- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
Hayırlı günler ergen annelerimiz....
Gece 1.30 kadar kermeste satılacak olan malzemeleri pişirmekle uğraştım. Nihayet kızlarımla birlikte okullarına gönderdim...
Evdeki işlerim bitince de kermese katılmaya giderim artık...
Ergenim kendi sınıfın da görevli B.kızım da küçüğümün sınıfın da yani ben sadece pişirme ve hazırlama dayımkaydirigubbakcemile3Dertleri oluyor ama faydaları da var kuzucuklarımınkaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.hepinizi öpüyorum...
sevgili :1hug:ergen anneleri günaydınŞeniz
"ANNELER GÜNÜ"nüz kutlu olsuna.s.
ablacım hayırlı olsun.a.s..sana en güzel anneler günü hediyesi oğluşunun başarısı...ama annelerin görevi hiç bitmiyo..kocaman olsalarda anneler her zaman evlatlarının peşinde...mrb günaydın nasılsınız ben sizlere haber vermek istedim oğlumun mecburi hizmet yeri belli oldu yani bize dbakır yolu göründü dbakırın bir köyüne çktı biliyorsunuz ablası da orda zaten ilk tercihi oydu zaten iki ay falan kalıp uzmanlık için izmirde hangi hastane oluesa orada gelip başlıyacak hayırlısı artık öpüyorum
mrb günaydın nasılsınız ben sizlere haber vermek istedim oğlumun mecburi hizmet yeri belli oldu yani bize dbakır yolu göründü dbakırın bir köyüne çktı biliyorsunuz ablası da orda zaten ilk tercihi oydu zaten iki ay falan kalıp uzmanlık için izmirde hangi hastane oluesa orada gelip başlıyacak hayırlısı artık öpüyorum
mrb günaydın nasılsınız ben sizlere haber vermek istedim oğlumun mecburi hizmet yeri belli oldu yani bize dbakır yolu göründü dbakırın bir köyüne çktı biliyorsunuz ablası da orda zaten ilk tercihi oydu zaten iki ay falan kalıp uzmanlık için izmirde hangi hastane oluesa orada gelip başlıyacak hayırlısı artık öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?