Göz ameliyatı riski fazlaysa hiç olma değilse psikolojin için ol tabiki.
Artık çalışıyorum ailem izin vermesede olabilirim demişin ama yasin 19 da olsa Küçüksun annelerı ikna et güzelliklé olsun hersey. Ben nasılsa çalışıyorum olarak düşünme .
Sana abla tafsiyesi olarak kimseyi takma kendine güven derim. Sen kendine guvendikce kafanà taktiğin durumu kimse farketmeyecek bile.
Yıllar önce ortaokulda bir arkadas vardı ismi de Tuğbay dı. Sesi okadar ince okadar cirtlak bir sestiki. Ona da sese bak deyip gulerlerdi bazı arkadaşlar. Hatta kitap okurken sesli gerçekten öğretmen bile gulerdi.
Okadar azimli kendine güvenliydi ki siir yarışmalarına ,özel günde okuma seçmelerine katılırdı asla umursamazdi. Kitap okuma zamanı parmak inmez mutlaka o da okurdu ..
Bir gün gelmedi okula hasta olmuş. Dalga geçen arkadaslarimiz tuğba dà olsaydı o okurken enerjimiz yukseliyo tarzında yorum yapildi. Hepimiz çok seviyorduk ve gerçekten sesi değil bi zaman sonra özgüveni okadar hoşumuza gidiyorduki.
Hala daha çok nadir toplanilsa da başı çeker herkez tuğba da olsun, geliyor dimi der

Sen içine kapandikca olmayan birsey bile ortaya çıkar kusur görünür. Yapı olarak kendini değiştirmelisin. Çünkü gözünden ameliyat yapılsa zamanla başka biryerine kafanı takarsin.
Herşey görsellik değil asla huy güzel olmayınca güzellik çirkin gelir insana. Ki eminim güzel bir kizsin fazla da değilmiş zaten kafana takma .
Dünyanın ennnn tatlı varlıkları çocuklardir ama bir okadar da acımasız. Çocukluk işte eski günleri düşünme .
Yeni bir sayfa aç kendine güven