• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergenliğime geri döndüm sanırım :/

Bazen düşünüyorum yazsam içimden geçenleri ne kaybetcemki? En fazla kibar bi seklde teşekkür eder bidaha yazmaz msj. Ama belli bir hayran kitlesi oldugunuda düşünmüyorum ben zaten grubun dinleyicileri öyle fan olabilcek insanlar değil en fazla aynı ortamda tanışma durumları olabilir. Uzaktan böyle hayranlıklarını dile getireceklerini zannetmiyorum
içimde kalmasın diyorsan dene bence içinden gelenleri yazmak yerine bi kahve içmeye vs davet et. damdan düşer gibi ilanı aşk etmek biraz arabesk gibi olur diye düşündüm

Cok guldurdun beni ya. Allah iyiligini versin. :halay:
Konu sahibi arkadasim ben bile heycanlandim ya. Ama bence biraz daha anlasilir adimlar at. Konser tarihini her hayran sorar. Senden hoslandiysa bile o adim atamaz sonucta az cok taninan biri sapik damgasi yeme ihtimali var. Ki bence bi hoslanti olmus ya niye sadece sana cevap vermis niye sadece senin fotonu begenmis. Baska bi hesaptan bi daha ozelden yaz bakalim o kisiye de cevap veriyo mu. Gerci konseri soran herkese verir cevap ya. Bilemedim.
Ahahah öyle ama :D :D deseydi keşke yanina uçakla her yer bi saat bana :D konser nerde demismismis. Ama çok heyecanlı 20 yıl geriye gittim bende backstreet boys'dan nick'e asiktim ama ozaman yoktuki facebook instagram olsaydi bugun evlenmis olurdum onunla kesin ahahaha KESIN :dondurma:

Gelişmeleri yazıcam mutlaka ama bi gelişme olursa tabi :KK64: konser günü tekrar msj yazcam işte konserinizi kaçırdım ama şu tarihte istanbulda olcam diye bana kalsa bi kahve içmeeye davet ederin ama burda bi arkadaş yazmış yanlış anlayablr diye :KK64:

Ne zaman hikaye paylaşsam bakıyo :21:lütfen bi kişi tesadüf görüyodur hikayeni hatta en baştan tüm hikayelere bakarken seninkinide görmüş oluyodur dermii :KK70: yoksa valla gidip yazcam evlen benimle diye :KK30::KK70:bi yazı gördüm ne biliyim sen tüm fotoğraflarımı beğenince bende gidip düğün salonunu tuttum diye :KK70::KK70::KK70::KK70: aynı onun gibi:KK70:

Ne zaman hikaye paylaşsam bakıyo :21:lütfen bi kişi tesadüf görüyodur hikayeni hatta en baştan tüm hikayelere bakarken seninkinide görmüş oluyodur dermii :KK70: yoksa valla gidip yazcam evlen benimle diye :KK30::KK70:bi yazı gördüm ne biliyim sen tüm fotoğraflarımı beğenince bende gidip düğün salonunu tuttum diye :KK70::KK70::KK70::KK70: aynı onun gibi:KK70:

Cok tatlisin ya :D bu arada aklima sey geldi hani diyordun ya benim hangi şehirde olduğumu neden sormus olabilir diye adam belki davet bekledi senden o_O

Cok tatlisin ya :KK70: bu arada aklima sey geldi hani diyordun ya benim hangi şehirde olduğumu neden sormus olabilir diye adam belki davet bekledi senden o_O
Yaaa ben zaten tam bir öküzüm :bicak: hep sonradan geldi aklıma keşke şöyle yazsaydım diye. Ama bi anda cvp verince hiç beklemiyodum aklıma ilk gelenleri yazdım. Muhabbeti uzatacak bişey yazmadım benim hatam hep :olamaz: bi hikaye paylaşsa fotograf video paylaşsa ordan yürüycem msj yazcam hemen ama çok aktif değil. Konser gününü bekliyorum işte illaki bişey paylaşır bende msj yazarım bu konserinizide kaçırdım ay tüh olmadı istanbulda görüşelim bi kahve içelim siz bana uzuuuun uzun müzik anlatın ben dinlerim sonra belki geleceğimize dair planlar yaparız ne dersin yazarım hahahahh :KK71::KK71::KK71:

nerden buldunuz nasıl anladınız ya hu :eek:
Şimdi baktımda gürhan öğütücüye adamlar grubunun solistiymiş ve adam über yakışıklı :KK70: benim gitarist (şair burda artık sahiplendiğini ve adamın ona ait oldugunu anlatmak istiyo) o kadar yakışıklı değil fazla sıradan yani dışarda onun gibi binlerce adam vardır ama tabiki onun ayrı bi havası var bana göre :KK36: kızlar gerçekten kim oldugunu yazmak isterdim ama korkuyorum şimdi belki sözlük yazarlarından tanıyan vardır yada sosyal medyadan bakınca direk benim ismimi görebilirsiniz yorumlarda:KK70: durdukyere ifşa olmayalım :KK70:

Şimdi baktımda gürhan öğütücüye adamlar grubunun solistiymiş ve adam über yakışıklı :KK70: benim gitarist (şair burda artık sahiplendiğini ve adamın ona ait oldugunu anlatmak istiyo) o kadar yakışıklı değil fazla sıradan yani dışarda onun gibi binlerce adam vardır ama tabiki onun ayrı bi havası var bana göre :KK36: kızlar gerçekten kim oldugunu yazmak isterdim ama korkuyorum şimdi belki sözlük yazarlarından tanıyan vardır yada sosyal medyadan bakınca direk benim ismimi görebilirsiniz yorumlarda:KK70: durdukyere ifşa olmayalım :KK70:
gurhan da gitarist. onunda 1600 takipcisi ve 900 takip ettigi var. guzel tesaduf.

gurhan da gitarist. onunda 1600 takipcisi ve 900 takip ettigi var. guzel tesaduf.
baktım gercektende takip ve takipçi sayıları aynı ama gürhan öğütçünün 1000den fazla gönderisi var maşallah :)) ben sadece 30 gönderiye bakıyorum sosyal medyada pek aktif biri değil benim gitarist :KK48:

Back
X