Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı günler ergen annelerimiz....
Gece 1.30 kadar kermeste satılacak olan malzemeleri pişirmekle uğraştım. Nihayet kızlarımla birlikte okullarına gönderdim...
Evdeki işlerim bitince de kermese katılmaya giderim artık...
Ergenim kendi sınıfın da görevli B.kızım da küçüğümün sınıfın da yani ben sadece pişirme ve hazırlama dayımkaydirigubbakcemile3Dertleri oluyor ama faydaları da var kuzucuklarımınkaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.hepinizi öpüyorum...

mrb günaydın nasılsınız ben sizlere haber vermek istedim oğlumun mecburi hizmet yeri belli oldu yani bize dbakır yolu göründü dbakırın bir köyüne çktı biliyorsunuz ablası da orda zaten ilk tercihi oydu zaten iki ay falan kalıp uzmanlık için izmirde hangi hastane oluesa orada gelip başlıyacak hayırlısı artık öpüyorum

Canıım,eline koluna sağlık.:1hug:Ben de pzt. iki çeşit kurabiye yapıcam.a.sÖğretmenlerine götürecek.a.sTürkçe öğretmenleri,iyi not alanlara yaptırıyormuş.Yapıcaz artık mecbur.yerimsenibenHer şey ergenlerimiz için.a.s.Anneliğin sonu yokkaydirigubbakcemile5

ablacım hayırlı olsun.a.s..sana en güzel anneler günü hediyesi oğluşunun başarısı...ama annelerin görevi hiç bitmiyo..kocaman olsalarda anneler her zaman evlatlarının peşinde...

tşk ederim canım evet güzel bir hediye bana ama canları sağolsun o bize eb güzel hediye darısı senin çocuklarına anneler gününü de kutluyorum kısmetsiz kedicik öpüyorumŞeniz:1hug:a.s.

günaydın günaydın günaydınnnnn......hihoyyythihoyyyt
nasılsınız dostlar..bugün nedense kendimi pek bi enerjik hissediyorum.niyeyse..gerçi işlerimde çok ama..ergenimin mezuniyet gecesi için koşturanlardan biride benim.(sınıf annesi olunca)bi taraftamn sınav yaklaşıyo..bi taraftan bu tantana....of of..
sizleri ve ergenlerinizi kocamannnnnnnnnnn öpüyorum..Şeniz

günaydın güzeller,yeni başlayan hafta hepimize bahar güneşinin güzelliklerini getirsin...
eltim yavaş ol bidanem bütün kk ya enerjini yansıttın ,saa kalmıcak sora kıs ,nazar etçen kendini ,tütüh maş.

hayırlısı olsun ablacım ,en güzel hediyeyi sen almışsın ne mutlu sana,rabbim bizlerede böylesi günleri görmeyi nasip etsin inş...:Saruboceq:

slm arkadaşlar nasılsın
ben dün erğenimle hastande geçirdim tüm günümü
oğlum çumaertesi gecesi çok hastalandı
ve akabınde kusma ve isal ateş devam edince dün acile götürdük
tam 5 saat serom takılı kaldı çünkü hiçbirşey yemediği için besin zeyrlemesi olmuş kuzum
dişarda yedikleri sanırım bozuk çikmiş ondan oldu söylüyorum yeme diye ama laf dinlemiyo gende ben üzüldüm tamam enne söz baklaım kaçgün devam edecek sözü
hepiniiz çok öpyorum .

günaydın ablacım ya ne güzel bir görev ordakı insanlar hizmet vermesi.
allah yardımcıları olsun gözün aydın ablacım allah kolaylık versin oğluşuna ne mutlu sana inşallah bizleerde böyle mutluluklar nasıp eder rabbım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…