- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Hic böyle birsey aklima gelmemisti:)Ama sonra beni bulabilirsiniz :)))) sosyal medya hesabından baksanız yoruma cvp yazılmış tek kişi benim ordan herkes görebilir ismimi :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic böyle birsey aklima gelmemisti:)Ama sonra beni bulabilirsiniz :)))) sosyal medya hesabından baksanız yoruma cvp yazılmış tek kişi benim ordan herkes görebilir ismimi :)))
içimde kalmasın diyorsan dene bence içinden gelenleri yazmak yerine bi kahve içmeye vs davet et. damdan düşer gibi ilanı aşk etmek biraz arabesk gibi olur diye düşündümBazen düşünüyorum yazsam içimden geçenleri ne kaybetcemki? En fazla kibar bi seklde teşekkür eder bidaha yazmaz msj. Ama belli bir hayran kitlesi oldugunuda düşünmüyorum ben zaten grubun dinleyicileri öyle fan olabilcek insanlar değil en fazla aynı ortamda tanışma durumları olabilir. Uzaktan böyle hayranlıklarını dile getireceklerini zannetmiyorum
Ahahah öyle amaCok guldurdun beni ya. Allah iyiligini versin.
Konu sahibi arkadasim ben bile heycanlandim ya. Ama bence biraz daha anlasilir adimlar at. Konser tarihini her hayran sorar. Senden hoslandiysa bile o adim atamaz sonucta az cok taninan biri sapik damgasi yeme ihtimali var. Ki bence bi hoslanti olmus ya niye sadece sana cevap vermis niye sadece senin fotonu begenmis. Baska bi hesaptan bi daha ozelden yaz bakalim o kisiye de cevap veriyo mu. Gerci konseri soran herkese verir cevap ya. Bilemedim.

Takip edemedim konuyu. Mesaj süper cevap verirse (inşş)Hahhah :))) evlenme düşüncesi değilde bana cvp yazma ihtimalinde bile kalbim duracak gibi![]()
HahahahKizlar fena gaza geldim bende şimdi bi şarkıcıya yazicam![]()
Şaka bi yana... kız flört etsene adamla. Deseydinya hangi şehirde olmamı isterdin diye
adama yazacak birsey birakmamissinki
Bu gençler işi bilmioHahahahİlahii çok güldüm
Hangi şehirde olmamı istersin
![]()
Ne zaman hikaye paylaşsam bakıyolütfen bi kişi tesadüf görüyodur hikayeni hatta en baştan tüm hikayelere bakarken seninkinide görmüş oluyodur dermii
yoksa valla gidip yazcam evlen benimle diye
bi yazı gördüm ne biliyim sen tüm fotoğraflarımı beğenince bende gidip düğün salonunu tuttum diye
aynı onun gibi
![]()
gurhan ogutucuyu bende cok begenirim sarkilarini da cok severim. sempatik ve sicak kanli birine benziyor. bence bi msj yazsan ters tepmeyebilir.
Yaaa ben zaten tam bir öküzümCok tatlisin yabu arada aklima sey geldi hani diyordun ya benim hangi şehirde olduğumu neden sormus olabilir diye adam belki davet bekledi senden
![]()
hep sonradan geldi aklıma keşke şöyle yazsaydım diye. Ama bi anda cvp verince hiç beklemiyodum aklıma ilk gelenleri yazdım. Muhabbeti uzatacak bişey yazmadım benim hatam hep
bi hikaye paylaşsa fotograf video paylaşsa ordan yürüycem msj yazcam hemen ama çok aktif değil. Konser gününü bekliyorum işte illaki bişey paylaşır bende msj yazarım bu konserinizide kaçırdım ay tüh olmadı istanbulda görüşelim bi kahve içelim siz bana uzuuuun uzun müzik anlatın ben dinlerim sonra belki geleceğimize dair planlar yaparız ne dersin yazarım hahahahh Şimdi baktımda gürhan öğütücüye adamlar grubunun solistiymiş ve adam über yakışıklınerden buldunuz nasıl anladınız ya hu![]()
tahmin ettim. belki de degildir.nerden buldunuz nasıl anladınız ya hu![]()
gurhan da gitarist. onunda 1600 takipcisi ve 900 takip ettigi var. guzel tesaduf.Şimdi baktımda gürhan öğütücüye adamlar grubunun solistiymiş ve adam über yakışıklıbenim gitarist (şair burda artık sahiplendiğini ve adamın ona ait oldugunu anlatmak istiyo) o kadar yakışıklı değil fazla sıradan yani dışarda onun gibi binlerce adam vardır ama tabiki onun ayrı bi havası var bana göre
kızlar gerçekten kim oldugunu yazmak isterdim ama korkuyorum şimdi belki sözlük yazarlarından tanıyan vardır yada sosyal medyadan bakınca direk benim ismimi görebilirsiniz yorumlarda
durdukyere ifşa olmayalım
![]()
baktım gercektende takip ve takipçi sayıları aynı ama gürhan öğütçünün 1000den fazla gönderisi var maşallah :)) ben sadece 30 gönderiye bakıyorum sosyal medyada pek aktif biri değil benim gitaristgurhan da gitarist. onunda 1600 takipcisi ve 900 takip ettigi var. guzel tesaduf.