- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
günaydın sevgili anneler ,görüşemiyoruz yaa,
frezyam inş.bizde seni görüp tanırızsengözlerimebaksanab
hepininizi çok öppiimopuyorumnanaktan
canım o gün çok eğlendim çok mutlu oldum..inş sizlerinde mutlu olacağınız dostlarınız arkadaşlarınız olsun..opuyorumnanaktan
mutlaka haber edersin,bi göriim seni,roşum cnm kısa bir sürelğine koymuştum resmimi demkki göremedin profılımde cnm
en kısa zamanda koyarsam haber veririm cnm
bende seni öpyorum cnm
kedi teşekkürler güzel yorumların için.. yine bekleriz..arada paylaşırsan mutlu oluruz..dediklerini yapacağım..yerimsenibenErgenlik döneminde yaşadığım şeylerle ilgili bi kaç tüyo veriyim annecikler size
Mesela çocuklarınıza olan ilginizi sakın göstermeyin sanki rahat bırakıyo gibi davranın ama asla çocuğunuzu takip etmemezlik yapmayında çaktırmadan yapın bunu yerimseniben
Bebek gibi şunu giy bunu yap demeyin zaten bi süre ergenlik dönemi geçince kendiliğinden hangi kıyafetin ona yakışacağını anlayacaktır kaydirigubbakcemile5
Ayrıca kilosu hakkında olumlu yada olumsuz yorum yapmayın zamanla kilolu olsada kendini beğenmediği için çaba gösterip fazla kilolarından kurtulacaktır :dance:
Ayy son konulara bakarken baktım böle bi konu var yazıverem didim ablalarım hadsizlik ettiysem affola :çok üzgünüm:
günaydın ergen anneleri...
hepinize hayırlı cumalar..8.sııf anneleri sonuçlar pazartesi açıklanıyo.........
günaydın ergen anneleri...
hepinize hayırlı cumalar..8.sııf anneleri sonuçlar pazartesi açıklanıyo.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?