• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ergenlik problemleri yardım!!!

ladytargaryen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1
0
1
23
herkese merhaba arkadaşlar ben 15 yaşındayım yüzümde adet olmadan önce 1-2 sivilce çıkıyor ve sivilce izlerim var ayrıca siyah noktalar için her bandı denedim ama olmadı yüzüm de yağlı olduğu için nasıl kurtulacağımı bilmiyorum güzellik merkezine filan mı gitmem gerek yardım edin lütfen:dua::110::kızgın:

herkese merhaba arkadaşlar ben 15 yaşındayım yüzümde adet olmadan önce 1-2 sivilce çıkıyor ve sivilce izlerim var ayrıca siyah noktalar için her bandı denedim ama olmadı yüzüm de yağlı olduğu için nasıl kurtulacağımı bilmiyorum güzellik merkezine filan mı gitmem gerek yardım edin lütfen:dua::110::kızgın:

canım ilk olarak daha yeni katıldım aranıza cevabı geç vermiş olacağım.ilk olarak o sivilcelere dokunma onları kapatmak için fondoten falan gereksiz şeyler sürme yüzüne veya sıkma asla eğer sıkarsan sivilcenin içindeki mikroplar iltahaplar yüzüne dağılır ve daha fazlaca sivilcen çıkar ve daha kocaman sivilcelere sahip olursun.eğer çok fazla sivilcen çıkarsa belki bir uzmandan bunun için kremler alabilirsin tabiki doktor kontrolü altında.elin sürekli sivilcenin üstüne gidecektir buna dikkat etmeye çalış.çok dokunmamaya çalış.

İyi bir yüz yıkama jeli ve cilt tipine uygun bir krem kullanman gerekiyor. her gün mutlaka yıkayıp kremlersen düzelecektir.. sivilceler sönmeden peelimg yapma ki yayılmasın. Bir de eğer yiyorsan yağlı yiyeceklerden abur cuburdan uzaklaş derim. Ben ürün olarak LR microsilver setini kullanıyorum çok da memnunum.

Back
X