• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergenlik anıları

İnsan her yaşta hata yapar daha nice hatalar yapacaksın yapacağız :) önemli olan kafana takmamak 30 yıllık hayatımda herşeyi kafaya takacak olsaydım evin yolunu bulamazdım heralde :) bir hata yaptın mı olan olmuş diyeceksin zaten aynı hatayı bir daha yapmazsın.

Adı üstünde ergenlik.
Beynimiz yerine kalbimizle hareket ettiğimiz yıllar.
Kendinizi hatalarınızla sevmeyi öğrenmeniz gerek. Eger o gün o hatalari yapmasaydınız bugün siz,siz olamazdınız bir de bu yönden bakın.
Takiyorumda takili kalmiyorum diyeyim:)) isin sirri KABUL ETMEK.. bi sekilde olan olmus ve degistirecegin bi durum yok..bunu kendine soylersen ikna olursan kolay olur

Çok teşekkür ederim bir nebze rahatladım. Dediklerini düşünmeye ve yapmaya çalışacağım. Bozuk saat gibi takılı kalmamayı öğrenmem lazım...:))

Evet var mesela ben. Lisede yanlis arkadaşlıklar kurdum yanlis yollara girdim. Annemle babami cok uzdum. Bazen pismanliklarim oluyor. Cunku onlar cok iyi insanlar ve hak etmiyorlardi

Amann ne dereler aktı üstünden.
O zamanki kızla şuanki olduğum kadın arasında milyonlarca fark var.
İyi ki o çılgın ve asi kız oldum da şuan bu derece hiçbir şeyde gözüm olmadan, kendime göre doğru bulduğum bir hayatı kurabildim.
Hatalar önemsizdir, çünkü her biri sizi oya gibi işler ve şekillendirir.

Böyle şeyler için üzülmeyin, sizin kişiliğiniz önemli. Tabi ki arkadaşlarınızın hayatınızı etkilediği tartışılmaz ama geçmiş gitmiş işte.

Bir de yanılmalar sadece ergenlikte olmuyor. Birkaç yıl önce evime girip çıkan, sakin kendi halinde , evli barklı dediğim komşumun evli erkeklerle para karşılığı takıldığını öğrendim.:bicak:

Amann ne dereler aktı üstünden.
O zamanki kızla şuanki olduğum kadın arasında milyonlarca fark var.
İyi ki o çılgın ve asi kız oldum da şuan bu derece hiçbir şeyde gözüm olmadan, kendime göre doğru bulduğum bir hayatı kurabildim.
Hatalar önemsizdir, çünkü her biri sizi oya gibi işler ve şekillendirir.
ben şuan çok sakin biri oldum duruldum

Böyle şeyler için üzülmeyin, sizin kişiliğiniz önemli. Tabi ki arkadaşlarınızın hayatınızı etkilediği tartışılmaz ama geçmiş gitmiş işte.

Bir de yanılmalar sadece ergenlikte olmuyor. Birkaç yıl önce evime girip çıkan, sakin kendi halinde , evli barklı dediğim komşumun evli erkeklerle para karşılığı takıldığını öğrendim.:bicak:

yok daha neler biri gelip söylese iftira derim :))

ben şuan çok sakin biri oldum duruldum
Sizde böyle bir fayda sağlamış.
Ben öyle bir ergenlik geçirdim ki ailem nasıl kalpten gitmedi, aklım almıyor.
Yani benimkine göre sizinki oldukça masumdur, tek yapmadığım illegal bir ürün falan kullanmadım.
Onun dışında 14 yaşımda barlardan çıkmaz, okula uğramaz, sahte izinler düzenler günlerce telimi açmazdım.
Polis falan beni arardı yani o derece manyaktım.
Maddi meseleye hiç girmiyorum bile tüm okul dershane servis paramı da yerdim, ailem sene sonunda bir araba parası borç ödemişti her yere.

Çocuklarım 1 tanesini yapsa eve falan kapatırım o derece baş edilemezdim.
Ben de şuan hanım hanımcık oldum ama asi ruhum ve özgüvenim hiç değişmedi.

:skandal::KK57:

Hepimiz yaptık saçmalıklar bazen aklıma gelince ben bunu nasıl yaptım diyorum kızıyorum kendime. Ama o hataları yapmasaydim şimdiki olgunluguma erisemezdim o hatalar beni geliştirdi buyuttu . Eğer başkalarının ve sizin hayatinizi derinden etkileyecek hatalar değilse unutun gitsin.. yalnız değilsiniz

Sizde böyle bir fayda sağlamış.
Ben öyle bir ergenlik geçirdim ki ailem nasıl kalpten gitmedi, aklım almıyor.
Yani benimkine göre sizinki oldukça masumdur, tek yapmadığım illegal bir ürün falan kullanmadım.
Onun dışında 14 yaşımda barlardan çıkmaz, okula uğramaz, sahte izinler düzenler günlerce telimi açmazdım.
Polis falan beni arardı yani o derece manyaktım.
Maddi meseleye hiç girmiyorum bile tüm okul dershane servis paramı da yerdim, ailem sene sonunda bir araba parası borç ödemişti her yere.

Çocuklarım 1 tanesini yapsa eve falan kapatırım o derece baş edilemezdim.
Ben de şuan hanım hanımcık oldum ama asi ruhum ve özgüvenim hiç değişmedi.

Hey maşaALLAH ne cevherler varmış :)))

Back
X