- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
slm arkadaşlar nasılsın
ben dün erğenimle hastande geçirdim tüm günümü
oğlum çumaertesi gecesi çok hastalandı
ve akabınde kusma ve isal ateş devam edince dün acile götürdük
tam 5 saat serom takılı kaldı çünkü hiçbirşey yemediği için besin zeyrlemesi olmuş kuzum
dişarda yedikleri sanırım bozuk çikmiş ondan oldu söylüyorum yeme diye ama laf dinlemiyo gende ben üzüldüm tamam enne söz baklaım kaçgün devam edecek sözü
hepiniiz çok öpyorum .
frezyacım geçmş olsun cnm,acil şifa diliyorum,bu sabah konusu oldu bizdede kızımın dolabında şu yağlı gevrekler var ya onladan bi tane buldum benden saklamış ,maalesef benim kızım da dışarda her bişeyi yer,ama oğlum ben sağlıksız demişsem hayatta yamez ,bakalım ergenliğe gelincede dinleyecek mi,
günaydın tatlım....
çok geçmiş olsun...neyse ki kötü birşey olmamış yani demem Allah beterinden saklasın...
ah bu çocuklar hep böyle....söz dinlemezler...kötü birşey olunca " annecim haklıymışsın söz bir daha seni dinleyeceğim" derler iyileşir iyileşmez sözlerini unuturlar...
canım benim üzülme hepsi böyle...tek başına değilsin Frezyam:1hug:
frezyam canım çok geçmiş olsun..ah bu çocuklar hep böyleler...slm arkadaşlar nasılsın
tam 5 saat serom takılı kaldı çünkü hiçbirşey yemediği için besin zeyrlemesi olmuş kuzum
dişarda yedikleri sanırım bozuk çikmiş ondan oldu söylüyorum yeme diye ama laf dinlemiyo gende ben üzüldüm tamam enne söz baklaım kaçgün devam edecek sözü
hepiniiz çok öpyorum .
çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın benim oğluşumda bir kaç gün öncesine kadar çok hastaydı şimdi iyiçok şükür allah hepimizin evlatlarını korusun :Saruboceq:slm arkadaşlar nasılsın
hepiniiz çok öpyorum .
murgizinannesi,gözünüz aydın olsun..Rabbim inş ,devamını istediği yerlerde görev yapmayı nasip etsin..sağlıkla inş..mrb günaydın nasılsınız ben sizlere haber vermek istedim oğlumun mecburi hizmet yeri belli oldu yani bize dbakır yolu göründü dbakırın bir köyüne çktı biliyorsunuz ablası da orda zaten ilk tercihi oydu zaten iki ay falan kalıp uzmanlık için izmirde hangi hastane oluesa orada gelip başlıyacak hayırlısı artık öpüyorum
slm arkadaşlar nasılsın
hepiniiz çok öpyorum .
slm arkadaşlar nasılsın
hepiniiz çok öpyorum .
Canım,çok geçmiş olsun.a.s.Dışarıda satılan yiyeceklere çok dikkat etmek lazım gerçektena.s ama uzakta tutmak öyle zorki:sm_confused:
günaydınnnnnnn günaydınnnnnnnnn......
hemen çıkıcam ama bi selam ediyim dedim.frezyam oğluşun nasıl oldu...
kızlar sizleri ve ergenlerinizi öpüyorummmmm
frezya canım çok geçmiş olsun allah şifa versin şimdi nasıl iyimi canım ayrıca arkadaşlar tşk ederim tebrikleriniz için darısı tüm annelerin başına allah çocuklarınızın yardımcısı olsun çok çalıştı yoruldu ama neyse kurtuldu allhım herşeyin hayırlısını versin inş allah onları bize bağışlasın hepinizi ve ergenlerinizi çok öpüyorum:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?