merhaba. Yakın zamanda konseriniz var mı? Çok lönk diye oldu ama.
Merhaba :) konser takviminiz belli mi? Son konserinizi kaçırdım malesef:/ burdaki videolarla idare etmek yerine canlı dinlemek istiyorum artk :) 15 saniye yetersiz kalabiliyor :)

Ay çokmu saçma olmuş acaba? Yorumada yazmıştım düzenli oladak profilinizi ziyaret edip bu videonuzu dinliyorum diye.

Merhaba :) konser takviminiz belli mi? Son konserinizi kaçırdım malesef:/ burdaki videolarla idare etmek yerine canlı dinlemek istiyorum artk :) 15 saniye yetersiz kalabiliyor :)

Ay çokmu saçma olmuş acaba? Yorumada yazmıştım düzenli oladak profilinizi ziyaret edip bu videonuzu dinliyorum diye.
Hayır gayet güzel olmuş bence.:KK76:

Geçen arkadaşım aradı yusuf güney geliyo konserine gidelim tarkanda hayranıyla evlendi belki yusufta benimle evlenir dedi :KK70: sonuç olarak ben gitmedim
Hahhah :))) evlenme düşüncesi değilde bana cvp yazma ihtimalinde bile kalbim duracak gibi :KK48:

Msj yazdım 3 dakika sonra cvp yazdı :) merhaba yazmış gülücük koymuş istanbuldaki konser tarihini yazmış ankara henüz belli değil demiş. Bende takipteyim o halde teşekkür ederim yazdım. Sanırım iletişimimiz bundan ibaret kalcak :işsiz:

Back
X