- 8 Ocak 2025
- 15
- -1
- 1
- 31
- Konu Sahibi papatyamgm1
Sizce 20li yaşlarda sevgiliyken sizi evine çağıran biri sizde önceki olan sevgililerinide eve çagırmısmıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlık ne alaka ,konuda ergen olan kim?Sizce 20li yaşlarda sevgiliyken sizi evine çağıran biri sizde önceki olan sevgililerinide eve çagırmısmıdır?
Siz 20 yaşında sevgilinizin evine gidiyorsanız daha öncekilerin evine gitmiş de olabilirsiniz gştmemiş de.Bu durumda 20 yaşındaki sevgiliniz daha önceki ilişkilerinde evinde görüşmüş de olabilir görüşmemiş de.Olmak ya da olmamak işte mesele bu!İlgili bi başlık bulamadım
insanlar hayatı boyunca birini beklemek zorunda mi?
kime ne geçmişte olan
Siz 20 yaşında sevgilinizin evine gidiyorsanız daha öncekilerin evine gitmiş de olabilirsiniz gştmemiş de.Bu durumda 20 yaşındaki sevgiliniz daha önceki ilişkilerinde evinde görüşmüş de olabilir görüşmemiş de.Olmak ya da olmamak işte mesele bu!
Olabilir tam deli çağlar o günlerMuhtemelen müsait olan her yere çağırmıştır![]()
Hangi günler, şuan 20 ise zaten deli çağlar dönemi devam ediyor ki.O vakit ben çöküş dönemindeyim jdhOlabilir tam deli çağlar o günler
31 yaşındaymışsınız sevgilinizde o yaşlardadır ve evet çağırmıştırSizce 20li yaşlarda sevgiliyken sizi evine çağıran biri sizde önceki olan sevgililerinide eve çagırmısmıdır?
Lütfen psikolojik destek alın, 7 yıldır evliymişsiniz önce kendi geçmişinizi kafanıza takıp eşinizin yüzüne bakamıyordunuz şimdi eşinizin geçmişine takılıyorsunuz.Şimdi evliyizde içimde ona karsı aşırı güven var yapmamıştır ya diyorum hep
yahu yapsa ne olacak sizi ne ilgilendirirŞimdi evliyizde içimde ona karsı aşırı güven var yapmamıştır ya diyorum hep
başlık galiba sevgilinin ergenlik yaşta birilerini evine çağırıp çağırmadığı hakkında doğru mu? şüpheleniyorsan bırak güvenmiyorsan da gitmeSizce 20li yaşlarda sevgiliyken sizi evine çağıran biri sizde önceki olan sevgililerinide eve çagırmısmıdır?
yahu evliysen daha ne geçmişi karıştırıyorsun çağırmışsa boşancak mısın neden araştırma içerisine girdinŞimdi evliyizde içimde ona karsı aşırı güven var yapmamıştır ya diyorum hep