Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

günaydın sevgili anneler ,görüşemiyoruz yaa,
frezyam inş.bizde seni görüp tanırızsengözlerimebaksanab
hepininizi çok öppiimopuyorumnanaktan

roşum cnm kısa bir sürelğine koymuştum resmimi demkki göremedin profılımde cnm
en kısa zamanda koyarsam haber veririm cnm
bende seni öpyorum cnm

canım o gün çok eğlendim çok mutlu oldum..inş sizlerinde mutlu olacağınız dostlarınız arkadaşlarınız olsun..opuyorumnanaktan

senin adına çok sevindim cnm dostluğunuz dayım olsun inşallah.

dediğin gibi burda çok güzel dostluklar kuruluyo inşallah bende o dostlarımla bir gün bir yerlede buluşurum .:Saruboceq:

hepinizi çok öpyorum

günaydın ergen anneleri...
gerçektten okullar açıkken çocukların sorunu daha çok sankii..tatil olunca biraz sıkılıyorlar ama sakinleşiyolar sanırım..tabii yazın gzmeler daha çok oluyor..onun için kk biraz sakinleşiyor sanırım..
hepiciğnizi çok öpüyorummmmmmmmm

Ergenlik döneminde yaşadığım şeylerle ilgili bi kaç tüyo veriyim annecikler size
Mesela çocuklarınıza olan ilginizi sakın göstermeyin sanki rahat bırakıyo gibi davranın ama asla çocuğunuzu takip etmemezlik yapmayında çaktırmadan yapın bunu yerimseniben
Bebek gibi şunu giy bunu yap demeyin zaten bi süre ergenlik dönemi geçince kendiliğinden hangi kıyafetin ona yakışacağını anlayacaktır kaydirigubbakcemile5
Ayrıca kilosu hakkında olumlu yada olumsuz yorum yapmayın zamanla kilolu olsada kendini beğenmediği için çaba gösterip fazla kilolarından kurtulacaktır :dance:

Ayy son konulara bakarken baktım böle bi konu var yazıverem didim ablalarım hadsizlik ettiysem affola :çok üzgünüm:

sizelere günaydın demeden lafa girmişim kıslar,çok pardon
gününüz aydın olsun,opuyorumnanaktan
kedicim verdiin tüyolar için çok tşk ederiz cnmkaydirigubbakcemile5
ergenlerle uğraşmak hakkaten zor,onun için herkesten yardım almakta fayda var,ayrıca söylediklerinde çok doğruvereliniortak
sankim ergenimi görüp yazmış dedimkaydirigubbakcemile3

Günaydın.şekerler..a.s.
kızlar dün benim ergen ne yapsa beğenirsiniz..ufaklık olan..
yeni araba aldık sölemesi ayıp eski model ama yenimi yeni.:dilcikar:
sen al arabayı lojmanın içinde tur at ,bir güzelde içini dışını yıka..
ben çarşıya gitmiştim.gelice onu yol ortasında yakaladım, beni görünce panik yaptı ,seni gebertirim çabuk in arabadannn..delikafadulden
Anne nolur babama söleme yalvarmaya başladı..
anlattım oğlum etme eğleme başına bişi gelir..hem abim bile senin kadar cesaretli değil sen nerden alıyorsun bu cesareti..
bu çocuk fena .gözü kara..birde sakinmi sakin .Anne gel senide gezdireyim demezmi.
Akşam babası kızmadı şaştım kaldım..:1shok:
ama büyük oğlum aynı şeyi yapsa..kıyamatler kopmuştu evde...
ama bu haksızlık değilmi..
anlaşılan bu çocuktan çekeceğimiz. var.
klava:

kedi teşekkürler güzel yorumların için.. yine bekleriz..arada paylaşırsan mutlu oluruz..dediklerini yapacağım..yerimseniben
günaydın ergen anneleri...
hepinize hayırlı cumalar..8.sııf anneleri sonuçlar pazartesi açıklanıyo.........

kısmetsiz kedi.hadi hayırlısın.inş güzel sonuçlarla karşılaşırsınız...yerimseniben

Hayırlı akşamlar ergen annelerimiz...
Uzun zaman oldu giremedim ,Hastamı sizlere uzun ömür toprağa verdik maalesef çok ciddi bir zaman uğraştık hastahane doktor derken olmadı ..
Arada ergenim kızlar da karıştı ortalık yeni ,yeni toparlanıyoruz ...inş sizler de iyisinizdir.Dağçiçeğim benim ergenim geçen yaz arabayı alıyor ağaca dokundurup hafiften durdurabildi nerdeyse, canıma kast edecekti korkudan...
Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin öptüm hepinizi:1hug:a.s.

maruflu cnm kaçrdım sanırım kimhastaydı cnm

ve başin sağ olsun arkadaşim allah sızlere ömür versin inşallah

mekanı cennet olsun amin

çok öpyorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…