Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

frezyacım geçmş olsun cnm,acil şifa diliyorum,bu sabah konusu oldu bizdede kızımın dolabında şu yağlı gevrekler var ya onladan bi tane buldum benden saklamış ,maalesef benim kızım da dışarda her bişeyi yer,ama oğlum ben sağlıksız demişsem hayatta yamez ,bakalım ergenliğe gelincede dinleyecek mi,

günaydın tatlım....

çok geçmiş olsun...neyse ki kötü birşey olmamış yani demem Allah beterinden saklasın...

ah bu çocuklar hep böyle....söz dinlemezler...kötü birşey olunca " annecim haklıymışsın söz bir daha seni dinleyeceğim" derler iyileşir iyileşmez sözlerini unuturlar...

canım benim üzülme hepsi böyle...tek başına değilsin Frezyam:1hug:

roşum teşekür ederim cnm inşllah dinler
cnm benmki gizli yiyo dişarda ben görsem asla izin vermem
ama işte özeniyo dişardakıler halbukı evede hiç eksik birşeyi yok am malesefkı dişardaki sağlıksız yiyecekler daha cazıp cnm

günaydın sardoşum çok sağol balıma
ya sorma dün oğluma diyorum en güzel anneler günü hediyesi verdin bana
dediğin gibi allah beterınden saklasın cnm öptüm:Saruboceq:

frezyam canım çok geçmiş olsun..ah bu çocuklar hep böyleler...
gerçekten ucuz atlatmışsınız.onların canı acıyınca bizim yüreğimiz kanıyo..ama yaramazlar anlamıyolar ki..genede allah beterinden korusun.seni ver ergenini çok öpüyorum canımın içi...Şeniz

çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın benim oğluşumda bir kaç gün öncesine kadar çok hastaydı şimdi iyiçok şükür allah hepimizin evlatlarını korusun :Saruboceq:

slm arkadaşlar a.s.
Anneler gününüz kutlu olsun öpüyorum yanaklarınızdan..Şeniz
güzel bir hafta sonu geçirdim .hihoyyyt
umarım sizin gününüzde güzel geçmiştir..

murgizinannesi,gözünüz aydın olsun..Rabbim inş ,devamını istediği yerlerde görev yapmayı nasip etsin..sağlıkla inş..

FREZYA.çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin.. şimdi nasıl ergenimiz umarım daha iyidir..a.s.

Hayırlı günler ergen annelerimiz...
Freyzam çok geçmiş olsun oğluşuna:teselli:

Ben anneyim
Ben anneyim,çocuklarımı dünyadaki herşeyden fazla severim
Ben anneyim onların derdi benim derdim
Ben anneyim,onlar benim eşsiz güzellikteki gonca güllerim
Her birini gönlümün ta derinliklerinde severim

Onların mutluluğu ile katmer, katmer açar
sevinç çiçeklerim..
Ben anneyim,hep onların yarınını düşünmekle geçer
uykusuz gecelerim..
Onların hayatlarına dairdir,uykusuz gecelerim

Ben anneyim, çocuklarım için canımı veririm
Öyle ki sihirli bir değneğim olsunda,
Bütün arzularını onlara vereyim isterim
Ben anneyim,onların ebediyen mutlu,
huzurlu ,başarılı olmaları ALLAH tan tek dileğim...

Hacı Osman Ayyıldız...

Canım,çok geçmiş olsun.a.s.Dışarıda satılan yiyeceklere çok dikkat etmek lazım gerçektena.s ama uzakta tutmak öyle zorki:sm_confused:

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekür ederim
iyiki varsiniz allah hepinizden razi olsun
çok şükür oğlum iyi dr verdiği ilaçlara devam ediyoruz
hepinizi çok öpyorum iyi akşamlar...

Canım,çok geçmiş olsun.a.s.Dışarıda satılan yiyeceklere çok dikkat etmek lazım gerçektena.s ama uzakta tutmak öyle zorki:sm_confused:

CNM BENİM ÇOK HAKLSIN DİŞARDAKİ SATILAN YİYECEKLER HİÇ SAĞLIKLI DEĞİL FAKAT DİNLEYEN YOK.
AMA BUĞÜN OKULA KENDİM YEMEK GÖTÜRDÜM ÇÜNKÜ DR BİR KAÇ GÜN KATI GİDALAR YEMESİ GEREK DEDİ
KIZIMLA ZOR OLUYO AMA O GEZMİŞ OLDU .
ÖPTÜM CNMa.s.a.s.Şeniz

frezya canım çok geçmiş olsun allah şifa versin şimdi nasıl iyimi canım ayrıca arkadaşlar tşk ederim tebrikleriniz için darısı tüm annelerin başına allah çocuklarınızın yardımcısı olsun çok çalıştı yoruldu ama neyse kurtuldu allhım herşeyin hayırlısını versin inş allah onları bize bağışlasın hepinizi ve ergenlerinizi çok öpüyorum:1hug:a.s.

günaydınnnnnnn günaydınnnnnnnnn......
hemen çıkıcam ama bi selam ediyim dedim.frezyam oğluşun nasıl oldu...
kızlar sizleri ve ergenlerinizi öpüyorummmmm

Günaydınlaın en güzeli ,
Dünyanın en Güzel ergen Annelerine gelsin..
kızmetsizkedim hayırdır açelecisin sabah sabah..
bu gün benimde işlerim var..çıkmalıyım..

bu gün ufak oğlum,arkadaşının doğum gününe gidecek.. tabiki hediyesiz olmaz..
Annneeeee,Babamdan para istermisin ,
sabah istedim hafifden çıldırır gibi oldu eşim yaa bunlar ne yapıyor bu kadar parayı,gençlere para yetiştirmek zordur..kimi çocuk var anlık harcar ,kimiside tutumludur akıllı harcar..onların düşüncesine göre para, harcamak için varmış..:roflol:

teşekürederim ablacim çok sağol öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…