- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
maruflu cnm kaçrdım sanırım kimhastaydı cnm
ve başin sağ olsun arkadaşim allah sızlere ömür versin inşallah
mekanı cennet olsun amin
çok öpyorum cnm.
canım başınız sağolsun..allah mekanını cennet eylesin...:teselli:Amin cnm kayınvalidem di...Alzehımer hastası idi hastanede mikrop kaptı kurtaramadılar... Allah mekanını cennet etsin inş...Yani anlıyacağınız epeydir harap bir vaziyetteydik şu an bir boşluk dönemine girdik bakalım artık hayırlısı...
Burayı çok özlemişim hiç fırsatım olmadı giremedimmafoldumbenöptüm şimdilik hayırlı haftasonları hepimize
Amin cnm kayınvalidem di...Alzehımer hastası idi hastanede mikrop kaptı kurtaramadılar... Allah mekanını cennet etsin inş...Yani anlıyacağınız epeydir harap bir vaziyetteydik şu an bir boşluk dönemine girdik bakalım artık hayırlısı...
Burayı çok özlemişim hiç fırsatım olmadı giremedimmafoldumbenöptüm şimdilik hayırlı haftasonları hepimize
Sanada canımopuyorumnanaktanTercihlerimizi de yaptık sonunda..a.sa.s
Hayırlısı bakalım..:Saruboceq::1hug:
Hayırlı akşamlar ergen annelerimiz...
Uzun zaman oldu giremedim ,Hastamı sizlere uzun ömür toprağa verdik maalesef çok ciddi bir zaman uğraştık hastahane doktor derken olmadı ..
Arada ergenim kızlar da karıştı ortalık yeni ,yeni toparlanıyoruz ...inş sizler de iyisinizdir.Dağçiçeğim benim ergenim geçen yaz arabayı alıyor ağaca dokundurup hafiften durdurabildi nerdeyse, canıma kast edecekti korkudan...
Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin öptüm hepinizi:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?